Vind witgoed monteurs in De Moer

Op zoek naar witgoed monteurs in De Moer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in De Moer

 • Technische Duizendpoot Hans
  Technische Duizendpoot Hans
  Beoordeling: 4.6 van 54.65257 reviews
  Witgoed monteur in De Moer

  Ik ben een zelfstandige ondernemer die klussen onderhanden neemt in grote zin van het woord. Van elektra aanleg tot installatie van computers. Voor sanitair, tegel en kit werk draai ik mijn hand ook niet voor om. Reparatie witgoed is ook 1 van mijn vakgebieden. Niks is te gek, vragen kan altijd, Ook voor een helpende hand kunt u mij bellen. Dit alles en nog eens betaalbaar ook.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Goede vakman!
 • Klusbedrijf doggen
  Klusbedrijf doggen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6514 reviews
  Witgoed monteur in De Moer

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Stukadoor, Klusbedrijf, Timmerman in Tilburg, dan kan je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Stucwerk binnen, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Leuke nette jongeman die goed werk levert tegen een meer dan redelijke prijs! Goede ervaring mee dus bij volgende klussen wordt hij zeker weer gebeld.
 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.65157 reviews
  Witgoed monteur in De Moer

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De monteur kwam langs voor mijn defecte oven, hij gaf aan dat er een onderdeel besteld moest worden, en dat zou hij doen. Daarna nooit meer iets van hem gehoord, hij was volledig onbereikbaar. Vreemd. Uiteindelijk heb ik een nieuwe oven gekocht.
 • G. van Wichem
  G. van Wichem
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Witgoed monteur in De Moer

  ​Van Wichem is uw betrouwbare en vakbekwame partner bij renovatie, verbouwing en totaalonderhoud van zowel particuliere woningen als bedrijfspanden. Tevens zijn wij specialist in de levering en plaatsing van binnen- en buitenzonwering. Van Wichem staat voor kwaliteit en service. Door onze kennis en expertise bieden wij snel een vakkundig antwoord op al uw vragen. Wij zijn persoonlijk betrokken en aanspreekbaar, wat leidt tot wederzijds vertrouwen en een prettige samenwerking.

  Laatste review:
  Gerard heeft bij ons een dakopbouw gemaakt. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop hij dit heeft aangepakt. Hij werkt netjes, rommel die gemaakt werd werd weer opgeruimd, heldere afspraken over hoe laat hij zou gaan beginnen, materiaal is van goede kwaliteit dat gebruikt is, goede connecties om andere klussen te laten doen (schilder, stucwerk), afwerking tot in details is netjes, goede ideeën en prettig om hem als aannemer te hebben. We gaan in het voorjaar onze badkamer verbouwen en hoeven nu niet meer te zoeken naar een goede aannemer want die hebben we in Gerard voor zulke projecten gevonden! Wij zijn erg tevreden.
 • Wesley Hommel Klusbedrijf
  Wesley Hommel Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Witgoed monteur in De Moer

  Ben een klusbedrijf dat van alle markte thuis is. Dat betekent kan ik u zelf niet van dienst zijn dan regel ik dat het door een ander waar ik allemaal mee samen werk word opgelost of gemaakt.

  Laatste review:
  Brandwerende isolatie-
  Sneller dan verwacht is de klus uitgevoerd. De klussers waren zeer vriendelijk en prettig om afspraken mee te maken.
 • Reonma
  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews
  Witgoed monteur in De Moer

  Reonma is een veelzijdig gevarieerde duizendpoot die veel problemen kan oplossen. Denk daarbij aan montage, reparatie, aanpassingen in huizen, bedrijven en terreinen. Het totaal onderhoud voor een totaalplaatje om uw bedrijf en woning op en top eruit te laten zien. Op het gebied van elektro, hang en sluitwerk, diverse timmerwerk, metaal, diverse loodgieterswerk, sloopwerken, snoeiwerk en terreinonderhoud. Gediplomeerd in elektro, lassen en diverse verscheidene cursussen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Even wat opstartproblemen met de harde cementvloer maar na wat machine aanpassingen ging dat ook prima, netjes gewerkt Roeland 👍
 • Biçaku Klusbedrijf
  Biçaku Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Witgoed monteur in De Moer

  Specialisatie in bouw sinds 2005 jaar, door vader en zoon. Vader expert in stukwerk, schilderwerk, isolatie, buitengevelisolatie en pleisterwerk. Zoon, als aannemer, gericht op timmerwerk en elektriciteit, etc… Stucen - Italiaanse pleister (stucco veneziano, Stucco Antico, stucco marmorino etc.) - Gladstuccen - Spahtelputz Schilderwerk - Houtschilderwerk ( Deuren en kozijnen ) - Wand en plafond schilderwerk - Spuitverf ( radiatoren en wanden ) - Nicotine bestrijding ( schilderen boven nicotinelaag met Isolatie voorstrijk ) Isolatie - Gehele huisisolatie - Pirisolatie - Geluidsisolatie - Steenwol en Glaswol - Binnen en buiten - Vloerisolatie ( Brioplaten) Vloerwerkzaamheden - Tegels leggen - Laminaat leggen - BrioPlaten leggen (vloer isolatie) Overig - Voorzetwanden - Elektra - Internet ( kabels aanleggen, pachtpunten en installeren van versterkers en routers ) - Camera beveiliging systemen monteren en installeren - Loodgieterswerk - Aanbouw - Uitbouw Bij ons afspraak is afspraak en kwaliteit is onze sterkte. Instagram: Biçaku Klusbedrijf Voor meer informatie

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Lastig afspreken en connecten met degenen die reageren is soms lastig .. dan kom je steeds terug op het inlogscherm. Heel vervelend
 • Diser
  Diser

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in De Moer

  Bent u op zoek naar een schoonmaker voor uw bedrijfspand of een ander gebouw? Dan bent u op het juiste adres. Diser zorgt ervoor dat alles weer netjes blinkt en weer fris ruikt zodat u kunt genieten van een schone locatie.

 • Fo bouw
  Fo bouw

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in De Moer

  Voor bijna alle klussen ben ik geschikt.. Kom om goed werk te leveren en ben klantvriendelijk naar iedereen. Mijn motto is om nette werk afteleveren en goede reclame achter te laten..

 • Leltz Bouw

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in De Moer

  15 jaar ervaring in bouwkundige werkzaamheden 7 jaar actief geweest als meewerkend uitvoerder bij gerenommeerd bedrijf Nu 4 jaar voor mezelf bezig met kleine tot grote complete verbouwingen van woningen retail en utiliteit

4.8

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in De Moer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 78 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in De Moer

Andere vakmensen in De Moer

Vind vakmensen bij jou in de buurt