Vind vloerspecialisten in Spierdijk

Op zoek naar vloerspecialisten in Spierdijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Spierdijk

 • Parquet flooring center
  Parquet flooring center
  Beoordeling: 5 van 55583 reviews
  Vloerspecialist in Spierdijk

  Hallo, Ik ben een vloerenlegger te regio Noord-Holland. Ik heb 8 jaar ervaring met het vakkundig leggen van houten vloeren, Laminaat, Lamelparket en massieve vloeren verder leg ik ook pvc vloeren. Dit doe ik in nieuwbouw, grachtenpanden appartementen eengezinswoningen tot aan vrijstaande woningen. Het professioneel schuren en opknappen van oude vloeren doe ik ook en heb hier genoeg ervaring mee. Hierbij kunt u denken aan het polijsten van vloeren en verder oliën en/of lakken van vloeren. Naast het professioneel leggen van mooie vloeren hoort natuurlijk ook het netjes afwerken van vloeren. Dit doe ik ook doormidden van MDF plinten, massieve latten of deklijsten. Wij maken uw grote of kleine opdracht graag voor u in orde. ( Allround Parketeurs/vloerenleggers). Wij laten tijdens het werken zien dat wij meedenken, goed en duurzaam werk leveren. Voor elke opdracht een juiste gepaste oplossing.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Geweldige ervaring. Op tijd, goede communicatie en natuurlijk de klus volledig naar wens gedaan. Ik had niet verwacht dat het in zo'n kort tijdsbestek geklaard zou zijn. Boven mijn verwachting dus bij twijfel absoluut doen!
 • Schuit Tegelwerk
  Schuit Tegelwerk
  Beoordeling: 5 van 55557 reviews
  Vloerspecialist in Spierdijk

  *Behorend bij de best beoordeelde tegelzetters van Werkspot.nl* Welkom op mijn pagina! Ondertussen heb ik een aantal jaar ervaring als tegelzetter, zowel klein als zeer groot formaat. Voor het laten betegelen van vloeren en wanden of andere leuke uitdagingen kunt u bij mij terecht. Neem eens een kijkje in mijn portfolio voor een kleine greep projecten!

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  WC-vloer betegeld. Tegels liggen er netjes in! Er werd zorgvuldig gewerkt. Vriendelijke vaklieden. Ik zou ze weer inhuren!
 • Florijn Vloeren
  Florijn Vloeren
  Beoordeling: 4.8 van 54.8558 reviews
  Vloerspecialist in Spierdijk

  vloerenlegger

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Ze kwamen hun afspraken na en waren zeer consequent. Ze hebben zelfs met mij samengewerkt toen ik in het buitenland was, en dat hebben ze heel goed gedaan.
 • Klussen met Joep
  Klussen met Joep
  Beoordeling: 4.8 van 54.8540 reviews
  Vloerspecialist in Spierdijk

  Klussen met Joep is gespecialiseerd in het plaatsen van hoge MDF plinten, sierlijsten en wandpanelen. Voor alles word een all inclusive prijs gemaakt, zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Kit werk nodig? Ook dat regelen wij voor u. Van afwerking van de vloer of kozijnen tot je badkamer en keuken! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  Joep heeft prima werk afgeleverd
 • Nova Parketvloeren
  Nova Parketvloeren
  Beoordeling: 4.1 van 54.1546 reviews
  Vloerspecialist in Spierdijk

  Reeds 25 jaar ervaring op zowel de particuliere markt als projectvloeren. Gespecialiseerd in ambachtelijke legmethodes, restauratie, logo's en patroonvloeren, pvc, egaliseren, projectstoferingen parket en pvc visgraat en Hongaarse punt

  Laatste review:
  Houten vloer of parketvloer leggen-
  Komt afspraken na, super fijn in de omgang, netjes werk afgeleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding. Heeft bij ons oude gebruikte vloer geplaatst en zeer netjes gelegd. Betonnen toiletvloer geegaliseerd ook heel netjes. Heel blij met het eindresultaat. We hebben wel nog €160,- voor je liggen Marco, kom je die nog eens halen?
 • B. Komen Bestratingen
  B. Komen Bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8596 reviews
  Vloerspecialist in Spierdijk

  Beste opdrachtgever, Ik ben Bert Komen, "B. Komen Bestratingen" en ik ben al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak hebben wij vanuit de oude ambacht geleerd met de hamer. Volgens deze methode werken wij het liefste omdat dit een mooier eindresultaat oplevert. Uw bestrating ligt er dan strakker en stabieler bij waardoor u minder kans heeft op verzakkingen of scheef liggen. Verder beschikken wij over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. wij staan voor kwaliteit en zullen ervoor zorgen dat u ten allertijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet, B. Komen Bestratingen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Bert heeft 20 m² keramische tegels bij ons gelegd. Het overleg vooraf en tijdens de klus was goed, Bert heeft fantastisch meegedacht en vakwerk geleverd.
 • B&B Sierbestrating
  B&B Sierbestrating
  Beoordeling: 4.5 van 54.55105 reviews
  Vloerspecialist in Spierdijk

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Danny van B&B sierbestrating en ik ben al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak heb ik geleerd met de hamer. Doormiddel van deze methode krijgt een mooier eindresultaat omdat het stabieler en strakker erin ligt. Verder beschikt het team over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. B&B sierbestrating staat voor kwaliteit, vriendelijkheid en meedenkend. Wij als team zullen ervoor zorgen dat u ten aller tijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet B&B sierbestrating Kijk onze instagram pagina voor meer: @benbsierbestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Ze hebben een mooi terras bij ons aangelegd en wat bestrating hersteld. Goede en duidelijke communicatie en wij zijn erg blij met het resultaat. Zeker aan te raden dus!
 • Koopman Bestrating & Grondwerk
  Koopman Bestrating & Grondwerk
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Vloerspecialist in Spierdijk

  Koopman Bestrating & Grondwerk kan je helpen met je Stratenmaker klus in Wognum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met Koopman Bestrating & Grondwerk om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede communicatie, geen gezeik en punctueel. Ik ben zo blij dat ik voor Andy en zijn team heb gekozen. Ze hebben geweldig werk geleverd. Een echte aanrader.
 • Fix4U
  Fix4U
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Vloerspecialist in Spierdijk

  Wilt U uw badkamer, toilet of keuken vernieuwen of renoveren , dan bent U bij ons aan het goede adres. Geniet van het voordeel van onze complete service : Adviseren, Plannen en Uitvoeren. Met behulp van 3D ontwerpprogramma's werken we samen met U een driedimensionaal plan uit. Uw wensen en ideeën krijgen een beeld en de ruimtecondities worden optimaal benut. Wij staan voor kwaliteit met oog voor detail tegen een scherpe prijs.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  deskundigheid, optijd aanwezig en prima uitgevoerd
 • Klusbedrijf Tensen
  Klusbedrijf Tensen
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Vloerspecialist in Spierdijk

  Klusbedrijf Tensen is een jong bedrijf dat ontstaan is uit een wens om voor mijzelf te beginnen. Ik ben een allround klusbedrijf, van laminaat leggen tot klein (spoed) loodgieterswerk. Communicatie staat bij mij hoog in het vaandel. Ik denk graag met u mee en ga pas weg als de klant tevreden is. Ik hoop u een passende aanbieding te mogen doen.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Hele fijne en snelle communicatie. De klus is 100% na tevredenheid uitgevoerd, daarnaast erg prettig dat er rekening gehouden werd met ons mannetje van 1 jaar. En er werd goed meegedacht in welk materiaal we moesten halen. Jan is absoluut een aanrader om in te huren!

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Spierdijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1038 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Spierdijk

Andere vakmensen in Spierdijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt