Vind ontwerpers in Odiliapeel

Op zoek naar ontwerpers in Odiliapeel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Odiliapeel

 • Groen Ontworpen
  Groen Ontworpen
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Ontwerper in Odiliapeel

  Op zoek naar een nieuw ontwerp voor de tuin?  Met mijn ontwerpstudio Groen Ontworpen maak ik tuinontwerpen voor zowel particulieren als bedrijven. Mijn uitgangspunt is een groene toekomstbestendige tuin die voor iedereen te onderhouden is en het gehele jaar aantrekkelijk is. Een mooie groene oase waar je je fijn voelt. Of je nu van modern en strak houdt of van natuurlijk en organisch (of een leuke mix daarvan), ik vertaal jullie wensen naar en mooi ontwerp die helemaal op jullie is afgestemd. Wanneer het ontwerp gedeelte is afgerond kan ik je ook helpen bij het vinden van een fijne hovenier om alles aan te leggen mocht dat nodig zijn. Maar ook als je al een fijne tuin hebt maar je bent niet helemaal tevreden over de beplanting kan ik je helpen. Ik maak dan een nieuw fris beplantingsplan die helemaal toekomstbestendig is en die helemaal bij jouw smaak past. Waarom een tuinontwerper inschakelen? Ik als tuinontwerper creëer tuinen met in het achterhoofd de wensen van de opdrachtgever en geef er mijn eigen creatieve draai aan. Ik kijk met een frisse blik naar jouw tuin en de wensen die je hebt. Doordat ik allerlei aspecten laat meewegen in het creatieve proces, zoals de omgeving, interesses van de opdrachtgever, zicht en looplijnen krijg je een uniek tuinontwerp wat er uitspringt en waar je het verschilt ziet met een Ontwerp en een Tekening. Kijk voor meer informatie en referenties op de website. groenontworpen punt nl

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Het was erg fijn om met Linda te werken. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en we gaan de komende tijd aan de slag om alles te realiseren. We hebben haar al aan meerdere vrienden en bekenden aanbevolen.
 • Dzt
  Dzt
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Odiliapeel

  Dzt kan je helpen met je Ontwerper klus in Odiliapeel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met Dzt om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  We hadden gemakkelijk contact. Rob kwam te plekken het werk bekijken om zo duidelijk mogelijk onze wensen in kaart te brengen. Zeker voor herhaling vatbaar.
 • Designed by Lans
  Designed by Lans
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Ontwerper in Odiliapeel

  Voor direct contact kunt u onze website www.designedbylans .com raadplegen of contact opnemen via info@designedbylans. nl. Als bouwkundig ingenieur en jurist Omgevingsrecht zijn wij beschikbaar voor het uitvoeren van opdrachten in heel Nederland. Onze werkzaamheden hebben betrekking op het opstellen van ontwerp/bouw- dan wel constructietekeningen (zowel 2D als 3D), advisering omtrent benodigde omgevingsvergunningen evenals planologische mogelijkheden, juridische advisering en ondersteuning en het aanvragen van omgevingsvergunningen dan wel concept-aanvragen. Tevens voeren wij opdrachten uit in het kader van interieur design. U kunt op ons profiel enkele voorbeelden van tekeningen terugvinden, maar u kunt hiervoor ook onze website raadplegen. Via de website kunt u rechtstreeks met ons in contact komen.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Top!
 • Verhagen Bouwadviesbureau
  Verhagen Bouwadviesbureau
  Beoordeling: 4.6 van 54.6516 reviews
  Ontwerper in Odiliapeel

  Verhagen Bouwadviesbureau Voor al uw bouwtekeningen, constructieberekeningen en constructietekeningen. Ook voor volledige vergunningsaanvraag van A tot Z.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Ik was erg tevreden met de snelle communicatie van Bram. Ook was de opdracht na goedkeuren van de offerte supersnel uitgevoerd. Klein minpuntje dat er iets over het hoofd was gezien waardoor de calculatie moest worden herzien. Maar ook dat had Bram snel opgelost. Ik zou Bram aanbevelen en gerust nog een keer inhuren.
 • Bouwservice Kara Eindhoven
  Bouwservice Kara Eindhoven
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Ontwerper in Odiliapeel

  Bouwservice Kara Eindhoven Bouwkundig ingenieur Verwijderen van draagmuren (onderstutten, slopen, plaatsen staalconstructie,...) Bouwkundig advies, ontwerptekeningen, constructie-tekeningen en berekeningen Aannemer renovatie, aanbouw, badkamers. Uitgebreide offerte met specifiek beschreven werkzaamheden. Voor meer informatie en kennismaking kom ik graag langs. Ing. K. Kara (Kamil)

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Kamil heeft bij ons een draagmuur verwijderd en onze deurposten verhoogd. We zijn erg blij met het eindresultaat en met kamil. Hij is erg kundig en heeft heel goed geholpen met adviezen voor de vervolgstappen voor ons. De communicatie was fijn en de werkzaamheden zijn op zeer korte tijd uitgevoerd. Al met al een hele goede ervaring met bouwservice kara!
 • Mijn Constructeur
  Mijn Constructeur
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Ontwerper in Odiliapeel

  - Welkom bij Mijn Constructeur, uw betrouwbare partner voor betaalbare en efficiënte constructiediensten. Bij ons draait alles om het leveren van hoogwaardige oplossingen die aansluiten bij uw behoeften en budget, met een focus op betaalbaarheid, betrouwbaarheid, snelle levertijden, persoonlijk contact en economische oplossingen. Daarnaast zijn wij BAV/AVB verzekerd! Mijn Constructeur waarborgt niet alleen uw tevredenheid, maar ook uw gemoedsrust. Wij zijn BAV/AVB verzekerd, wat betekent dat uw investering en belangen worden beschermd tegen onvoorziene omstandigheden, waardoor u met vertrouwen kunt bouwen. - De basis van uw bouwwerkzaamheden is een goed onderbouwd constructieve rapportage. Op deze manier voorkomt u dat er fouten worden gemaakt tijdens de bouw. Daarnaast weet u en/of uw aannemer aan de hand van deze rapportage wat exact gedaan moet worden. Tevens bereiden wij de stukken dusdanig voor dat u deze kunt gebruiken voor uw vergunningsaanvraag. Door onze ervaring weten wij precies welke stukken het bevoegd gezag van u nodig heeft. Naast het leveren van de constructieve stukken kunnen wij voor u ook een aannemer inschakelen. Wij werken met meerdere aannemers samen, zodat uw constructie snel en correct conform onze rapportages geplaatst kan worden. Bekijk de website van Mijn Constructeur voor meer informatie.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Very quick and good service for an affordable price. Can recommend them to anyone.
 • AS Constructiebureau
  AS Constructiebureau
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Odiliapeel

  Jij hebt een idee of een wens om iets te laten uitwerken en construeren, wij kunnen dit voor jou uitwerken. Een goede constructie bespaart jou kosten. Ons doel als constructeur is om ervoor te zorgen dat jij een hoge kwaliteit berekening krijgt met daarin zo min mogelijk materiaalkosten terwijl de aannemer dit wel op een goede manier kan uitvoeren. Dankzij de investering in een goede constructieberekening ben je er dus zeker van dat de totale kosten voor jouw constructie lager zullen uitvallen. Daarom, het laten maken van een ontwerp en constructieberekening moet eenvoudig en snel zijn, zodat jij snel aan de slag kan met jouw droomhuis. Wij zijn van mening dat informatie over verbouwen of het maken van een constructieberekening voor iedereen eenvoudig en toegankelijk moet zijn, vandaar delen wij al onze kennis in de blogs en de kennisbank om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw bouwplan.

 • KelvinJoule B.V.

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Odiliapeel

  KelvinJoule B.V. kan je helpen met je Ontwerper klus in Volkel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bouw- en constructietekening, Constructieberekeningen, Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met KelvinJoule B.V. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Maes adviesburo voor bouwkunde
  Maes adviesburo voor bouwkunde
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Ontwerper in Odiliapeel

  MAES ADVIESBURO VOOR BOUWKUNDE is een bouwkundig adviesburo en kan u ondersteunen bij opstart, uitwerking en afronding van bouwplannen. Niet alleen hebben wij veel ervaring met nieuwbouw en verbouw, maar de afgelopen jaren hebben wij ook veel ervaring opgedaan met gemeentelijke- en rijksmonumenten en houtskeletbouw. WERKZAAMHEDEN waarmee wij u kunnen ondersteunen: - nieuwbouw / verbouw / renovatie / restauratie - * inmeten en digitaliseren van gebouwen * maken van bouwkundige tekeningen ten behoeve van de aanvraag omgevingsvergunning * maken van bouwkundige tekeningen ten behoeve van de uitvoering * maken van kleinschalige constructieve berekeningen * maken van elementenbegrotingen * schrijven van Stabu bestekken * maken van Rc-waarde berekeningen * maken van daglicht- spui en ventilatieberekeningen en advies * maken van akoestische berekeningen en adviezen * toetsen van gebouwen aan het besluit bouwwerken leefomgeving op brandveiligheid en maken van brandveiligheidstekeningen en adviezen. * maken van milieuprestatie berekeningen * onderzoek naar en verzorgen van aanvraag subsidies * bouwbegeleiding Op alle opdrachten is de DNR2011 (De Nieuwe Regeling 2011) van toepassing. Deze regelt de rechtsverhouding tussen opdrachtgever - architect, ingenieur en adviseur. Om deze regeling in te zien kunt u googlen op "dnr 2011". - Aanvragen offerten of maken afspraken? Wij zijn u graag van dienst! - (laatste update: 01-02-2024)

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Prima geholpen met het ontwerp van een nieuwe dakkapel in een oude en beschermde dorpskern. Tekeningen zijn voor de aannemer afdoende om de dakkapel te maken.
 • MOID
  MOID

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Odiliapeel

  Van concept tot gedetailleerd interieurontwerp voor residentiële projecten en bedrijfsgebouwen. Monique Goossens is afgestudeerd interieurvormgever aan de hoge school van Thomas More Mechelen. Dit was een goede basis om in 2018 te starten onder de naam MOID design with identity. Haar visie om interieur van residentiële projecten en bedrijfsgebouwen identiteit te geven is de drijfveer die de opdrachtgever begeleid naar het uiterste eindresultaat waarbij interieur en exterieur samen werken. Tijdens het proces wordt er rekening gehouden met alle ontwerp-aspecten, de basis zorgt voor kracht en zichtlijnen waardoor er een logische routing in het ontwerp ontstaat. Ieder onderdeel krijgt een positie, kleur, materiaal of een structuur toegewezen. Deze onderdelen zorgen voor spanning, karakter en detaillering. Decoreren moet geen noodzaak zijn, de identiteit van de opdrachtgever zal in de basis van het interieur aanwezig zijn. De ontwerpen van Monique worden gebrandmerkt door karakteristieke materialen en structuren die in balans worden gebracht door hedendaagse, minimalistische en moderne invloeden waarbij het interieur de gewenste beleving zal afgeven aan gebruiker en bezoeker.

4.8

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Odiliapeel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 39 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Odiliapeel

Andere vakmensen in Odiliapeel

Vind vakmensen bij jou in de buurt