Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Aalten

 • AWS Stukadoorsbedrijf
  AWS Stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Metselaar in Aalten

  Wij zijn een professioneel en betrouwbaar stukadoorsbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardig stucwerk. Onze jarenlange ervaring in de stukadoorsbranche heeft ons geholpen om een grondige kennis op te bouwen over alle aspecten van het stucwerk, zodat wij in staat zijn om elk project op een professionele en efficiënte manier aan te pakken

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Snelle communicatie en vakkundige afhandeling van de opdracht. Alles netjes en schoon achter gelaten met een strakke muur.
 • Budget Sloop
  Budget Sloop
  Beoordeling: 4.7 van 54.7530 reviews
  Metselaar in Aalten

  Budget Sloop is gespecialiseerd in kleine sloopwerken, zoals muren, keukens, badkamers, etc. We hebben een groot scala aan professionals in dienst, zoals: stukadoor, tegelzetter, schilder, elektricien, loodgieter, asbest specialist. We plaatsen ook muren, leggen vloeren en maken tv ombouwen. We werken snel en efficient en hechten veel waarde aan klant tevredenheid en het schoon opleveren van de klus.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Goede afspraken, netjes gedaan
 • T.Jansen metselwerken
  T.Jansen metselwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Metselaar in Aalten

  Ben je op zoek naar een Metselaar? Dan kun je in silvolde bij T.Jansen metselwerken terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Stucwerk binnen, Nieuwbouw volledig huis, Gevelrenovatie, Cementdekvloer aanbrengen, Aanbouw of opbouw plaatsen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Vakman 1e klas
 • Stucadoorsbedrijf Soltani
  Stucadoorsbedrijf Soltani
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Metselaar in Aalten

  Ik ben een fris startend stucadoorsbedrijf genaamd: stucadoors bedrijf Soltani gestart. Ik ben 10 jaar in dienst geweest bij verschillende stucadoorbedrijven. Hier heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van stuccen. Geen muur of plafond is hetzelfde, dus hierdoor ben ik bekend met verschillende mogelijkheden om oneffenheden of schade weg te werken. Ik kan mijzelf nu absoluut een specialist noemen in het stuccen van muren en plafonds. Van elke muur kan ik iets moois maken, zodat het na uw wens is.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  In korte tijd hebben de heren een mooi stuk stucwerk afgeleverd. Erg netjes en zeer secuur. Erg blij mee !
 • NEDIM@
  NEDIM@
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Metselaar in Aalten

  Wij zijn een jong dynamisch bedrijf in de afbouw met meer dan 25 jaar ervaring. Bij ons staan uw wensen centraal en worden die en de mogelijkheden eerst besproken. Wat wij voor u kunnen betekenen: - traditioneel schilderwerk - spuitwerk - traditioneel stucwerk - pleisterwerk - gipsplaten afwerken - renovlies behangen - glasweefsel behangen - en nog veel meer. Meer info kunt u vinden op onze website schilderspuitstucwerk. Bedankt voor het bekijken van onze profiel. Vergeet ons niet te liken op Facebook! Graag zien wij u op locatie om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Tot ziens!

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Super aardige en betrokken stukadoor. Wil altijd meedenken, reageert snel en adequaat, is flexibel en levert fantastisch stucwerk. Op tijd en houdt zich aan afspraken. Zou hem iedereen aanraden! Mocht je een stukadoor nodig hebben, dan zou ik niet verder zoeken :)
 • Roy's Bouwservice Winterswijk
  Beoordeling: 4.4 van 54.459 reviews
  Metselaar in Aalten

  ik ben een zzper ik doe straatwerk en ook schuttingen zetten. doe ook veel betonwerk. als er iets niet goed is komt met goed overleg weer goed. houtwerk in de tuin is ook geen probleem.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Het ging prima goede afspraken netjes op tijd
 • Slinge Project Support

  Nog geen reviews

  Metselaar in Aalten

  all-round klusbedrijf voor de kleinere klussen. Professioneel resultaat, snelle hulp en transparante communicatie.

 • RG Bouwdiensten

  Nog geen reviews

  Metselaar in Aalten

  Word vervolgt

 • By Reinout

  Nog geen reviews

  Metselaar in Aalten

  Hout, gips, daken, epdm

 • Klussenbedrijf Bala
  Klussenbedrijf Bala
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Metselaar in Aalten

  Mijn naam is Çetin Agbulut, eigenaar van Klussenbedrijf Bala. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring en doe veelal metsel werk. Hierbij kunt u denken aan een tuinmuur, binnen of buiten muur maar ook voor de realisatie van een aanbouw of carport kunt u bij mij terecht.

  Laatste review:
  Binnenmuur metselen-
  Heel prettige samenwerking Klus goed uitgevoerd, denkt mee.

4.8

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Aalten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 217 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Aalten

Andere vakmensen in Aalten

Vind vakmensen bij jou in de buurt