Vind Slotenmakers in De Moer

Op zoek naar Slotenmakers in De Moer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in De Moer

 • J.W Ganput Dienstverlening
  J.W Ganput Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55597 reviews
  Slotenmaker in De Moer

  Als je op zoek bent naar een Slotenmaker in Utrecht omgeving De Meern, Vleuten, Maarssen, Nieuwegein enz. dan kan Debesteslotenmaker je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Sloten plaatsen of repareren? Stuur ons dan een bericht, zodat we je snel kunnen helpen met de montage!

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Hij was er diezelfde avond nog en vond een andere oplossing voor de deur en kiepraam. Goeie service!
  Kom in contact
 • NMontage
  NMontage
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Slotenmaker in De Moer

  Van timmerwerk tot metselwerk, glaszetten tot allerlei klusjes - ons dynamische timmer- en klussenbedrijf staat klaar om elke uitdaging aan te gaan. Met een focus op vakmanschap en een passie voor perfectie leveren we hoogwaardige resultaten bij elk project. Of het nu gaat om het creëren van unieke timmerstukken, het neerzetten van solide muren, het plaatsen van glaswerk of het oplossen van allerlei huishoudelijke klusjes, wij zijn de krachtige partner die u nodig heeft voor uitmuntendheid in elk detail.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Nick heeft 2 sluitkommen in het kozijn van onze schuur gefreesd en gemonteerd tbv onze nieuwe schuurdeur met driepuntssluiting. Afspraak was snel gemaakt en de klus goed geklaard. Erg tevreden!
  Kom in contact
 • Joël van der Heijden timmerwerken
  Joël van der Heijden timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Slotenmaker in De Moer

  Joël van der Heijden timmerwerken kan je helpen met je Timmerman klus in Tilburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Rolluik plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren, Carport plaatsen, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Binnenwand plaatsen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren, Dakkapel of dakraam repareren, Luiken repareren, Rolluik repareren, Buitendeuren repareren, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Joël van der Heijden timmerwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Joël was very quick, reliable, and easy to communicate with. He solved the problem immediately. Thank you Joël!
  Kom in contact
 • kennekens Woning-en Gebouwenservice
  kennekens Woning-en Gebouwenservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Slotenmaker in De Moer

  Ik ben een eenmansbedrijf en doe hoofdzakelijk onderhoud en renovatie werkzaamheden die ook alleen uit te voeren zijn. Ik zit al meer dan 40 jaar in het vak waarvan de laatste 6 jaar als zelfstandige.

  Laatste review:
  Wij zijn zeer tevreden met Jos. Zodra wij een klus hebben nemen we altijd contact op met Jos. Wij raden hem ook zeker aan.
  Kom in contact
 • Roy-all Technics
  Roy-all Technics
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Slotenmaker in De Moer

  Roy-all Technics is gevestigd in De Moer en wordt gerund door een allrounder die van aanpakken houdt. Werkzaam in de omgeving van De Moer en omstreken. Gespecialiseerd in: - Maatwerk van staal, rvs en hout. - Nieuwbouw en/of renovaties. - Tegelwerken - Sanitaire oplossingen - Zwembad, zwemvijver aanleg - Visualisaties van verbouwingen, tuinindelingen etc. Al met al Royall Technics (.nl) Voor al uw technische oplossingen

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Met enige spoed in de planning een badkamer verplaatst en toilet er onder gerenoveerd. Veel klussen doe ik zelf, maar deze besteedde ik uit. Roy heeft zijn planning aangepast om voor de uitgerekende datum van onze bevalling klaar te zijn. Daarnaast heeft hij tijd genomen om zaken uit te leggen en staat hij open om keuzes on the job te maken of te wijzigen (mits dit binnen het geheel past natuurlijk). De oude badkamer wilden we pas zo laat mogelijk weghalen, wanneer de nieuwe gebruiksklaar zou zijn. Dit vereiste stevige afstemming in de planning. Dit is perfect gelopen, iets wat ik in het verleden met anderen al vaak anders heb meegemaakt helaas. Wat dat betreft alle lof voor Roy. Aanrader! We kunnen nu met een gerust hart ons zoontje verwachten, met een schitterend nieuwe badkamer en toilet voor de komende jaren!
  Kom in contact
 • Slotenmaker Vroom
  Slotenmaker Vroom
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Slotenmaker in De Moer

  Slotenmaker Vroom zit gevestigd in Tilburg en is u van dienst in Noord-Brabant. Ik ben in 2020 voor mijzelf begonnen na anderhalf jaar ervaring op te hebben gedaan bij een ander bedrijf als slotenmaker. Ik plaats en vervang nieuwe sloten en repareer indien mogelijk. Ook een meerpuntsluiting plaatsen is voor mij geen probleem. Tarieven: Wanneer u wenst dat ik uw klus kom uitvoeren is mijn starttarief €90,- in deze prijs inbegrepen zit het openen van een deur en het afstellen van een deur. Indien er materiaal benodigd is reken ik voor het plaatsen van een cilinder vanaf €110,- Indien u een enkel slot heeft wat niet meer werkt naar behoren en deze vervangen dient te worden vanaf €125,- Indien het een meerpuntsluiting betreft die vervangen dient te worden kost dit vanaf €350,- Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw,montage en voorrijkosten. U kunt bij mij pinnen. Ik geef u op het geplaatste materiaal 2 jaar garantie.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Snel, correct, kundig en zeer vriendelijk! Echt een aanrader.
  Kom in contact
 • HV Groep
  HV Groep

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in De Moer

  - Timmerwerken - Pvc vloeren - Laminaat - Overkappingen - Vlonders - Voor al uw kluswerkzaamheden in en om het huis

  Kom in contact
 • Alweja

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in De Moer

  Alweja is een montagebedrijf met al meer dan 40 jaar ervaring met het plaatsen van aluminium kozijnen, stalen kozijnen, kunststof kozijnen en trafodeuren.

  Kom in contact
 • Middelhof klussenbedrijf
  Middelhof klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Slotenmaker in De Moer

  .

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Zeer goed
  Kom in contact
 • Pro Klus las & Montage
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Slotenmaker in De Moer

  Allerlei klussen in en om huis. Ook metaal bewerking, lassen, reparaties, meubels maken enz...

  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in De Moer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 88 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in De Moer

Andere vakmensen in De Moer

Vind vakmensen bij jou in de buurt