Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Aalten

 • EB Installatie
  EB Installatie
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Aalten

  Emiel Berendsen Installatie, Graag help ik u met het verduurzamen van uw woning/bedrijfsgebouw. Door meer dan 20 jaar ervaring in de installatie techniek en het volgen van diverse opleidingen met recent de opleiding HBO gebouw gebonden installatie techniek kan ik u goed adviseren. Samen met u zullen we kijken wat de mogelijkheden zijn om uw woning duurzaam en comfort verhogend te laten zijn. waar ligt de nadruk op bij installeren en optimaliseren van uw woning/bedrijfspand: Inregelen cv installatie ( radiatoren) inregelen ventilatie spoelen van cv installatie en vloerverwarming Aanleg van Smarthome toepassingen Plaatsen en monteren autolaad toepassing Netwerk en Wifi stabiel en met goede dekking in gehele pand realiseren. U leest het werkveld is breed, ik help u met de energie transitie van adviseren naar installeren en optimaliseren van alle gebouwgebonden installaties.

  Laatste review:
  Zonneboiler installeren of vervangen-
  Prima communicatie en snelle afspraak geregeld.
 • Mike Zonwering
  Mike Zonwering
  Beoordeling: 4.8 van 54.85187 reviews
  Dakdekker in Aalten

  Voor al uw binnen en buitenzonwering reparaties, vervangen en nieuw. Neem direct contact op met Mike Zonwering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Voor ik het wist, hing mijn zonnescherm! Vakkundig, schoon en netjes werk afgeleverd.
 • By Reinout

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Aalten

  Hout, gips, daken, epdm

 • John Wassink Montage

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Aalten

  John Wassink Montage is een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de metal stud wanden en plafonds. De laatste jaren zijn vooral verbouwingen bij particulieren mijn werkzaamheden geweest.

 • Klussenbedrijf Bala
  Klussenbedrijf Bala
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Dakdekker in Aalten

  Mijn naam is Çetin Agbulut, eigenaar van Klussenbedrijf Bala. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring en doe veelal metsel werk. Hierbij kunt u denken aan een tuinmuur, binnen of buiten muur maar ook voor de realisatie van een aanbouw of carport kunt u bij mij terecht.

  Laatste review:
  Binnenmuur metselen-
  Heel prettige samenwerking Klus goed uitgevoerd, denkt mee.
 • ter Beeke Bouw en Timmerwerken
  ter Beeke Bouw en Timmerwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Dakdekker in Aalten

  Welkom op het profiel van Christian ter Beeke Bouw en Timmerwerken! Na jaren lange ervaring binnen de bouwsector als timmerman werd het in 2013 tijd om Christian ter Beeke Bouw en Timmerwerken op te richten. Of het nu gaat om verbouw, renovatie, afbouw of timmerwerk bij ons bent u aan het juiste adres. Het streven is om samen tot een geschikte en passende oplossing te komen. Meedenken met de klant, afspraken nakomen en goed werk afleveren zijn van essentieel belang bij CTB-Bouw. Graag kunt u mij benaderen voor een vrijblijvende kennismaking om te zien of wij wat voor u kunnen betekenen. - Een kleine greep van projecten staat ook op mijn Facebook bedrijfspagina en website. Graag kom ik met u in contact om uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groeten, Christian ter Beeke Christian ter Beeke Bouw en Timmerwerken

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Kort nadat Cristian is wezen kijken is hij aan de slag gegaan. Harde nette werker. Prettig in de omgang en komt zijn afspraken na. Onze zolder ziet er mooi en strak uit. Wij zijn ontzettend tevreden!!
 • klusbedrijf Kvt

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Aalten

  Klusbedrijf Kvt. is gespecialiseerd in spouwmuurisolatie middels de duurzame producten steenwol (Rockwool) / Glaswol en hard isolatie, deze isolatie soort zorgt voor een blijvend hoge isolatiewaarde met garantie. Daarnaast behoren oplossingen voor vochtwering ook tot de mogelijkheden. Bij Klusbedrijf Kvt zijn momenteel geen medewerkers werkzaam.

 • Oranje Zone Woningisolatie
  Oranje Zone Woningisolatie

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Aalten

  Geachte klanten, Wij zijn een vloerisolatie bedrijf sinds 2020 en gespecialiseerd in het plaatsen van Tonzon vloerisolatie ook zijn wij gecertificeerd met een insula-certificatie. Wij werken samen met 3 tot 6 vertrouwde TONZON B.V. installateurs. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen. Met vriendelijke groet, Oranje Zone Woningisolatie.

 • Ciqlo
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Aalten

  Welkom bij Ciqlo Ontdek de mogelijkheden van een warmtepomp en laagtemperatuur afgifte systemen. De termen aardwarmte en geothermie worden in de praktijk vaak door elkaar gebruikt. Onterecht, volgens Ciqlo. “In beide gevallen wordt weliswaar gebruikgemaakt van temperatuurverschillen in de aardkorst om energie te winnen, maar alleen bij geothermie hebben we te maken met dieper in de aarde gelegen warmtereservoirs met relatief hoge temperaturen.” Warmtepompen voor aardwarmte gaan veel minder diep en lenen zich uitstekend voor ruimteverwarming van woningen en gebouwen. “Milieuvriendelijk, onderhoudsarm en met een extreem hoog rendement.” Overal toepasbaar In principe kan aardwarmte overal worden benut, alleen heb je soms een beperking qua diepte voor de boorschacht in verband met onder andere waterwinning. “Maar dan is het nog steeds toe te passen”, aldus Ciqlo. “Een temperatuurverschil van maar een paar graden is genoeg. Zonder beperkingen gaan we 150 tot 200 meter diep om het gewenste vermogen te bereiken. Dit wordt bepaald door de warmtecapaciteit die de warmtepomp moet leveren, waarbij het gewenste comfort in de woning altijd leidend is. Je kunt, afhankelijk van de geologie van de bodem, rekenen op een ‘oogst’ van ergens tussen de 30 en 40 Watt per meter sonde. Heb je 3 kW nodig, dan moet je dus 100 meter diep gaan.” Tevens zijn wij gespecialiseerd in hoogwaardige vloer, wand en plafondverwarming en koeling voor zowel houten als betonnen ondervloeren. Door het toepassen van dit systeem kunnen de aanvoer temperaturen gemiddeld met 5 graden Celsius naar beneden wat resulteert in een aanzienlijke verlaging van uw stookkosten. Graag verwijzen wij u dan ook naar onze website voor meer informatie: www ciqlo eu

  Laatste review:
  Warmtepomp installeren of vervangen-
  Xxx
 • Dikat
  Dikat

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Aalten

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Aalten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 255 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Aalten

Populaire diensten

Andere vakmensen in Aalten

Vind vakmensen bij jou in de buurt