Vind Bouwbedrijven in Nieuw-Beijerland

Op zoek naar Bouwbedrijven in Nieuw-Beijerland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Bouwbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde bouwbedrijven in Nieuw-Beijerland

 • Spec Team
  Spec Team
  Beoordeling: 4.8 van 54.8562 reviews
  Bouwbedrijf in Nieuw-Beijerland

  Welkom op onze profiel. Wij zijn een Team van specialisten in droog binnen afbouw en timmerwerk. Wij plaatsen scheidingswanden, verlagen plafonds, bouwen vlieringen, plaatsen binnendeuren en plaatsen plinten (en natuurlijk ook veel meer zoals stucwerk,schilderen en elektrawerkzaamheden). Wij weten hoe wij jou klus volledig naar je wens moeten voltooien. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Gewoon goed zoals het hoort
 • L. Smeets Montage- en Timmerwerken
  L. Smeets Montage- en Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Bouwbedrijf in Nieuw-Beijerland

  Mijn bedrijf bestaat al 20 jaar gevestigd in Spijkenisse In grote klussen tot de kleinste Ik ben gespecialiseerd in keukens Verwijderen en zetten Dakwerkzaamheden (dakpannen) En kleine werkzaamheden Zoals timmer,schilder,tuin onderhoud en sloop. Ik heb als opleiding voorgezet timmerman Vca vol En ben ook bedrijfaansprakelijk verzekert Hoop snel wat te betekenen voor u

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Zeer tevreden over Leon. Vriendelijke en rustige man. Was direct beschikbaar om de klus aan te pakken. Hij werkt heel nauwkeurig en ruimt netjes alles op na afloop. Zal hem zeker in gedachten houden voor toekomstige klussen.
 • FZ Aannemersbedrijf
  FZ Aannemersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75115 reviews
  Bouwbedrijf in Nieuw-Beijerland

  Geachte heer / mevrouw, Beste klant, Ik ben recentelijk uit England verhuisd. Ik heb inmiddels 19 jaar werkervaring in de bouw en bij particulieren. Mijn Specialisme zijn stukadoorswerken ( allerlei soorten stucwerk), schilderswerkzaamheden zoals saucen e.d., complete badkamer renovaties, gipsplaten, laminaat, tegels, behang, loodgieterswerk, electra, schilderen van houtwerk (zoals kozijnen, deuren, trappen) en volledige huis renovaties.  Mijn tarieven zijn als volgt: -Schilderwerk 8,90 Eur/m2 (inclusief basismateriaal) -Stuck 13,90 Eur/m2 (inclusief basismateriaal) -Schilderen van houtwerk (zoals kozijnen, deuren, trappen): prijs afhankelijk van conditie. -Gipsplaten 25 Eur/m2 - Volledige badkamer renovatie (inclusief sloop, loodgieterswerk, electra, nivellering, tegels, kit, montage) vanaf prijs van Eur 5990 tot Eur 9990 op basis van conditie. -Tegels vanaf 30 Eur/m2 tot 75 Eur/m2 -Laminaat 7,50 Eur/m2 (inclusief basismateriaal) -Behang 8 Eur/m2 (inclusief basismateriaal) -Loodgieterswerkafhankelijk van project. -Electra afhankelijk van project. -Volledige huis renovatie, afhankelijk van project. Natuurlijk, vrijblijvend afspraak en advies. Bovendien altijd tot u dienst tijdens het project om u optimaal te begeleiden en adviseren. Met Vriendelijke groet, Florian FZaannemersbedrijf

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  The planning and start of the work was done very quickly. We were amazed by the availability and responsiveness of the team. The work was both fast and well done. A few alterations had to be made, which can happen, but the quality of the finished work was never in question. We highly recommend Florian and his team.
 • Riviera Design
  Riviera Design
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Bouwbedrijf in Nieuw-Beijerland

  Riviera Design is een professioneel fullservice bouwbedrijf in Den Haag voor al uw aanpassingen, veranderingen, verbouwingen en/of renovatie wensen. Of het nu gaat om het renoveren van uw badkamer of juist om het verbouwen van uw woning of bedrijfspand, u kunt bij ons terecht voor kleinschalige tot uitgebreide projecten. Voor iedere klus geldt dat kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan! Elke opdracht wordt uitgevoerd in nauw overleg met de opdrachtgever, met een duidelijke planning, tegen een vooraf afgesproken prijs. Op deze manier weet u waar u aan toe bent ONZE KLANTEN PROFITEREN VAN: vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit, één persoonlijk aanspreekpunt voor al uw vragen, één contactpersoon voor alle werkzaamheden, één heldere planning, één duidelijke prijs, samenwerking met een gerenommeerd binnenhuisarchitect voordelige inkoop van bouw-, sanitair-, elektro-, en installatiematerialen, gerichte service en nazorg. Riviera Design biedt een totaalconcept voor een ieder die toe is aan verandering of vernieuwing op het gebied van: Woningaanpassingen Verbouwingen Renovatie en restauratie Bestrating en tuinaanleg Buitenreclame en signing borden Interieur en exterieur Onderhoud en service

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Na ons goed georiënteerd te hebben konden Refai van Riviera Design goed met ons meedenken. Waar andere het lastig vonden om een uitbouw te maken die naadloos aansloot werd er hier pragmatisch en in oplossingen gedacht terwijl er ook goed rekening gehouden werd met het budget. Dit heeft geresulteerd in een prachtige uitbouw en kundig verbouwde woonkamer en hal. Waar het eerst een donkere bedoening was hebben we nu een zee van licht en ruimte. Ook de extra hulp met het aanleggen van de keuken en het stucwerk maken het helemaal af. Over kleine extra werkzaamheden word niet moeilijk gedaan en dat maakt het prettig samenwerken! Refai bouwt zoals hij het ook in zijn eigen huis zou willen en zijn werk is zijn visitekaartje. Ik kan Riviera Design dan ook van harte aanraden.
 • Intrex afbouw
  Intrex afbouw
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Bouwbedrijf in Nieuw-Beijerland

  Intrex afbouw kan je helpen met je Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, latexspuiten,spackspuiten,Elektriciteit,Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Loodgieter, Badkamer specialist klus in Hoogvliet Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Stucwerk binnen, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Stucwerk buiten, Binnenwand plaatsen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Toilet renovatie, Kitten, Serre (ver)bouwen, Rookkanaal installeren of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Intrex afbouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Goeie communicate vooraf, netjes en snel gewerkt, prachtig resultaat.
 • Monolith BV
  Monolith BV
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Bouwbedrijf in Nieuw-Beijerland

  Monolith Bouw is een toonaangevend Bouw- en aannemersbedrijf in Rotterdam en omstreken. We zijn een team, bestaande uit volledig gecertificeerde professionals die alles aanpakken; van grote projecten tot kleinere klusjes. Wij gaan voor het hoogst haalbare en we doen er alles aan om te zorgen dat onze klanten volledig tevreden zijn met ons werk. Wij denken graag met uw mee om zo tot de best en mooist mogelijke oplossing te komen. Doordat ons team met specialisten vele jaren ervaring heeft zijn wij overtuigd van de door ons geleverde kwaliteit en wij bieden dan ook garantie op al ons werk.

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  The guys did an amazing job. Great communication, clear understanding of the progression of the project. I would highly recommend!
 • Aannemingsbedrijf MV B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews
  Bouwbedrijf in Nieuw-Beijerland

  al 25 jaar gediplomeerd vakmanschap in alle soorten bouw werkzaamheden. gespecificeerd allround timmerwerken. nieuwbouw . bouw . renovatie . en alle soorten onderhoudswerkzaamheden. ook kan u terecht voor constructie werk. hier voor kunnen wij u ook helpen met vergunningen . bouwtekeningen en statische berekeningen voor constructie aanpassingen van u woning of gebouw. tevens zijn we hier voor in het bezit van een CAR verzekering. en aansprakelijkheid verzekering. en werken we nauw samen met onze constateurs. ook voor badkamers en toiletten. overkappingen. loodgieters werk. spuitwerk. glas . kuststofkozijnen. houtenkozijnen. stucwerk. Electra werk. kunnen wij u van dienst zijn. wij bouwen alles volgens bouwbesluit en nieuwe geldende normen en isolatiewaarde. ook kunnen wij u een bouwtechnische rapporten verzorgen. voor een nieuw aan te kopen woning.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Snelle service, vriendelijk, goede prijs/kwaliteit.
 • Tosa B.V.
  Tosa B.V.
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Bouwbedrijf in Nieuw-Beijerland

  Na decennia de grootste, exclusieve Quote 500 huizen te hebben gebouwd waren wij toe aan een pauze. Doordat de aannemer van een vriend het liet afweten, heb ik hem aangeboden om het jaren 20 huis van zijn dochter af te bouwen. Alleen de muren en de vloer stonden er nog. Achteraf een geschenk uit de hemel want dat gaf mij weer het inzicht hoe leuk het is om zelf met je handen te werken. Om op maat vakwerk te leveren met de juiste materialen: kijken, meten, doen. Waar andere aannemers een probleem zien, zien wij een oplossing. Daarom doen wij graag projecten, huizen waar een timmermansoog nodig is en echt vakmanschap vereist is. En waar ambachtelijke arbeid nog gewaardeerd wordt. Wij vragen een eerlijke prijs voor ons vakmanschap. Wil je een partij waar vakmanschap, eerlijkheid en integriteit de hoogste waarden zijn, bel ons dan.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Als je iemand zoekt voor een klus: Bel met André! Super tevreden over het contact en de uitvoering!
 • Allround Vastgoedzorg B.V.
  Allround Vastgoedzorg B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Bouwbedrijf in Nieuw-Beijerland

  Allround Projecten BV en Uw Zolderindeling ; Allround Projecten B.V. is uw betrouwbare en professionele partner op het gebied van verbouwen, onderhouden en renoveren.. Klantgerichte service, maar vooral kwaliteit en veiligheid staan bij ons centraal. Bent u op zoek naar een betrouwbare, prestatiegerichte partij om uw verbouwing onder handen te nemen, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij geven altijd advies op maat, zodat uw ideeën voor de verbouwing altijd de maximale uitkomst hebben. Wij werken samen met verschillende specialisten, maar wij zijn altijd uw vaste aanspreekpunt. Komt u ruimte tekort in uw woning en heeft u een zolder? Dan is UwZolderIndeling de juiste oplossing! Wij van UwZolderIndeling zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van zolderindelingen, daarnaast krijgt u van ons goed advies over wat wel en niet mogelijk is. Van het sloopwerk tot een geheel afgewerkte zolderverdieping, UwZolderIndeling zorgt ervoor dat u binnen 4 weken uw hoog afgewerkte zolder in gebruik kan nemen. Vindt u het leuk om zelf ook wat te doen? Het is mogelijk om de afwerking zelf uit te voeren. UwZolderIndeling voert dan bijvoorbeeld alleen de ruwbouw uit of levert de nieuwe wanden en plafonds gestuukt op, zodat u alleen nog hoeft te schilderen.

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Erg tevreden. Marco denk mee en voert de werkzaamheden op tijd en volgens afspraak uit.
 • Rotterdams Bouwen B.V.
  Rotterdams Bouwen B.V.
  Beoordeling: 4 van 5456 reviews
  Bouwbedrijf in Nieuw-Beijerland

  Leuk dat je interesse hebt in onze diensten! We zijn een echt Rotterdams familiebedrijf die graag verbouwingen en renovaties aanpakt. Het familiebedrijf is al 35 jaar actief en we zijn erg groot geworden in verbouwingen en project inrichting voor B2B. Hierom richten we ons nu ook op de particuliere markt. Wij denken graag met jullie mee en zien overal een mogelijkheid in. Wij kunnen jullie verwachtingen overtreffen. Wij zijn sterk in totaal verbouwingen en renovaties, maar kunnen ook gedeeltelijke verbouwingen en renovaties uitvoeren. Neem contact met ons op, zodat we ons portfolio kunnen laten zien en we de mogelijkheden voor jouw verbouwing of renovatie kunnen bespreken. Graag tot ziens!

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Hele fijne communicatie en een snelle service! De kleine puntjes waar we tegenaan zijn gelopen werden ook snel en zeer professioneel opgelost! Ze denken bij Rotterdams Bouwen goed mee en bieden openheid en eerlijkheid. Geen gedonder achteraf maar alles duidelijk. Super fijn! Zal voor een volgende klus zeker weer contact opnemen

4.2

Top beoordelingen Bouwbedrijven

Onze Bouwbedrijven in Nieuw-Beijerland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.2 op 5 op basis van 81 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Bouwbedrijven in Nieuw-Beijerland

Andere vakmensen in Nieuw-Beijerland

Vind vakmensen bij jou in de buurt