Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Nieuw-Beijerland

 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 5 van 555156 reviews
  Kozijnspecialist in Nieuw-Beijerland

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Heel blij met Jay! Snelle reactie, meedenken en het probleem opgelost welke een ander niet voor elkaar kreeg! Heeft ook meteen het raam afgesteld, helemaal top! Alleen maar lof voor Jay!
 • Hijs en glas montage van den Dolder
  Hijs en glas montage van den Dolder
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Kozijnspecialist in Nieuw-Beijerland

  Ik ben een allround glaszetter en kraanmachinist. Heb ervaring met renovatie en reparatie werk burgerwerk projecten en kraan werkzaamheden

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Een ervaren vakman, denkt mee in oplossingen, heeft een pragmatische instelling, duidelijke communicatie en komt zijn afspraken na. De werkzaamheden zijn snel en efficiënt uitgevoerd.
 • Center Glas
  Center Glas
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Kozijnspecialist in Nieuw-Beijerland

  Center Glas kan je helpen met je Kozijnspecialist, Glaszetter klus in Hoogvliet Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met Center Glas om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Fijn contact, duidelijk in zijn afspraken en super gedaan ! Aanrader !
 • Quakglas
  Quakglas
  Beoordeling: 5 van 55538 reviews
  Kozijnspecialist in Nieuw-Beijerland

  Hallo mijn naam is Michel Quak. Ik ben 15 jaar werkzaam als glaszetter en sinds 1 Januari 2021 als zelfstandige ondernemer begonnen. Wij zijn gespecialiseerd in uw glas wensen voor zowel enkelglas figuurglas isolatieglas en spiegels. Al mijn prijzen zijn inclusief de btw . Het glas word geplaatst met nieuwe hard houten glaslatten en het oude glas word vakkundig door ons afgevoerd.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  We zijn ontzettend tevreden met het nieuw geplaatste raam. Het resultaat is werkelijk uitstekend en de uitvoering verliep zeer professioneel. Michel is een vriendelijke man die snel en netjes werkt. We zijn bijzonder blij met zijn vakmanschap en raden zijn diensten van harte aan.
 • M&O Leegwater
  M&O Leegwater
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Nieuw-Beijerland

  In 2019 heb ik M&O Leegwater opgericht en neem ik meer dan 28 jaar ervaring mee die ik opgebouwd heb als All-round timmerman in Nieuwbouw - Renovatie - Verbouw - Transformatie - Onderhoud. Mijn kennis is in de jaren gegroeid dankzij verschillende grote bouwbedrijven. Met die ervaring in mijn zak, heb ik de volgende stap gezet richting mijn eigen bedrijf. Ik vind het prettig om het werk vanuit mijn passie, op mijn eigen manier uit te voeren, en samen met andere zelfstandigen, bedrijven en leveranciers een resultaat te leveren waar de klant tevreden over is. Wat ik u bied is een eerlijke prijs. Ik denk mee, geef advies en ben flexibel. Uiteindelijk wil ik gezamenlijk het resultaat behalen wat u voor ogen heeft waar u jaren lang plezier van heeft. M&O Leegwater "Bouwen naar vertrouwde kwaliteit" dat is waar ik voor sta! Wij werken samen met stucadoors, tegelzetters, metselaars, loodgieters en electriciens en daarom is ook onze kracht om uw gehele verbouwing aan ons over te dragen maar ook onderhoud werkzaamheden. Wat ook een gerust gevoel geeft dat wij beschikken over de nodige verzekeringen denk hierbij aan een CAR- verzekering en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Allereerst keurig en snel aangemaakte offerte. Prettig en snel contact via de mail. Keurig en vlot nieuwe schuurdeur met kozijn geplaatst.
 • Glas en Kozijnhandel Hamerslag
  Glas en Kozijnhandel Hamerslag
  Beoordeling: 4.5 van 54.55368 reviews
  Kozijnspecialist in Nieuw-Beijerland

  Glas en Kozijnenhandel Hamerslag Van glas tot kozijn, van dakkapel tot schilderwerk Glas en Kozijnenhandel Hamerslag heeft ruim 25 jaar ervaring in glas, schilderwerk en onderhoud. Naast het plaatsen van alle soorten glas monteren wij ook kozijnen, schuifpuien, deuren en dakkapellen. Wij werken samen met diverse vakspecialisten, waardoor we ook grotere en complexe opdrachten, inclusief schilderwerk en stucwerk, professioneel kunnen uitvoeren. Ook het (regelmatige) onderhoud van uw woning of bedrijfspand nemen wij graag ter hand. bekijk onze referenties voor reacties van klanten.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Een prima ervaring, het werk is goed en binnen korte tijd geklaard. Ook een bijkomende tegenvaller werd uitstekend opgelost.
 • L. Smeets Montage- en Timmerwerken
  L. Smeets Montage- en Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Kozijnspecialist in Nieuw-Beijerland

  Mijn bedrijf bestaat al 20 jaar gevestigd in Spijkenisse In grote klussen tot de kleinste Ik ben gespecialiseerd in keukens Verwijderen en zetten Dakwerkzaamheden (dakpannen) En kleine werkzaamheden Zoals timmer,schilder,tuin onderhoud en sloop. Ik heb als opleiding voorgezet timmerman Vca vol En ben ook bedrijfaansprakelijk verzekert Hoop snel wat te betekenen voor u

  Laatste review:
  Vensterbanken plaatsen of vervangen-
  Ging prima
 • D&M Zonwering
  D&M Zonwering
  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews
  Kozijnspecialist in Nieuw-Beijerland

  D&M Zonwering de specialist in alle soorten zonwering en rolluiken, tevens reparatie en onderhoud. Onze service ligt hoog bij ons en houden van persoonlijk contact met duidelijke afspraken. Wij zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn!

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Snel en professioneel
 • Roshaan Montage-, Timmer & Onderhoudsbedrijf
  Roshaan Montage-, Timmer & Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.55298 reviews
  Kozijnspecialist in Nieuw-Beijerland

  Beschikbaar voor al uw klussen in en rondom uw huis!

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Deur niet goed geplaatst, valt niet in het slot, slordig gewerkt.Verschillende keren gevraagd om het te herstellen maar komt afspraak steeds niet na. Goedkoop is duurkoop. Niet aan te bevelen dit bedrijf
 • Mutu Montage & Onderhoud
  Mutu Montage & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Kozijnspecialist in Nieuw-Beijerland

  Ervaren zonwering monteur en kozijnen monteur die altyd voor de klanten klaar staat. Als er storingen zijn of iets anders staan wii 24/7 klaar om de problemen op te lossen. Met onze vakkundig kennis stellen wij onze klanten altyd tevreden. Kijk ook op marktplaats voor meer foto's en info.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Bedankt voor de snelle service op zondag!

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Nieuw-Beijerland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 863 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Nieuw-Beijerland

Populaire diensten

Andere vakmensen in Nieuw-Beijerland

Vind vakmensen bij jou in de buurt