Vind behangers in Boekel

Op zoek naar behangers in Boekel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Boekel

 • Pantalla Behangservice
  Pantalla Behangservice
  Beoordeling: 5 van 555158 reviews
  Behanger in Boekel

  Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Heinz en ik woon in Deurne waar ook mijn bedrijf gevestigd is. Ik ben al 25+ jaar werkzaam in de behang industrie. Mijn bedrijf staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in alle soorten behang werk en bij mij heb je altijd de beste prijs en kwaliteit garantie! Ik geef ook kleur advies . Kortom voor de juiste prijs kwaliteitsverhouding bent u bij mij op het juiste adres! Bij interesse kunt u direct contact met mij opnemen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Heinz had duidelijke communicatie, interessante prijs en hij dacht mee over of we voldoende behang hadden. Het eindresultaat is prachtig geworden. Wij zijn heel tevreden!
 • Koot Behangwerken
  Koot Behangwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9566 reviews
  Behanger in Boekel

  Wij zijn een professioneel bedrijf dat uitsluitend is gespecialiseerd in behangwerken, voor elke sort behang kunt u bij ons terecht. Wij werken door heel Nederland en zijn vaak op korte termijn beschikbaar.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Fijn geholpen door Julian. We hadden best uitdagend behang van Eiffinger maar het zit strak op de muur. Daarnaast ook goede communicatie met Julian.
 • Klussenbedrijf Ionut Tudor
  Klussenbedrijf Ionut Tudor
  Beoordeling: 5 van 55543 reviews
  Behanger in Boekel

  Stukadoor,Schilder,Meubel,Behang,sanitaire,elektra,laminaat,timmerwerk etc Nog niet tegels

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Een man van afspraken en levert topwerk! Een aanrader.
 • van de Nieuwenhof Schilderwerken
  van de Nieuwenhof Schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Behanger in Boekel

  Ik ben een zelfstandige ondernemer met meer dan 10 jaar ervaring in het schilder branche. Wij zijn gespecialiseerd in: Binnenschilderwerk Buitenschilderwerk Spuitwerk Ondergrondherstel Behangen Kitwerk Advies

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Prima werk geleverd, vlot, vriendelijk, komt afspraken na, kortom dit bedrijf is een aanrader.
 • WAY2B HOMEDESIGN
  WAY2B HOMEDESIGN
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Behanger in Boekel

  WAY2B HOMEDESIGN Wij zijn gespecialiseerd in kleine homemakeover’s; van bedenken tot en met complete uitvoering. Snel, creatief en voor ieder budget. Ons kleine team van vakmensen kan ook worden ingezet voor losse klussen, zoals: Verven, behangen, lakken, spullen opbouwen, elektra, apparatuur aansluiten en instellen, opruimen en afvoeren. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt; Think outside the Box !!

  Laatste review:
  “Wauw! Wat een verschil is mijn huisje nu als ik het vergelijk met n’ half jaar geleden…” Malou is een gedreven, hardwerkende vrouw met liefde voor haar vak. Ze wilt echt het beste voor haar klanten en zal altijd voor het hoogst mogelijke gaan in het budget wat je haar geeft. Door mijn ASS was het aanpakken van mijn huisje erg spannend en er kwam een boel emotie op me af door alle verandering. Gelukkig wist Malou daar goed mee om te gaan en mij gerust te stellen… Door de make-over heb ik enorm veel geleerd op persoonlijk vlak en ik heb er ook nog is een ontzettend mooi huisje aan over gehouden!
 • Schwungbouw
  Schwungbouw
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Behanger in Boekel

  Schwung Bouw : ik bouw met enthousiasme en passie , bovenal in samenspraak met jou en transparant over de kosten . Het liefst bouw ik met hout ( zoals een tussenwand, voorzetwand, op maat gemaakte meubels , inbouwkast etc ) , tegelwerk tot 40 m2 , behangen tot 70 m2 , Mijn prijsopgave is altijd inclusief materialen en btw . Mocht je interesse hebben , dan hoor ik graag van je .

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Prettig communiceren, ook in voortraject. Netjes werk geleverd. Ik zou Martijn zeker nog een keer inschakelen als ik een passende klus heb.
 • De Vakvrouw sdr
  De Vakvrouw sdr
  Beoordeling: 2.4 van 52.451 review
  Behanger in Boekel

  U kunt bij ons terecht voor verschillende schilderwerkzaamheden. Van onderhoudswerk tot decoratieschilderwerk en voor de restauratie van een schilderij tot het vergulden van een object, de vakvrouw doet het allemaal! En zoals u aan de naam ziet zijn wij een onderneming met alleen vrouwen, wat zo fijn aan een vakvrouw is is dat ze netjes werken, van een gezellig gesprekje houden (maar ook van hard doorwerken), goed rekening houden met de klant en zijn of haar omstandigheden en nog veel meer. Kortom een gespecialiseerde vakvrouw is fijn en vertrouwd om in huis te hebben!

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Het was een prettige samenwerking tussen ons dacht ik .Haar werk niet helemaal afgemaakt, daardoor een paar keer ge apt maar tot nu toe niemand gezien . Ze legt ook niets op de vloer dus het gevolg verf op de vloer, ze werkt niet netjes.
 • Berkelmans allround klusbedrijf
  Berkelmans allround klusbedrijf
  Beoordeling: 3.9 van 53.952 reviews
  Behanger in Boekel

  De werkzaamheden die Berkelmans Allround Klusbedrijf onder andere uitvoert zijn de volgende. Heeft u een klus die niet hieronder staat, neem dan toch even contact op. Wellicht vinden we een oplossing. verhuis- en verkoop-klaar maken oude woning, installatie in de nieuwe woning meubel de- en montage, waaronder Ikea kasten e.d. totaal schilderwerk, zowel binnen als buiten, Verbouwing en/of aanpassing van toilet of badkamer keukenvoorbereiding ophangen van gordijnen en gordijnrails en luxaflex, ophangen schilderijen wandbevestiging televisie installatie van rook-, brand- en koolmonoxidemelders, vervangen en aanbrengen hang- en sluitwerk, leggen van laminaatvloeren, behangen aansluiten vaatwasser, wasmachine, droger vrijmaken klemmende deuren plaatsen dievenklauwen afhangen (kast-)deuren herstel en verfraaien van meubels, bijvoorbeeld aanbrengen kastverlichting, restauratie van kasten, herstel van (houten) speelgoed, ophangen traphekjes, vervangen en ophangen van lampen, aanleggen houten vlonders op balkons schakelaars, verlichting, snoeren vervangen en/of vastzetten, verhelpen stoppingen in de gootsteen, sloopklussen overkappingen dakwerken Constructieve verbouwingen en renovaties van bouwkundige aard, de grotere klussen, kunnen wellicht na overleg worden uitgevoerd. Op deze manier wordt geen enkele klus uit de weg gegaan!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Aardige jongen
 • A.B.S.S
  A.B.S.S

  Nog geen reviews

  Behanger in Boekel

  Schilder en behangen

 • LDS schilderwerken

  Nog geen reviews

  Behanger in Boekel

  Lds schilderwerken is een bedrijf die gespecialiseerd is in binnen en buitenschilderwerk. Ik werk nou 2,5 jaar in de schildersbranche. Het bedrijf is 01-03-2020 gestart met zijn eigen onderneming. Lds schilderwerken maakt gebruik van een spuiterij waar die binnendeuren, radiatoren, plinten etc. spuit met deze werkwijze is uw schilderwerk van hoog kwaliteit en heeft u geen rommel in huis (schuurstoffen etc.). Wij komen eventueel zelf met onze (Pick up en return) service alle spuitwerk bij u thuis ophalen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden: Binnen schilderwerk. buiten schilderwerk. Spuitwerk wanden/plafonds spuitwerk ( Binnendeuren, radiatoren etc.) Voor al u schilderwerk kunt u een bericht sturen ik reageer zo spoedig mogelijk terug.

4.8

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Boekel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 135 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Boekel

Andere vakmensen in Boekel

Vind vakmensen bij jou in de buurt