Vind Tuinmannen in Nieuw-Beijerland

Op zoek naar Tuinmannen in Nieuw-Beijerland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Nieuw-Beijerland

 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65214 reviews
  Tuinman in Nieuw-Beijerland

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Klus snel en vakkundig uitgevoerd. Kan hoveniers bedrijf #A.V. van harte aanbevelen.
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75544 reviews
  Tuinman in Nieuw-Beijerland

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Goed werk geleverd en snel
 • BK Tuinonderhoud
  BK Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Tuinman in Nieuw-Beijerland

  Heb je een Hovenier nodig in Rotterdam of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Hovenier voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Ik ben heel tevreden met het werk van BK. Onkruid verwijderd, planten gesnoeid en nieuwe aarde tussen de planten, allemaal goed en netjes uitgevoerd. Ook afval meegenomen.
 • Franchimont Totaal Onderhoud B.V.
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Tuinman in Nieuw-Beijerland

  Mijn bedrijf ben ik gestart in 2009. Ik hou me bezig met schilderen van woningen zo wel aan de binnen en buitenkant ook doe ik lichte timmerwerkzaamheden zoals in elkaar zetten van meubels . Maken van inbouwkasten. Ook heb ik stucadoors en jongens voor het betegelen van badkamers en installatie meubels Ook hou ik me bezig met tuinonderhoud , lampen ophangen, rolluiken schoonmaken aan binnen en buitenkant, en slopen van badkamer tegels etc.

  Laatste review:
  Schoonmaak rolluiken-
  Snelle reactie. Het rolluik is weer lekker schoon.
 • Demigo
  Demigo
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tuinman in Nieuw-Beijerland

  Hierbij zal ik mij even voorstellen ben Diego 37 jaar oud vanaf mijn 16 de in de groenvoorziening inmiddels alweer 13 jaar actief als zzper veel ervaring in het groen voornamelijk groen onderhoud. Eigen spullen, specialiteit: bosmaaien snoeien van heggen verwijderen van onkruid op verschillende manieren. Werk snel en netjes uurtarief €35, inclusief machines en brandstof. Kan per uur of van tevoren afgesproken prijs. Zodat we beide tevreden zijn. Al een lange tijd geen klussen meer gedaan via werkspot maar ben weer actief. Mvg Diego

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Keurig gewerkt! alles gesnoeid en opgeruimd .
 • Rotterdam Packing Service
  Rotterdam Packing Service
  Beoordeling: 4.7 van 54.7515 reviews
  Tuinman in Nieuw-Beijerland

  MZ Bestrating/Hoveniers kan je helpen met je Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Strijen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... te beantwoorden. Neem direct contact op met MZ Bestrating /Hoveniers om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Vriendelijke tuinman die goed aanpakt en lekker doorwerkt. De tuin zag er aan het einde van de dag weer helemaal netjes uit. Tegels schoon , alle randen weer strak en de borders mooi schoon gemaakt. Ik ben heel tevreden met het resultaat. Voor herhaling vatbaar.
 • TH Tuinen
  TH Tuinen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Tuinman in Nieuw-Beijerland

  Bent u opzoek naar een hovenier in de regio Zuid-Holland? Wij helpen u verder! Ons takenpakket bestaat uit: Tuinaanleg/renovatie, Tuinonderhoud en Boomverzorging.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Fijne gasten die goed werk verrichtten. Communicatie vooraf was duidelijk en afspraken werden nagekomen. Zou deze mannen zeker aanbevelen.
 • Hoveniersbedrijf MA
  Hoveniersbedrijf MA
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Tuinman in Nieuw-Beijerland

  Wij zijn Hoveniersbedrijf MA, voor al uw tuinwerkzaamheden Voor snel en milieu vriendelijk onkruid verwijderen hebben wij nu een speciaal gereedschap Bestrating Tuinonderhoud Beplanting Leegruimen Schuttingen plaatsen/verwijderen Speeltoestellen Veranda/overkapping Gras aanleggen Vlonders aanleggen

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  dit hoveniersbedrijf heeft gweldig werk verricht de haag is keurig gesnoeid en ook keurig netjes opgeruimd. Als er een cijfer gegeven moet worden op de schaal 1 tot 10 dan wordt dit zeker een 10
 • Metsie Gibobouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Tuinman in Nieuw-Beijerland

  Ik ben Lars en samen met mijn collega doe ik verschillende tuinklussen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Werken snel en zijn erg vriendelijk.
 • MB Solution
  MB Solution
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Tuinman in Nieuw-Beijerland

  Als je geen tijd hebt voor de tuin, maar wil je dat deze schoon en mooi woorden. Voor een goede prijs is dit op te lossen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Uitstekend werk geleverd, vriendelijk en netjes op tijd. Vlotte communicatie.

4.7

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Nieuw-Beijerland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 221 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Nieuw-Beijerland

Andere vakmensen in Nieuw-Beijerland

Vind vakmensen bij jou in de buurt