Vind Installatiebedrijven in Nieuw-Beijerland

Op zoek naar Installatiebedrijven in Nieuw-Beijerland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Nieuw-Beijerland

 • Appido
  Appido
  Beoordeling: 4.8 van 54.85316 reviews
  Installatiebedrijf in Nieuw-Beijerland

  PROFESSIONELE REPARATIES VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. Appido is een loodgietersbedrijf waarin zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Appido is met name actief in de omgeving van Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden. Het bedrijf staat bekend om goed ambachtelijk vakmanschap. Het bedrijf biedt allround loodgieterwerkzaamheden aan. De aangeboden diensten zijn onder andere installatie, inspectie en reparatie van gas, water, afvoer, sanitair en leidingen. Voor een compleet overzicht en meer informatie over de aangeboden diensten, kunt u terecht op de pagina werkzaamheden. Is u klus groter dan alleen maar loodgieterswerkzaamheden? Geen probleem want wij werken regelmatig samen met andere bedrijven waaronder tegelzetters, timmerbedrijven of de ontstoppingsdienst. U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwbouwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring. Een spoedmelding is zelden goed goed nieuws. Toch is het soms noodzakelijk om met spoed een loodgieter in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan problemen als waterlekkage, problemen met de riolering of met gas, helemaal in de winter. In deze gevallen is het noodzakelijk om snel te schakelen. Appido biedt een 24/7 spoeddienst aan. Wij raden je aan om een spoedmelding telefonisch of via WhatsApp te doen. Op deze manier krijg je het snelst contact met één van onze medewerkers.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goed & snel
 • rioolplopper
  rioolplopper
  Beoordeling: 4.8 van 54.85153 reviews
  Installatiebedrijf in Nieuw-Beijerland

  Heb je een riool ontstopper nodig in Gouda of omgeving? rioolplopper kan je helpen met alle klussen die een of ander voor je kan uitvoeren, zoals riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.stank klachten,dakgoten keuken Onstoppen,vw wm Onstoppen,hwa doorspuiten,beluchting problemen . Neem gerust contact met ons

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Geweldig , weet waar hij over praat, houdt zich aan de afspraak en werkt netjes.
 • PM Bouwtotaal
  PM Bouwtotaal
  Beoordeling: 4.5 van 54.55220 reviews
  Installatiebedrijf in Nieuw-Beijerland

  PM BOUWTOTAAL RENOVATIE/BOUW/KOERIERS/SCHOONMAAKDIENSTEN WIJ HANTEREN EEN UNIEK ALl-INN C0NCEPT GEEN EXTRA KOSTEN . Wij zijn een bedrijf dat is ontstaan uit enkele vroeg gepensioneerden vakmensen (vutters) Wij willen graag uw project uitvoeren . ONZE WERKWIJZE: PM Bouwtotaal kenmerkt zich door vakmanschap ,betrouwbaarheid , flexibiliteit ,duidelijkheid en professionaliteit . Wij renoveren uw woning of bedrijf , eigen vakmensen met 30 jaar ervaring , tegelzetter , timmerman , elektricien , loodgieters , stukadoors . Badkamer AWARD ontvangen 2016 en 2017 . Wij komen altijd vrijblijvend voor een offerte bij u langs. Bij ons geen extra kosten u krijgt een prijs voor alles , de ALL- INN PRIJS. Uw nieuwe spullen koopt u zelf met of zonder begeleiding van ons . De arbeid bestaat uit een ALL-INN prijs te weten arbeid , materiaal zoals lijm , kit ,voeg, bouwmaterialen , afvoer , leidingen al naar gelang nodig is . GEEN KOSTEN ACHTERAF. ONS MOTTO IS UW DROOM MAKEN WIJ WAAR . Wij komen van een andere klus website ,deze is gestopt, zodoende zijn er nog niet veel reviews U kunt ten alle tijde een reeds opgeleverd project bezichtigen. Het afgelopen jaar hebben we alleen opdrachten gehad via oude relaties. Mvg, Peter Mijnster.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Vakmanschap, douchecabine laten plaatsen, eerst zelf geprobeerd, liep tegen veel problemen op, Peter en Roy hebben alle problemen snel en goed opgelost. Echt een AANRADER als ik meer sterren kon geven had ik dat zeker gedaan…. Frank.
 • Fransz allroundservice
  Fransz allroundservice
  Beoordeling: 4.5 van 54.5588 reviews
  Installatiebedrijf in Nieuw-Beijerland

  Allround service voor al uw lopende zaken

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Zeer snel en goed geholpen. Zou ik iedereen aanraden.
 • Alpha Keukenmontage
  Alpha Keukenmontage
  Beoordeling: 4.8 van 54.8585 reviews
  Installatiebedrijf in Nieuw-Beijerland

  Klussenwerk,Meubels montage, Keukens plaatsen, Verwijder uw oude keuken en installeer je nieuwe keuken. Installatie van alle quooker-modellen en types van De kokende Water kraan(Quooker specialist) Keuken gereedmaken voor plaatsing leidingwerk verleggen .Gasleidingen verleggen en Nieuwe leidingen aanleggen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Keurige vakmannen. Hebben een kraantje en afvoer aangelegd voor een vaatwasser. Ziet er keurig uit. Ze denken mee voor de juiste plek en laten de boel weer keurig achter!.
 • JS techniek
  JS techniek
  Beoordeling: 5 van 555122 reviews
  Installatiebedrijf in Nieuw-Beijerland

  Specialist in woningonderhoud, elektra, leidingwerk en (camera)beveiligingsinstallaties.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Very professional and fast service. Strongly recommended!
 • Klusvina
  Klusvina
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Installatiebedrijf in Nieuw-Beijerland

  Mezelf 25 jaar te hebben bewezen als volwaardig timmerman / interieur timmerman/badkamer monteur. In januari 2008 besloot ik als zelfstandig ondernemer te starten met een allround klusbedrijf. Na in 1993 mijn 4 jarige opleiding Hout-en Meubileringscollege te Rotterdam hebben afgerond ging ik direct aan de slag als interieurbouwer. Na de verschillende jaren bij een gerenommeerd bedrijf te hebben gewerkt als onderhoudstimmerman/ interieurbouwer. Ik ben gespecialiseerd in timmerwerken/interieurwerken/aftimmeren/badkamer monteur. Daarnaast voer ik ook alle werkzaamheden in en om het huis. Wat doe ik? • Timmerwerken (kozijn opmaat, afhangen, dakraam, raam afhangen… • Onderhoud werkzaamheden • Totaal renovatie badkamer/keuken • Interieursbetimmeren / cinewall • Tegelwerk, klein loodgieter werk. • Verbouwing/ renovatie, kleine winkel verbouwen. Om een indruk te krijgen van mijn werk kunt u mijn Facebook bekijken. Facebook : KLUSVINA Met vriendelijke groet, Tran V.T

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Thanh is een echte vakman die zijn werk super goed afleverd. Nette man, altijd keurig op tijd en komt zijn afspraken qua dagen, werkzaamheden en duur vd klus echt na. Deze man heeft ons toilet van de voeg tot het verven vd kast super mooi afgewerkt!!! Super dankbaar en heel erg blij met alles wat er gedaan is! Aanrader!
 • M.A.M. Klusbedrijf
  M.A.M. Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5558 reviews
  Installatiebedrijf in Nieuw-Beijerland

  M.A.M. Klusbedrijf is een algemeen klusbedrijf voor klussen in en om het huis, bedrijf of kantoor. Soms zijn er van die klussen die maar blijven liggen omdat de tijd ontbreekt, het juiste gereedschap of de handigheid. Het begint met een klein klusje, maar de lijst kan snel langer worden, maar om daarvoor nou meteen een aannemer of een onderhoudsbedrijf te bellen, gaat te ver. En daarvoor is M.A.M. Klusbedrijf het aangewezen adres. Ook voor grote klussen kunt u uiteraard bij ons terecht. M.A.M. Klusbedrijf denkt mee, onderzoekt en is uiteraard oplossingsgericht. Heeft u een klus? M.A.M. Klusbedrijf komt graag vooraf langs om de werkzaamheden, kosten en planning te bespreken. Er is veel mogelijk. Betaling per uur, per dag, per project, het is allemaal bespreekbaar. Voor een vrijblijvende offerte kunt u de offerteaanvraag zo volledig mogelijk invullen. U kunt eventueel foto’s meezenden zodat de situatie vooraf nog beter bekeken en beoordeeld kan worden. - 12 jaar ervaring in onderhoud, renovatie en decoratie. Wij werken in regio Rotterdam en geven 2 jaar garantie op onze werkzaamheden -

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  MAM klusbedrijf heeft met uiterste zorg en kwaliteit mijn badkamer compleet gerenoveerd. Als er vragen of problemen waren werd dit heel snel en met zorg opgelost. Het team was erg vriendelijk en behulpzaam. En het resultaat is geweldig. 5 sterren welverdiend !!
 • MZ Loodgieter
  MZ Loodgieter
  Beoordeling: 4.6 van 54.6531 reviews
  Installatiebedrijf in Nieuw-Beijerland

  Beste loodgietersdiensten met betaalbare prijzen Waarom kiezen voor De loodgieter 247? Er is altijd een geschikte oplossing 100% Klanttevredenheid Klantgerichte en zeer goede service 24 uur per dag hulp bij dringende problemen Deskundigen met jarenlange ervaring Onze diensten Daklekkage Afvoer ontstopping Lekdetectie Vochtmeting Leiding lekkage Radiator lekkage Hoofdkraan lekkage Buiten kraan Vochtplekken in de muur Camera inspectie Leidingen doortrekken Rioolverstopping Gas lekkage Cv ketel onderhoud Dakgoot verstopping Gesprongen leiding Douche kraan Verstopping Regenbuis lekkage Badkamer lekkage Plafond lekkage Gesprongen leiding Sanitaire reparatie Ontstopping Werkzaamheden. Garantie: 6 maanden garantie op buiswerk en montage.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Het binnenwerk van de verdeelkraan vervangen lukte niet, daarom kwam de monteur met een gebruikte set van verdeelkraan en mengkraan. De hendel van de 'nieuwe' verdeelkraan was niet goed en zou hij later vervangen. Tijdens het vervolgbezoek vertelde ik dat je de mengkraan niet zo kon draaien dat het water koud werd. Eerst zei de monteur dat het zo hoorde, maar daar nam ik geen genoegen mee en toen bleek dit te verhelpen door de kraan opnieuw te monteren. Een dag later bleek dat er geen nieuwe hendel geplaatst was, want de hendel bleek met siliconenkit geplakt en dat liet los. De vakman heeft wel de wil om de klant tevreden te stellen maar handelt af en toe onprofessioneel. Deze ingewikkelde klus was te hoog gegrepen.
 • P.Y. Techniek
  P.Y. Techniek
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Installatiebedrijf in Nieuw-Beijerland

  Ik ben Pascal Bovenkamp, en per 1 januari 2019 gestart als ZZP-er. Vanaf 1996 tot 2011 ben ik 15 jaar lang werkzaam geweest als servicemonteur. Vanaf 2011 tot heden ben ik werkzaam voor verschillende installatiebedrijven. Ik heb ruim 23 jaar ervaring met alle werkzaamheden op het gebied van water, gas en elektra. Denk hierbij o.a. ook aan tapwater, cv, afvoer en dakbedekking. Voor deze werkzaamheden ben ik gecertificeerd. Via Werkspot wil ik mijn eigen particuliere klantenkring uitbreiden. Daarom kom ik graag met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groet, Pascal Bovenkamp P.Y. Techniek

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Klasse werk. Ondanks zijn drukke schema toch tijd voor. Pascal heeft 3 radiatoren met kranen bevestigd was allemaal goed lekt niks gewoon goed werk. Blij mee.

4.8

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Nieuw-Beijerland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 2373 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Nieuw-Beijerland

Populaire diensten

Andere vakmensen in Nieuw-Beijerland

Vind vakmensen bij jou in de buurt