Vind ontwerpers in Spierdijk

Op zoek naar ontwerpers in Spierdijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Spierdijk

 • Steun in Architectuur
  Steun in Architectuur
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Ontwerper in Spierdijk

  Met een ruime ervaring van meer dan 17 jaar, STEUN IN ARCHITECTUUR biedt niet alleen een architectonisch ontwerp op maat en nauwkeurig tekenwerk voor verbouw, nieuwbouw of renovatie maar ook ondersteuning bij aanvraag van bouwvergunningen. Gedurende het gehele uitvoeringsproces en bouwwerkzaamheden staan wij naast u voor het beoordelen van offertes, het kiezen van aannemers en om technische en esthetische begeleiding te verstrekken. Mocht u geen eigen aannemer hebben, wij werken regelmatig met een vaste ploeg van betrouwbare en deskundige bouwers: timmerlui, schilders, tegelzetters, stukadoors, loodgieters, elektriciens en uitvoerders, die professioneel werk leveren voor een uitstekende prijs. DIENSTEN: 1- BOUWTEKENINGEN/BEREKENINGEN: bestaande en nieuwe situatie (situatie, plattegronden, gevels, doorsneden, details; daglichtberekeningen, ventilatieberekeningen en Bouwbesluit-berekeningen t.b.v. aanvraag omgevingsvergunning. Ook het indienen en communiceren met de gemeente voor het verkrijgen van de vergunning behoort tot de mogelijkheden. De constructieve gegevens worden, indien nodig, door een erkende constructeur aangeleverd. 2- ONTWERP: advies voor nieuw indeling, materialen, kleuren, inrichting voor: badkamers, keukens, slaapkamers, woonkamers, toiletten, zolders, kelders 3- UITVOERING: werkomschrijving en technische tekeningen voor het aanvragen van offertes bij aannemers; directievoering tijdens de bouw 4- 3D VISUALISATIES KOSTEN: De kosten zijn afhankelijk van de omvang van het project en kunnen in overleg met u worden besproken en bepaald. Om u toch een indicatie te geven van de verwachte kosten hebben wij hieronder een aantal voorbeeldbedragen opgesteld. De genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW 1- BOUWTEKENINGEN/BEREKENINGEN: aanbouw, uitbouw, dakopbouw, serre tot 15m2 - vanaf €550,00 dakkapel, schuur, garage tot 15m2 - vanaf €400,00 verbouwing in een monument of beschermd stads- of dorpsgezicht – vanaf €550,00 kadastraal splitsingstekeningen - vanaf €220,00 zonnepanelen plaatsen bij monument of beschermd stads- of dorpsgezicht – vanaf €350,00 2- ONTWERP: €50/uur 3- UITVOERING: €50/uur 4- 3D VISUALISATIES: €50/uur

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Wij zijn uitstekend geholpen met een bouwtekening voor een uitbouw. Steun en architectuur is duidelijk in communicatie, vlot en deskundig.
 • Atelier voor Architectuur Oemrawsingh B.V.
  Atelier voor Architectuur Oemrawsingh B.V.
  Beoordeling: 3.8 van 53.856 reviews
  Ontwerper in Spierdijk

  Als oprichter van het Atelier voor Architectuur en het Technisch Tekenburo Oemrawsingh heb ik brede ervaring in de bouw- van ontwerp tot technische uitwerking. Naast ontwerp- en tekenwerk, bied ik de volgende producten: visualisaties, begeleiden vergunningstraject en constructierapporten.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Scherpe prijs. Snel werk geleverd, wijzigingen geen probleem. Zeker een aanrader. Bedankt Reshmi,
 • Atmospheric design
  Atmospheric design
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Spierdijk

  Atmospheric Design is een interieurontwerpstudio opererend vanuit Alkmaar en werkend met klanten in Noord-Holland en de Randstad. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met zowel woon-, horeca- als kantoorinterieurs. Onze full-service pakketten omvatten: 🔹️ Moodboards en schetsen 🔹️ Technische tekeningen en verlichting- en elektriciteitsplannen 🔹️ 3D-modellen en animaties 🔹️ Kleur- en materiaalkeuze 🔹️ Meubel- en verlichtingselectie, interieurstyling en shoplists 🔹️ Werkomschrijving en technische tekeningen voor het aanvragen van offertes en beordeling van offertes bij aannemers De standaardprijs voor ons full-service pakket is 200 euro per kamer exclusief kortingen en exclusief btw. Op projecten met 4 of meer kamers bieden wij een korting van 25%. (Belangrijk om te weten: een ruimte die de functie van woonkamer, eetkamer en keuken combineert, wordt geteld als 3 kamers.)

  Laatste review:

  I am very satisfied with her work. Great tips! The drawings helped us better imagine what we want. Fulfilled all wishes. Top recommendations!
 • FOS Engineers
  FOS Engineers
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Ontwerper in Spierdijk

  FOS Engineers is een bedrijf dat in 2020 is opgericht. Het bedrijf bestaat uit een team van drie gedreven professionals die opdrachtgevers graag ondersteunen bij het realiseren van hun droombeeld. Het bedrijf komt voort uit een kennismaking tijdens de studies bouwkunde(architectuur) en bouwtechnische bedrijfskunde(assetmanagement) aan de Hogeschool van Amsterdam. Nadat wij onze bouwkundige opleiding hadden doorlopen, zijn wij allen voor ons zelf begonnen met als doel het opdoen van ervaring. In deze tijd hebben wij een breed scala aan opdrachten gehad waarvan het grootste deel vergunningsaanvragen en (nieuw)bouwontwerpen. Na enige tijd hebben wij besloten om onze kennis en krachten te bundelen zodat wij de opdrachtgever nog beter van dienst kunnen zijn. Als jong en ambitieus bedrijf focussen wij ons voornamelijk op de kleine bouwprojecten. Hierbij kunt u denken aan dakkapellen, uitbouwen, verbouwingen maar bijvoorbeeld ook 3D impressies. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het aanvragen van (bouw)vergunningen. In feite kunnen wij vanaf het eerste contact tot de oplevering een rol spelen in uw project. Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in de Randstad (Amsterdam en Leiden), maar voor een opdracht buiten deze regio deinzen wij zeker niet terug. Als bedrijf hebben wij het milieu hoog in het vaandel staan. Wij sturen daarom graag aan op het gebruik van duurzame materialen en (bouw)methodes.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Het was prettig schakelen met Thoby. In de offertefase dacht hij goed mee, waardoor we op een prima prijs uitkwamen. Vervolgens waren de constructietekeningen snel gemaakt en de aanvraag voor de omgevingsvergunning ingediend. Binnen 2 weken hadden we een goedkeuring van de gemeente. Zeer positief dus.
 • Articated

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Spierdijk

  Mijn naam is Rebekka van Straalen en ik heb ruime ervaring en kennis op het gebied van tuinontwerp. Zowel in indeling, materiaalkennis, als beplanting. Mijn streven is een mindful tuin. Een tuin gemaakt om weer helemaal tot jezelf te komen. Ik ben van mening dat een goed aandeel groen hierbij essentieel is, aangezien flora en fauna (de levende natuur) als eigenschap heeft de mens te kalmeren en te laten ontstressen. Een groene, natuurlijke tuin met een goed beplantingsplan is daarnaast tevens een onderhoudsarme tuin. Het is mijn missie dit feit wereldkundig te maken en het misverstand uit de weg te ruimen dat bestrating makkelijker in onderhoud is. Bij iedere tuin kom ik altijd persoonlijk kennis maken, met zowel de tuin als de eigenaren. Het plan dat daaruit voort komt is op maat gemaakt en afgestemd op ieders behoefte. Zo heeft de één genoeg aan een tekening en help ik de ander met een deel van de aanleg: opruimen van de oude tuin en aanplanten van nieuw materiaal. Neem vooral contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 • Recyclarch
  Recyclarch
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Ontwerper in Spierdijk

  Recyclarch ruimtelijke vormgeving. Ontwerpen, creëren, organiseren, realiseren. Van kast tot complete verbouwing. Mooie dingen bedenken en zelf of samen maken. Oude panden, duurzame nieuwe en/of gebruikte materialen. Kwaliteit en creativiteit. Ik ben interieurarchitect met 2 rechter handen. De ontwerpen ontstaan in nauw overleg met de klant. Bij grotere opdrachten stuur ik mensen aan. Fred Peerdeman, ruimtelijk ontwerper, maker, interieurarchitect BNO.

  Laatste review:

  Fred heeft een prachtige en functionele wandkast voor ons ontwerpen en gemaakt. Vanaf het begin verliep de communicatie uitstekend. Fred dacht goed mee met onze wensen en betrok ons bij het ontwerpproces. Ook kregen we regelmatig updates toen de kast werd gemaakt. Kortom we zijn zeer tevreden. Bedankt Fred!
 • NECAD
  NECAD

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Spierdijk

  ** DIRECTE AANVRAGEN ZONDER DUIDELIJKE OMSCHRIJVING EN FOTO'S/TEKENINGEN WORDEN NIET IN BEHANDELING GENOMEN ** Onafhankelijk bouwkundig ontwerp- en adviesbureau. Wij werken al onze opdrachten uit in een 3D BIM model. Dit biedt de mogelijkheid externe adviseurs snel van informatie te voorzien, duidelijk inzicht in knooppunten in het ontwerp, faalkosten beheersen en de opdrachtgever een goed beeld te geven van het beoogde resultaat. N.B. Wij zijn geen constuctieadviesbureau. Voor constructieadvies en de daarbij behorende berekeningen/tekeningen schakelen wij onze vaste partners in.

 • S. Groenland
  S. Groenland
  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews
  Ontwerper in Spierdijk

  De werkzaamheden van Projectbureau S.Groenland bestaan uit; bouwtechnische opnames, tekenwerk, en het begeleiden of uitvoeren van bouwprojecten.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Sjon is een vakman, komt zijn afspraken na en 1 week na de afspraak op locatie ontvingen wij de tekeningen voor onze dakkapel. Een aanrader!
 • Bart Upcycle
  Bart Upcycle
  Beoordeling: 4.6 van 54.657 reviews
  Ontwerper in Spierdijk

  Ben je op zoek naar nieuwe nachtkastjes, een speeltafel voor de kinderen of een tuinbank? Het maakt eigenlijk niet uit. Samen komen we tot de oplossing. Er zijn meubels die compleet van schroef tot plank zijn geupcycled. Soms wordt er ergens in Nederland een kast weggegooid omdat de stijl niet meer bevalt. Super zonde natuurlijk! Want bijvoorbeeld de lade geleiders van die kast zijn zo goed als nieuw. Ik zou dit ook zeker in een nieuwe kast kunnen toepassen. Een klant wilde ooit hun 100 jaar oude tafel restaureren vanwege waterschade. Ook dit noem ik een vorm van upcycle.

  Laatste review:

  Meubels repareren -

  De restauratie wordt eindapril iotgevoerd. Prettig contact.
 • T.A.Z. Styling

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Spierdijk

  Komt u kwa design er niet helemaal uit ik help u graag veder

4.6

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Spierdijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 14 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Spierdijk

Andere vakmensen in Spierdijk

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur