Vind Interieur ontwerpers in Nieuw-Beijerland

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Nieuw-Beijerland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Nieuw-Beijerland

 • Martijne Interieur
  Martijne Interieur
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Interieur ontwerper in Nieuw-Beijerland

  Martijne Interieur is een ontwerpstudio die zich focust op advies over & realisatie van projecten op het gebied van interieurarchitectuur. We ontwerpen woninginrichtingen én kantoorinrichtingen. Je kunt als klant zelf bepalen in hoeverre wij mee- helpen en denken. Dit geldt zowel voor herinrichtingen en verbouwingen als uit- /opbouwen. Van ontwerp tot bouwtechnische tekeningen en bestellen van alle items. Hierbij kunnen we 3D beelden maken om de beoogde indeling en sfeer te visualiseren. Naast bouwkundige en stylings gerelateerde werkzaamheden, ontwerpen we ook specifieke maatwerk oplossingen, zoals tv-meubels, zitbanken, multifunctionele kasten, maatwerk keukens, badkamermeubels, etc. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten, of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. Op de website van martijne-interieur staat een selectie gerealiseerde projecten van de afgelopen jaren. Zo krijgt u een indruk van wat wij zowel doen. Martine Barnhoorn Martijne Interieur

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Ontzettend blij met het werk van Martine voor ons nieuwe kantoor! Zij luisterde goed naar wat wij zochten en kwam met mooie designs en oplossingen binnen een zeer korte termijn en binnen ons budget. Zeker een aanrader!
 • M. van der Knaap Interieur
  M. van der Knaap Interieur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Nieuw-Beijerland

  Wat leuk dat u een kijkje komt nemen op mijn profiel. Ik kan jou helpen met jouw nieuwbouw of bestaande woning. Samen kijken we wat er het beste bij jouw wensen past. Hierna werk ik alles uit waarbij je onder andere 3D beelden aangeleverd krijgt van hoe jouw woning er komt te zien. Twijfel je nog? neem gerust contact op. Creatieve groet, Michelle van der Knaap

 • OHHO Interieur Design
  OHHO Interieur Design
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Nieuw-Beijerland

  Als je op zoek bent naar een Ontwerper in Zoetermeer, dan kan OHHO Interieur Design je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuinontwerp, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Perfect work,highly recommended
 • Starke Bouwkundig bouw- en projectbureau
  Starke Bouwkundig bouw- en projectbureau

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Nieuw-Beijerland

  Mijn naam is Steven Starke, bouwkundig ingenieur. De bouwmarkt is sinds 2014 langzamerhand aan het aantrekken waardoor mijn bouwkundige kwaliteiten goed van pas komen. Van nature ben ik een ambitieuze multi-tasker die zich gemakkelijk op verschillende niveaus beweegt. Iemand die oog heeft voor mensen en resultaten, representatief, gedreven, gemotiveerd en oplossingsgericht te werk gaat. Afgelopen jaren heb ik voor diverse werkgevers gewerkt in de Particuliere- en Utiliteitsbouw sector. Tevens heb ik ervaring opgedaan en veel vertrouwen gekregen in transformaties van bestaande woningen, villa’s en kantoren. Ook heb ik 2D-3D teken-technische kwaliteiten, ervaring met bouwaanvragen en bouwbegeleiding in de particuliere bouwsector op het gebied van nieuwbouw, verbouw & renovatie. Kortom, ben breed inzetbaar, beschik over een praktische, creatieve instelling met goede organisatorische en communicatieve vaardigheden. Uiteraard klantgericht. Graag ben ik betrokken bij uiteenlopende projecten vanaf het ontwerp tot aan de realisatie. Vaak zijn er verschillende partijen betrokken bij een bouwproject, denk aan een timmerbedrijf, aannemer, loodgieter, dakdekker enzovoort. Opererend vanuit een service gericht netwerk van (bouw)professionals, neem ik alle zorgen uit handen durende het gehele proces en onderhoud ik het contact tussen de betrokkene partijen. U bepaalt uiteraard waarmee ik u van dienst kan zijn en hoe u gebruik wilt maken van mijn diensten. Als professional denk ik graag met u mee en geef ik advies.

 • Bos Tuin & Staal
  Bos Tuin & Staal
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Interieur ontwerper in Nieuw-Beijerland

  Staal Design: het ontwerpen en produceren van stalen elementen voor binnen of in de tuin. Tuinontwerp: een compleet ontwerp om zelf uit te voeren of door een hovenier.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Wij wilden een drankenrek boven onze bar die voldoet aan onze eisen. Daarom hebben wij dit opdracht via werkspot online gezet. Bos Tuin & Staal hebben wij gekozen en ze hebben goed werk verricht. Bij het inmeten is er prima meegedacht over wat wij willen en wat het beste zou zijn. Zeker een aanrader voor mensen die iets op maat/industrieels willen hebben.
 • Shehabi Klusbedrijf
  Shehabi Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Nieuw-Beijerland

  Shehabi Klusbedrijf kan je helpen met je Aannemer klus in Spijkenisse en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder bouwen of renoveren, Dakterras aanleggen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Shehabi Klusbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dit klusbedrijf kon met spoed beginnen. Ze waren er netjes op de afgesproken tijd en hebben erg netjes gewerkt. Na afloop hebben ze alles opgeruimd en goed achtergelaten.
 • Stoneite B.V.

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Nieuw-Beijerland

  Advies, herontwikkeling, transformatie of onderhoud. Wat de wens ook is. Voor wie het ook bedoeld is. Wij overzien het hele project en hebben oog voor ieders belang. Zo zorgen we samen dat de resultaten behaald worden waar iedereen beter van wordt. Samen bieden wij zorg voor vastgoed in alle soorten en maten. Als team werken wij intensief samen met onze opdrachtgevers, projectleiders en vakmensen om kosten, opbrengsten en kwaliteit voorspelbaar en beheersbaar te houden. Zo gaan we samen voor het beste gezamenlijk resultaat. En zorgen we ervoor dat het goed is voor de bewoner, de opdrachtgever en de vakman. Dát is goed voor iedereen. Wij zijn u graag van dienst www.stoneite.co.uk

 • DEPTHarch
  DEPTHarch
  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews
  Interieur ontwerper in Nieuw-Beijerland

  DEPTH is een Nederlands bouwkundig ingenieursbureau gevestigd in de omgeving van Rotterdam. Onze core-business is architectuur, maar daarnaast proberen wij een zo breed mogelijk scala aan bouwkundige diensten te leveren. De stedelijke haven omgeving van Rotterdam daagt ons uit om vooruitstrevende ontwerpen en oplossingen te creëren. Het bedrijf is opgericht in 2015 door Mitchel Verkuijlen en Joost Vogelaar. Mitchel en Joost kennen elkaar van de studie bouwkunde op de Hogeschool Rotterdam. Na het behalen van de diploma`s is Joost gaan werken bij een architecten bureau. Mitchel is verder gaan studeren aan de TU te Delft. Na zijn studie is Mitchel werkzaam geweest bij diverse architectenbureaus en is hij inmiddels projectarchitect bij een gerenommeerd bureau in Amsterdam. Joost wilde zijn kennis verbreedde en werkt nu als uitvoeder in regio Rotterdam bij een van de grootste aannemers van het land. Beide hebben ze ruim 7 jaar werkervaring in de bouwsector. Door de toenemende vraag naar onze bouwkundig expertise besloten wij dat het tijd werd om een bedrijf te starten.

  Laatste review:
  Uitstekend werk geleverd, bureau denkt mee met ideeën en bijpassende oplossingen.
 • JJansen Klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Nieuw-Beijerland

  Heb je een Aannemer nodig in Spijkenisse of omgeving? JJansen Klusbedrijf kan je helpen met alle klussen die een Aannemer voor je kan uitvoeren, zoals Geluidsisolatie, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Parel 4 Bouw

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Nieuw-Beijerland

  Heb je een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist nodig in Spijkenisse of omgeving? Parel 4 Bouw kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Stucwerk binnen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

5

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Nieuw-Beijerland, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Nieuw-Beijerland

Andere vakmensen in Nieuw-Beijerland

Vind vakmensen bij jou in de buurt