Vind aannemers in De Moer

Op zoek naar aannemers in De Moer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in De Moer

 • Klussenbedrijf Kurkiewicz
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Aannemer in De Moer

  Div boor en freeswerk voor elektricien loodgieter. 10 ervaring. Ik heb goede gereedschap.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Goed en snel uitgevoerd.
 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85327 reviews
  Aannemer in De Moer

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Prima snelle service!
 • Andrzej Nosal
  Beoordeling: 5 van 55546 reviews
  Aannemer in De Moer

  Bedrijf met 15 jaar ervaring in de sloop en renovaties. Wij zijn beschikbaar in regio Noord Brabant maar buiten NB is ook geen probleem. In ons bezit zijn alle geerdschaap ook bobcat en minigraver. Wij doen sloop, opruiming en afvoeren.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Keurig op tijd Net werk geleverd Mooie prijs
 • De Murendokter
  De Murendokter
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Aannemer in De Moer

  Wij zijn de specialist op het gebied van scheuren. Wij zitten door heel Nederland en leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Wilt u uw scheur vakkundig hersteld hebben?Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien. Neem anders een kijkje op onze facebook @De murendokter. Wij werken ook op verzoek in het weekend tegen een kleine toeslag.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Goed bedrijf. Heldere communicatie en mooi werk geleverd. Heel tevreden.
 • Voeg- en schoonmaakbedrijf van Wanrooij
  Voeg- en schoonmaakbedrijf van Wanrooij
  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews
  Aannemer in De Moer

  30 jaar zelfstandig gespecialiseerd in gevel renovatie waaronder Hakken,slijpen,reinigen/ stralen,voegen en impregneren Ook schoorsteen renovatie en lood Vervangen VSA gecertificeerd Alle gereedschappen in eigen bezit van slijptol tot dwang menger steigers en stof afzuiging 10 jaar garantie op het werk Als wij klaar zijn kun je alleen aan de gevel zien dat we geweest zijn alles wordt keurig netjes opgeruimd

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Vriendelijke gasten, weten van aanpakken, leveren prima werk en laten alles opgeruimd achter. Ziet er weer strak uit.
 • Corne van dun Bouw en Klussenbedrijf
  Corne van dun Bouw en Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9546 reviews
  Aannemer in De Moer

  Corne van Dun Bouw en klusbedrijf is een eenmanzaak net opgestart, maar wel ruim 30 jaar kluservaring, in zowel grote als kleine opdrachten.U kunt bij mij terrecht voor grote klussen b.v. het uitbreiden of het renoveren van een complete woning, maar ook voor kleine klussen zoals het vervangen van een deur, keuken, dakraam of het renoveren van uw badkamer. Bij de grotere klussen doe ik een beroep op een aantal vaste collega's waardoor ik iedere klus in een kort tijdsbestek tot een goed einde kan brengen. Het leveren van kwaliteit en het nakomen van afspraken zijn voor mij iets vanzelfsprekends. Voor meer informatie bezoek mijn website.

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Met Corné haal je vakmanschap in huis maar ook Brabantse gezelligheid. Vanaf het eerste moment heb je een vertrouwd gevoel bij Corné en het is duidelijk waar hij het over heeft. Bij het delen van de plannen geeft hij advies en tips over wat kan/ niet kan, maar ook wat handig is of juist niet. Toen hij begon met zijn zoon Jeroen zijn wij een paar dagen weg gegaan, zo vertrouwd voelde het. Al snel bleek dat buiten gezelligheid ook hard werken niets nieuws is voor de mannen. Het dakraam zat er binnen een dag in en de zolder was in 6 dagen klaar. Ze werken netjes en toen het klaar was hebben ze ook netjes alle rotzooi meegenomen en de ruimte aangeveegd. Afspraken worden nagekomen en mochten er dingen anders lopen dan informeert Corné je of hij neemt je even mee in het proces. Heel tevreden met onze 3 kamers plus vliering. (45 vierkante meter)
 • HSB Betonboringen & Zaagwerken B.V.
  HSB Betonboringen & Zaagwerken B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.75137 reviews
  Aannemer in De Moer

  Hoi Beste Klant , wij zijn de firma HSB Beton Boringen & Zaagwerken BV. Ik ben al 27 jaar werkzaam in de betonborings wereld waar van nu 18 jaar als zelfstandige . onze werkzaamheden bestaan uit , alle voorkomende boringen door steen, beton, asfalt, enz. ook kunnen wij het zaagwerk werk voor u verzorgen , zoals deur sparingen ( steen of beton ) vloerzagen beton , ( tbv riool leidingen enz ) ook doen wij kachel gaten boren met waterafzuiging , spotjes boren in plafond , boorwerk tbv afzuigkap , trapsparingen zagen , vlizo dicht storten , evt trap leveren of het sleufwerk tbv loodgieter en elektra enz. ook zijn wij gespecialiseerd in staal constructie ( draag muren verwijderen en stalen balk leggen ) .En sinds kort zijn wij ook actief met vloerverwarming frezen in cementdekvloeren ( hoofd of bij verwarming ) , dit is een klein greep van onze werkzaamheden voor vragen of op lossingen. MVG Harrie Smetsers HSB betonboringen & Zaagwerken BV

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Klus ging goed. Was meer werk dan gedacht. Dus kosten werden hoger.
 • Roof Prestige
  Roof Prestige
  Beoordeling: 4.5 van 54.55137 reviews
  Aannemer in De Moer

  Roof Prestige is een professioneel dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in het leggen en repareren van zowel pannendaken als bitumen daken. Met jarenlange ervaring en expertise in de branche, bieden wij hoogwaardige dakdiensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze toegewijde en deskundige dakdekkers staan garant voor vakmanschap en kwaliteit. Of het nu gaat om het leggen van een nieuw pannendak of het herstellen van een lekkage in uw bitumen dak, wij leveren altijd duurzame oplossingen die voldoen aan de hoogste normen. Bij Roof Prestige streven we naar volledige klanttevredenheid. We luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van onze klanten, zodat we maatwerkoplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij hun specifieke situatie. Onze professionele en vriendelijke benadering zorgt voor een prettige samenwerking gedurende het hele project. Naast onze uitstekende dakdiensten, staan wij ook klaar om advies te geven over dakelementen en materialen die het beste bij uw woning of bedrijfspand passen. We werken alleen met hoogwaardige en duurzame materialen om de levensduur en de kwaliteit van uw dak te waarborgen. Kies voor Roof Prestige als uw betrouwbare partner voor al uw dakwerkzaamheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij staan klaar om u te helpen met uw pannendak- en bitumendakbehoeften.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Duidelijke communicatie. Goed werk geleverd. Aanrader
 • Sufi daksysteem
  Sufi daksysteem
  Beoordeling: 4.9 van 54.9546 reviews
  Aannemer in De Moer

  Gespecialiseerd in bitumen tpo pvc resitrix daken met 10 jaar garantie En 17 jaar ervaring Nieuwbouw renovatie reparatie onderhoud

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Deze dakbedekker doet wat ie beloofd. De communicatie verloopt uitstekend en vooral heel vlot, reageren vrijwel onmiddellijk op vragen. Komt op tijd de afspraak na. Gunstige prijs- / kwaliteitsverhouding. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen.
 • Uw Totaalaannemer B.V.
  Uw Totaalaannemer B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Aannemer in De Moer

  Uw Totaalaannemer is een aannemer met vele bouw disciplines in eigen beheer. Dit voor Tilburg en omstreken. Uw Totaalaannemer maakt maar gering gebruik van onderaannemers. De kracht van Uw Totaalaannnemer is de klus van bouw tot en met installatie in eigenbeheer uit te voeren. Eigen installateurs en bouwmensen maken de doorloop van uw klus een succes. Verbouw of renovatie zijn de sterke punten waarbij u bij ons terecht kunt.

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Dennis en Davey hebben allereerst een overzichtelijke en uitgebreide offerte verstuurd over het maken van een extra kamer op onze zolder. Hiermee was het vooraf duidelijk wat er zou gaan gebeuren en is er tijdens het werken ook geen gedoe geweest over eventueel dingen die nog tegen meerprijs moesten gebeuren. In de omgang zijn het erg vriendelijke mannen en qua communicatie was het ook een prettige ervaring. We werden meegenomen in het proces en wanneer we vragen hadden kregen we dezelfde dag nog een antwoord. Toen ze klaar waren kregen we nog enkele tips over hoe we verder konden met schuren, verven en het leggen van laminaat. Wat daarnaast fijn was is dat ze aangaven nog beschikbaar te zijn mochten we nog vragen/opmerkingen hebben en als het nodig was hiervoor terug te komen. Al met al een prettige samenwerking en goed afgeleverd werk.

4.6

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in De Moer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1955 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in De Moer

Andere vakmensen in De Moer

Vind vakmensen bij jou in de buurt