Witgoed reparateurs in Boekel

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde witgoed reparateurs in Boekel. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de witgoed reparateurs van Werkspot in Boekel

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Boekel

 • Cools Holding B.V.
  Cools Holding B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7543 reviews
  Witgoed monteur in Boekel

  Chris Witgoed . kan je helpen met je Witgoed reparaties Ik sta klaar om al je vragen over Reparatie witgoed te beantwoorden. Neem direct contact op met Chris Witgoed reparatie om je klus te bespreken. Is uw wasmachine, vaatwasser, koelkast of ander witgoed apparaat defect? kennis van alle merken witgoed, altijd garantie op de reparatie. 20 jaar ervaring in reparatie van huishoudelijke apparaten. onder andere reparatie van de volgende witgoed aparaten: -Vaatwasser -Droger -Wasmachine -Oven -Combimagnetron -Magnetron -Koelkast -Combi koelkast -Amerikaanse koelkast -Wijnkoeler -Vriezer -kookplaat en alle overige witgoed apparaten.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Goede communicatie. Houdt zich aan afspraken. Vakkundig en aardig.
  Kom in contact
 • Welten's Bazar
  Welten's Bazar
  Beoordeling: 4.8 van 54.85195 reviews
  Witgoed monteur in Boekel

  Na jarenlange ervaring in de utiliteit,industrie en onderhoudstechniek ben ik mij meer gaan richten op de publieke sector. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding gecombineerd met vakmanschap zijn de sleutel tot mijn sucses geweest. Een goed onderbouwd advies of ontwerp is daarnaast een van de andere pluspunten om te voldoen aan uw wensen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Super vriendelijke man, goed geholpen, tegen schappelijk tarief.
  Kom in contact
 • T.W. Klusbedrijf
  T.W. Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.658 reviews
  Witgoed monteur in Boekel

  Welkom op het profiel van T.W. Klusbedrijf!

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Prettige samenwerking, keurig aan de afspraken gehouden en goede communicatie. Tim bedankt voor het keurig geleverd werk!
  Kom in contact
 • BE MODERN

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Boekel

  Mijn specialiteit is spanplafonds, maar ook het plaatsen van zonnepanelen (maar ik kan ook nog veel meer). Als ik je taak heb beantwoord, weet ik zeker dat ik het goed zal doen)))

  Kom in contact
 • Service JM van Eijk
  Service JM van Eijk
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Witgoed monteur in Boekel

  Geliefd helemaal te lezen aub Als je gegevens opstuurt dan kost dat bemiddeling koste voor mij soms wel 50 euro dus alleen contact als u me echt nodig hebt bvd Als je op zoek bent naar een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist in nederland dan kan Service JM van Eijk je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Geluidsisolatie... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen allround service instantie monteur Uw klus mijn job Ik Kom niet gratis en ik ben geen adviesbureau Ik heb ook een huishouden Voor meer informatie contact als u me echt nodig hebt dan doe ik alles met liefde en plezier bvd

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Afspraak gemaakt om om 11 uur de klus te laten uitvoeren. Vervolgens om 10.58 uur een bericht dat de auto bij de garage staat dus pas om 12.30 uur kan komen. Om 12.27 uur bericht dat de klus niet kan worden uitgevoerd. Gebeld om aan te geven dat het prettig zou zijn als hij dit eerder communiceert omdat we al 1,5 uur wachten. Onbeschofte reactie aan de telefoon door meneer dat we maar iemand anders moeten zoeken. Jammer.
  Kom in contact
 • Loodgieter Lukas Justynski

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Boekel

  Ik kom uit Polen. Ik ben meer dan twee jaar geleden naar Nederland gekomen. Ik ben loodgieter met ongeveer 10 jaar ervaring. Ik leer Nederlands, ook al is het niet de makkelijkste taal. Ik hou van verandering en de glimlach op het gezicht van tevreden klanten. Op dit moment vind ik het veel gemakkelijker om in het Engels te communiceren.

  Kom in contact
 • Van Zutphen Soundservice

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Boekel

  Specialist op het gebied van licht, geluid en elektro werkzaamheden. Ook inzetbaar voor montage werkzaamheden.

  Kom in contact
 • Klusbedrijf ido
  Klusbedrijf ido

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Boekel

  Bouwbedrijf IDO, is van alle markten thuis. Voor al uw kleine klussen maar ook grote klussen kunt u bij ons terecht.

  Kom in contact
 • dallie elektrotechniek
  dallie elektrotechniek
  Beoordeling: 4.4 van 54.45196 reviews
  Witgoed monteur in Boekel

  Geachte heer of mevrouw. Ik ben gespecialiseerd in het onderhoud van huishoudelijke, industriële en elektronische elektriciteit en heb meer dan 15 jaar ervaring. Ik ben beschikbaar op aanvraag.Omvang van de werkzaamheden 50 km van oss .

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Supersnel het probleem kunnen vinden en oplossen. Daarnaast heeft hij nog dezelfde middag, waarop ik de vraag had geplaatst, gereageerd en is langsgekomen. Superfijn, bedankt Mahmoud en zoon!
  Kom in contact
 • Industrial Technology AO
  Industrial Technology AO
  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews
  Witgoed monteur in Boekel

  Ik repareer, onderhoud en moderniseer elektrische installaties zowel thuis als in de industriële sector, elektrische installatie, reparatie van storingen in huishoudelijke apparaten en elektronica, reparatie en installatie van verlichting en alle kleine mechanische reparaties. Ik installeer een alarmbedieningspaneel, een elektrische verwarming, spoor de storing van uw elektronische apparaten op, installeer een nieuwe toegangshekbediening voor u of repareer de oude. Ik heb jarenlange ervaring in de elektrische, mechanische en procesbesturingsindustrie. Allereerst benader ik mijn werk en opdrachtgevers zeer betrouwbaar en voer ik mijn werk met de grootste zorg uit, omdat jouw tevredenheid over de dienstverlening voor mij het allerbelangrijkste is.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Adam is zeer vriendelijk en behulpzaam. Hij wil het goed oplossen. Kwam op zondag terug om het af te maken, nadat hij een onderdeel zelf had gerepareerd
  Kom in contact

4.5

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Boekel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 37 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Boekel

Andere vakmensen in Boekel

Vind vakmensen bij jou in de buurt