Vind vloerspecialisten in Zuidschermer

Op zoek naar vloerspecialisten in Zuidschermer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Zuidschermer

 • Schuit Tegelwerk
  Schuit Tegelwerk
  Beoordeling: 5 van 55555 reviews
  Vloerspecialist in Zuidschermer

  *Behorend bij de best beoordeelde tegelzetters van Werkspot.nl* Welkom op mijn pagina! Ondertussen heb ik een aantal jaar ervaring als tegelzetter, zowel klein als zeer groot formaat. Voor het laten betegelen van vloeren en wanden of andere leuke uitdagingen kunt u bij mij terecht. Neem eens een kijkje in mijn portfolio voor een kleine greep projecten!

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Was een hele prettige ervaring! Communicatie was goed, meedenkend en duidelijk. De tegels zetten en het afkitten ook erg netjes gedaan. Ik zou Schuit Tegelwerk zeker aanraden!
 • Parquet flooring center
  Parquet flooring center
  Beoordeling: 5 van 55579 reviews
  Vloerspecialist in Zuidschermer

  Hallo, Ik ben een vloerenlegger te regio Noord-Holland. Ik heb 8 jaar ervaring met het vakkundig leggen van houten vloeren, Laminaat, Lamelparket en massieve vloeren verder leg ik ook pvc vloeren. Dit doe ik in nieuwbouw, grachtenpanden appartementen eengezinswoningen tot aan vrijstaande woningen. Het professioneel schuren en opknappen van oude vloeren doe ik ook en heb hier genoeg ervaring mee. Hierbij kunt u denken aan het polijsten van vloeren en verder oliën en/of lakken van vloeren. Naast het professioneel leggen van mooie vloeren hoort natuurlijk ook het netjes afwerken van vloeren. Dit doe ik ook doormidden van MDF plinten, massieve latten of deklijsten. Wij maken uw grote of kleine opdracht graag voor u in orde. ( Allround Parketeurs/vloerenleggers). Wij laten tijdens het werken zien dat wij meedenken, goed en duurzaam werk leveren. Voor elke opdracht een juiste gepaste oplossing.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Wauw, wat een vakman! Vloer ligt er prachtig in. Hij maakt zich er niet makkelijk vanaf, alles wordt super netjes afgewerkt en hij weet echt wat hij doet. Echt, heel erg fijn.
 • Pimp my floors
  Beoordeling: 4.4 van 54.45102 reviews
  Vloerspecialist in Zuidschermer

  Kwalitatief laminaat leggen al voor 7,5€ per m2 laminaat 7,5€ per m2 Plakplinten en ondervloer hoort in de prijs van laminaat leggen Leg werkzaamheden !!! 17,5€ per m2 Plakplinten en ondervloer hoort in de prijs van visgraat leggen Leg werkzaamheden !!! 2,5€ per m2 Hoog plinten We hebben ook een groothandel waar we samen meewerken en goedkoop kwaliteit laminaat regelen dus let me know

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Super, snel en heel vriendelijk geholpen! Het laminaat zit er perfect in en we zijn je nog steeds heel erg dankbaar voor je hulp
 • Klussen met Joep
  Klussen met Joep
  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews
  Vloerspecialist in Zuidschermer

  Klussen met Joep is gespecialiseerd in het plaatsen van hoge MDF plinten, sierlijsten en wandpanelen. Voor alles word een all inclusive prijs gemaakt, zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Kit werk nodig? Ook dat regelen wij voor u. Van afwerking van de vloer of kozijnen tot je badkamer en keuken! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  Super goede en fijne communicatie, kon snel langskomen en heeft perfect werk afgeleverd. Zeer tevreden! Dank!
 • Nova Parketvloeren
  Nova Parketvloeren
  Beoordeling: 4 van 54544 reviews
  Vloerspecialist in Zuidschermer

  Reeds 25 jaar ervaring op zowel de particuliere markt als projectvloeren. Gespecialiseerd in ambachtelijke legmethodes, restauratie, logo's en patroonvloeren, pvc, egaliseren, projectstoferingen parket en pvc visgraat en Hongaarse punt

  Laatste review:
  Houten vloer of parketvloer leggen-
  Marco van Nova Vloeren reageerde snel met een heel duidelijk verhaal, inclusief prijzen, op de oproep. Hij kon ook snel beginnen. Prachtig hoe Marco de echte houten vloer gelegd heeft. Mooi op kleur, mooi verspringende naden, niet verlijmd maar duurzaam eventueel herbruikbaar. Marco zorgde zelf voor lak, plinten en kit en het is een plaatje geworden! De mooiste kamer van het huis. Blij mee. Marco is goed en met echte eerlijke en goeie materialen kan hij echt uit de voeten. Bedankt Marco!
 • Run Up Multiediensten
  Run Up Multiediensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.95155 reviews
  Vloerspecialist in Zuidschermer

  Runup Multiediensten: Is een Professioneel bedrijf en gespecialiseerd in het verwijderen van vloeren zoals parket, spaanplaat, tegels, plavuizen, cementdekvloeren en alle soorten gelijmd vloerbedekking. Sterk in het ondersteunen van bouw en renovatie werkzaamheden. Doet alle sloop werkzaamheden, Woningstrippen, tot intensive sloopwerken. Ook zijn wij met ons professioneel materiaal goed in het verwijderen van vloeren; parket/spaanplaat gelijmd/gespijkerd verwijderen, Tapijt. PVC, Vinyl gelijmd verwijderen, zwevende vloeren Laminaat en onder vloeren, vlak schuren van vloeren, Egaline laag van vloeren verwijderen. Vloeren worden met Speciale machines verwijderd en schoon opgeleverd. Verder bieden wij ook ondersteuning in verbouwing, opleveringen van woningen of gebouwen inclusief casco oplevering. Alle medewerkers zijn in het bezit van een VCA en verzekerd tegen schades die kunnen ontstaan tijdens het werk. En hebben een diversiteit aan werk materiaal bij zich, die nodig zijn om uw werkzaamheden zo goed en professioneel uit te voeren.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Nico en zijn team hebben de klus geklaard en volgens de gemaakte afspraken. Ik kan Run Up Multidiensten aan iedereen aanraden. Mvg Ben
 • Florijn Vloeren
  Florijn Vloeren
  Beoordeling: 4.8 van 54.8553 reviews
  Vloerspecialist in Zuidschermer

  vloerenlegger

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Mijn laminaat vloer is naar wens en optijd gelegd. Communicatie verliep soepel.
 • Stamdesign
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Vloerspecialist in Zuidschermer

  Stamdesign is je ideale partner als je een , Stratenmaker, Sloopbedrijf , tuinklusjes, kleine verhuizer of transporteur nodig hebt in Uitgeest en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren en nog veel meer diensten die wij als Stratenmaker, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Hele vriendelijke, betrouwbare en hard werkende meneer. Ik kan hem zeker aanraden!
 • R. Mariasi
  R. Mariasi
  Beoordeling: 4.9 van 54.95147 reviews
  Vloerspecialist in Zuidschermer

  Het is ons werk en onze dagelijkse passie.Een fraaie badkamer,keuken tegelwerk is er in vele variaties. Waar u ook voor kiest, u krijgt in ieder geval kwaliteit,kennis, het juiste advies en een keurige uitvoering. U zoekt vakwerk in combinatie met een strakke en betrouwbare planning, met R.Mariasi kiest u voor een vakkundige partner voor uw Tegelwerk Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden van Tegelzetten. Nieuw in ons pakket steenstrips gemaakt van UltraLight EPS-piepschuim. Verschillende kleuren all-in prijs vanaf 10m2 500 euro Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte, kunt u uiteraard contact met ons opnemen

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Vlot en netjes gewerkt
 • Stratenmaker-Lukas
  Stratenmaker-Lukas
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Vloerspecialist in Zuidschermer

  Ik werk samen met een collega in de bestratingswerkzaamheden. Wij kunnen onder andere Bestating verwijderen, bestrating aanleggen, schuttingdelen plaatsen en slopen. In de portfolio ziet u 2 van de vele werkzaamheden die wij hebben verricht.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Ik ben zeer tevreden met het bestratingswerk van deze vakmensen. Ze zijn eerlijk, vriendelijk en hebben uitstekend werk geleverd, met oog voor detail en vakmanschap. De werkzaamheden werden bovendien binnen de afgesproken tijd voltooid, resulterend in een uitstekend eindresultaat. 👍🏼🍺

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Zuidschermer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1039 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Zuidschermer

Andere vakmensen in Zuidschermer

Vind vakmensen bij jou in de buurt