Vind behangers in Odiliapeel

Op zoek naar behangers in Odiliapeel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Odiliapeel

 • Pantalla Behangservice
  Pantalla Behangservice
  Beoordeling: 5 van 555151 reviews
  Behanger in Odiliapeel

  Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Heinz en ik woon in Deurne waar ook mijn bedrijf gevestigd is. Ik ben al 25+ jaar werkzaam in de behang industrie. Mijn bedrijf staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in alle soorten behang werk en bij mij heb je altijd de beste prijs en kwaliteit garantie! Ik geef ook kleur advies . Kortom voor de juiste prijs kwaliteitsverhouding bent u bij mij op het juiste adres! Bij interesse kunt u direct contact met mij opnemen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Duidelijke communicatie & netjes resultaat. Heel blij met mijn behang dankzij Heinz!
 • Klussenbedrijf Ionut Tudor
  Klussenbedrijf Ionut Tudor
  Beoordeling: 5 van 55535 reviews
  Behanger in Odiliapeel

  Stukadoor,Schilder,Meubel,Behang,sanitaire,elektra,laminaat,timmerwerk etc Nog niet tegels

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Het laminaat is zeer goed gelegd. Een echte aanrader. Zeer correcte jongeman.
 • van de Nieuwenhof Schilderwerken
  van de Nieuwenhof Schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Behanger in Odiliapeel

  Ik ben een zelfstandige ondernemer met meer dan 10 jaar ervaring in het schilder branche. Wij zijn gespecialiseerd in: Binnenschilderwerk Buitenschilderwerk Spuitwerk Ondergrondherstel Behangen Kitwerk Advies

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Prima werk geleverd, vlot, vriendelijk, komt afspraken na, kortom dit bedrijf is een aanrader.
 • Schildersbedrijf Creutz
  Schildersbedrijf Creutz
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Behanger in Odiliapeel

  Schildersbedrijf Creutz, is puur gericht op het schilderonderhoud van woningen. Ik heb me aangemeld bij Werkspot, omdat ik het werken nog te leuk vind en rust roest. Als eigenaar ben ik al sinds 1969 actief als schilder. Onlangs heb ik de cursus houtrotreparaties gedaan, zodat ik ook dit probleem kan oplossen. Behangen is ook onderdeel van het schildersvak. In februari 2020 heb ik mijn VCA-VOL diploma behaald.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Onze klus, het in de woonkamer schilderen en behangen van resp. kozijnen en wanden, is prima uitgevoerd. De mensen zijn vriendelijk, vakbekwaam en communiceren uitstekend. Kortom: een aanrader.
 • A.B.S.S
  A.B.S.S

  Nog geen reviews

  Behanger in Odiliapeel

  Schilder en behangen

 • WAY2B HOMEDESIGN
  WAY2B HOMEDESIGN
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Behanger in Odiliapeel

  WAY2B HOMEDESIGN Wij zijn gespecialiseerd in kleine homemakeover’s; van bedenken tot en met complete uitvoering. Snel, creatief en voor ieder budget. Ons kleine team van vakmensen kan ook worden ingezet voor losse klussen, zoals: Verven, behangen, lakken, spullen opbouwen, elektra, apparatuur aansluiten en instellen, opruimen en afvoeren. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt; Think outside the Box !!

  Laatste review:
  “Wauw! Wat een verschil is mijn huisje nu als ik het vergelijk met n’ half jaar geleden…” Malou is een gedreven, hardwerkende vrouw met liefde voor haar vak. Ze wilt echt het beste voor haar klanten en zal altijd voor het hoogst mogelijke gaan in het budget wat je haar geeft. Door mijn ASS was het aanpakken van mijn huisje erg spannend en er kwam een boel emotie op me af door alle verandering. Gelukkig wist Malou daar goed mee om te gaan en mij gerust te stellen… Door de make-over heb ik enorm veel geleerd op persoonlijk vlak en ik heb er ook nog is een ontzettend mooi huisje aan over gehouden!
 • De Vakvrouw sdr
  De Vakvrouw sdr
  Beoordeling: 2.4 van 52.451 review
  Behanger in Odiliapeel

  U kunt bij ons terecht voor verschillende schilderwerkzaamheden. Van onderhoudswerk tot decoratieschilderwerk en voor de restauratie van een schilderij tot het vergulden van een object, de vakvrouw doet het allemaal! En zoals u aan de naam ziet zijn wij een onderneming met alleen vrouwen, wat zo fijn aan een vakvrouw is is dat ze netjes werken, van een gezellig gesprekje houden (maar ook van hard doorwerken), goed rekening houden met de klant en zijn of haar omstandigheden en nog veel meer. Kortom een gespecialiseerde vakvrouw is fijn en vertrouwd om in huis te hebben!

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Het was een prettige samenwerking tussen ons dacht ik .Haar werk niet helemaal afgemaakt, daardoor een paar keer ge apt maar tot nu toe niemand gezien . Ze legt ook niets op de vloer dus het gevolg verf op de vloer, ze werkt niet netjes.
 • Wiktor Stanczyk

  Nog geen reviews

  Behanger in Odiliapeel

  Hello my name is Wiktor, I am looking for job as zzp

 • Bob Laarmans
  Bob Laarmans

  Nog geen reviews

  Behanger in Odiliapeel

  Allround klusbedrijf. Timmerwerk, schilderwerk, elektrowerk, sloopwerk etc.

 • Dillema Vastgoedonderhoud
  Dillema Vastgoedonderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews
  Behanger in Odiliapeel

  WELKOM BIJ DILLEMA VASTGOEDONDERHOUD Dillema vastgoedonderhoud biedt renovatie, restauratie, schilderwerk, behangwerk, glas zetten, timmerwerk, houtrot reparaties en kit werk aan in Utrecht en de wijde omtrek. Samen met u als klant werken wij aan een prachtig resultaat. Klein of groot, aan elke opdracht stellen we dezelfde hoge eisen. Elke stap nemen wij serieus, van het eerste contact tot en met oplevering van het werk. Samen met u bepalen we hoe we het project gaan aanpakken. Wij staan voor kwaliteit voor u klaar. Terugkerend onderhoud Ook voor terugkerend onderhoud aan uw objecten is Dillema vastgoedonderhoud een betrouwbare vaste partner. Over tarieven en facturatie maken wij heldere afspraken de planning wordt in overleg bepaald en over de uitvoer heeft u geen zorgen. Zo concentreert u zich op uw eigen bedrijfsvoering, terwijl Dillema vastgoedonderhoud uw objecten in optimale staat houdt. Onze diensten - Renovatie - Restauratie - Schilderen - Behangen - Glaswerken - Timmerwerken - Houtrot reparatie - Kitwerk Bent u benieuwd wat Dillema vastgoedonderhoud voor uw woning, bedrijfsobject, appartementencomplex of elk ander object kan betekenen. Dan komen we graag met u in contact. Gr. Dillema Vastgoedonderhoud

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Na plaatsen van mijn klus kreeg ik een snelle reactie, en aan de opgegeven richtprijs was aandacht besteedt. Tevens kon de klus op korte termijn besproken worden (waarna nette offerte) en uitgevoerd worden. Berry heeft er alles aan gedaan om het buitenschilderwerk vóórdat het weer het niet meer toeliet uit te voeren. Dat was helemaal super! Een aandachtspuntje was alleen de kleurselectie, waarbij zowel ik als Berry niet helemaal adequaat gehandeld hadden waardoor na 1e keer deur schilderen de kleur lichter was dan gewenst. Dit is natuurlijk helemaal goed gekomen.

4.7

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Odiliapeel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 106 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Odiliapeel

Andere vakmensen in Odiliapeel

Vind vakmensen bij jou in de buurt