Vind verhuisbedrijven in Odiliapeel

Op zoek naar verhuisbedrijven in Odiliapeel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Odiliapeel

 • Klussenbedrijf Ionut Tudor
  Klussenbedrijf Ionut Tudor
  Beoordeling: 5 van 55535 reviews
  Verhuisbedrijf in Odiliapeel

  Stukadoor,Schilder,Meubel,Behang,sanitaire,elektra,laminaat,timmerwerk etc Nog niet tegels

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Vriendelijk, gaan direct aan het werk. Netjes uitgevoerd.
 • La fadjais
  La fadjais
  Beoordeling: 4.9 van 54.95223 reviews
  Verhuisbedrijf in Odiliapeel

  We zijn een bedrijf in de transport sector en bieden allround transport aan, zoals verhuizingen, goederenvervoer, spullen brengen naar de stort en nog veel meer. We zijn in het bezit van een verhuislift, dus ook voor complexere verhuizingen hebben we mogelijkheden. Per direct beschikbaar, 24/7!

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Top verhuizers, zijn erg geduldig, werken hard, netjes en zorgvuldig. Banken moesten met een opbouwlift via een dakterras naar boven worden gebracht (in de stromende regen, maar ze bleven lachen), een hele flinke klus maar ze hebben het heel goed gedaan.
 • Pavel Bouw
  Pavel Bouw

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Odiliapeel

  Mijn naam is Pavel Ohrimenko. Ik doe al 16 jaar bouw- en reparatiewerkzaamheden. Gedurende deze tijd heb ik geleerd om allerlei werk professioneel te doen, en het proces werd voor mij niet alleen een manier om geld te verdienen, maar ook meditatie, een middel om mijn spirituele en fysieke potentieel te ontsluiten. Mijn hoofdactiviteiten: • Timmerwerk (gipsplaat, hout- en metaalconstructies, niet-standaard elementen, etc.) • Afwerking (plamuur, pleisterwerk, schilderen, behangen, decoratie) • Tegelwerken (voorbereiding, waterdicht maken, betegelen, decor) • Restauratie, restauratiewerkzaamheden • Sanitair (reparatie / vervanging mengkranen, toilet, badkamer, douche, vervangen leidingen, riolering, etc.) • Elektriciteit (vervanging / reparatie van stopcontacten, schakelaars, lampen, huishoudelijke apparaten, straatverlichting, bewegingssensoren, stroomonderbrekers en verdeelkasten, kabel trekken, volledige vervanging van bedrading) • Voorbereidende maar ook strip-, sloop- en ontmantelingswerken

 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Verhuisbedrijf in Odiliapeel

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Hier kunnen menig mensen een voorbeeld aan nemen Ze gaan zorgvuldig om met de spullen en zetten zonder vragen alles op zijn plek Sluiten alles aan en….. Top!!! Een aanrader
 • Kerstboomkwekerij De Nordman

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Odiliapeel

  Heb je een Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Dakdekker, Sloopbedrijf nodig in Volkel of omgeving? Kerstboomkwekerij De Nordman kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Dakdekker, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Tiny van Lankveld
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Odiliapeel
  Laatste review:
  Deuren repareren-
  2 deuren ingekort snel en netjes. Zeer tevreden.
 • Klusbedrijf Bouman

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Odiliapeel

  .

 • Q&K klus en montagebedrijf
  Q&K klus en montagebedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8568 reviews
  Verhuisbedrijf in Odiliapeel

  Ik ben Herman Berriotte en eigenaar van Q&K klus en montagebedrijf. Ik heb een technische opleiding genoten aan de LTS. Daarna ben ik in allerlei technische functies actief geweest, uiteenlopend van voorman bij een metaalconstructiebedrijf tot loodgieter. De laatste jaren heb ik gewerkt als servicemonteur bij een sanitairbedrijf. Ook heb ik samen met mijn vrouw tot drie keer toe een huis gekocht, helemaal verbouwd en gerenoveerd en daarna weer verkocht. Kortom ik heb veel technische ervaring opgedaan. Deze ervaring heeft mij gemotiveerd om in 2019 te beginnen met mijn eigen klus en montagebedrijf. Omdat ik zo'n brede ervaring heb, kunt u bij mij terecht voor de meest uiteenlopende klussen.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Heel fijn de klus opgepakt. Op tijd, goede oplossingen aangedragen, netjes gewerkt en prettig in contact. Zeer tevreden!
 • Klusbedrijf Koonings B.V.

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Odiliapeel

  Klusbedrijf Koonings B.V. kan u helpen met al uw klusjes in en rondom uw woning of bedrijfspand.

 • Klus & Interieur Paashuis
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Verhuisbedrijf in Odiliapeel

  Ik ben een beginnend ondernemer. Echter heb ik al vele jaren ervaring als meubelmaker. Ik ben afgestudeerd aan het Koning Willem I collega in Den Bosch en hier heb ik de studie Meubelmaker/Scheeps- en Interieurbouw afgerond.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Mijn klus stond nog maar net op Werkspot of Mark belde al om een afspraak te maken. Hij was er binnen een paar dagen en heeft de klus netjes geklaard.

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Odiliapeel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 84 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Odiliapeel

Andere vakmensen in Odiliapeel

Vind vakmensen bij jou in de buurt