Vind Metaal bewerkers in De Moer

Op zoek naar Metaal bewerkers in De Moer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Metaal bewerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde metaal bewerkers in De Moer

 • Klaren Constructies
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Metaalbewerker in De Moer

  Klaren Constructies is een eenmanszaak Veel is mogelijk denk aan tafels van staal met hout afgewerkt tot hele constructies met een coating er op. Hou van een uitdaging en denk graag mee. En kom afspraken ook na!

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Super vakman! Denk overal over mee en niks is hem te veel. Mark heeft bij ons een staal constructie gemaakt om de gevel te dragen. Is super goed verlopen en de communicatie was erg prettig. Als we nog iets met staal nodig hebben weet ik waar ik moet zijn!
  Kom in contact
 • Werkman.constructies
  Werkman.constructies
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Metaalbewerker in De Moer

  Schilder werk Lassen constructiewerkzaamheden(staal) Gaten boren(metaal) Slijpen Balkon reparatie staal Dak versteviging ivm zonnepanelen! (Strip/balken/hoeklijnen) ALLES VAN STAAL REPARATIES! Direct beschikbaar! Nederlands Neem.gerust contact Mvg Klaas Werkman.constructies

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Boven verwachting snel en prettig geregeld!
  Kom in contact
 • WDW-Diensten
  WDW-Diensten
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in De Moer

  In 2019 is het als hobby begonnen om kleine meubeltjes te maken voor vrienden en familie. Al snel begon het steeds leuker en leuker te worden. Het leuke aan het maken van producten is, dat we elke keer denken "WOW" dat hebben wij gemaakt! En het fijnste is natuurlijk dat we tevreden klanten hebben! Wij werken met staal en hout producten met de nadruk of stalen deuren trappen en anders staal interieurwerk. Wij geven 1 jaar garantie op al onze aangekochte producten. Wij leveren stalen deuren en trappen door heel Nederland!

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Uitstekend werk geleverd! Heel tevreden en precies wat ik nodig had. Goede en secure afwerking en prima contact.
  Kom in contact
 • G. Macdaniel
  G. Macdaniel
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Metaalbewerker in De Moer

  Als u op zoek bent naar een lasser / monteur dan kan G. Macdaniel u verder helpen. met onze bus kunnen wij u op locatie van dienst zijn, of in de werkplaats in Noordeloos waar we de ruimte hebben en van alle gemakken voorzien zijn. de werkplaats is onder andere voorzien van een zware bovenloopkraan, een hefbrug, metaalbewerking machines zoals een lintzaag, pons-knip machine, las apparatuur, etc. we hebben ervaring in reparatie en onderhoud van machines. de laatste paar jaar concentreren wij ons op metaalbewerking in de breedste zin van het woord. constructie, machinebouw, damwand en reparatie laswerk is ons niet vreemd heeft u interesse dan horen wij het graag. Stuur ons dan een bericht, zodat we u kunnen helpen en u van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Ik had drie offertes. Dit bedrijf was het duurste, 58 % duurder dan offerte twee, maar wel dichtbij. De opdracht; op één van mijn persen moest een vertragen met twee tandwielen worden gemonteerd. Daarvoor moest de pers een week op zijn werkplaats staan. Na zes dagen kreeg ik het telefoontje dat het niet gelukt was. Tegen de afspraak in, wilde de man twee oude tandwielen monteren. Het lukte niet twee passende tandwielen te vinden. Daarmee stopte hij de klus. Het is een aardige mam, maar je hebt er niets aan.
  Kom in contact
 • Roy-all Technics
  Roy-all Technics
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Metaalbewerker in De Moer

  Roy-all Technics is gevestigd in De Moer en wordt gerund door een allrounder die van aanpakken houdt. Werkzaam in de omgeving van De Moer en omstreken. Gespecialiseerd in: - Maatwerk van staal, rvs en hout. - Nieuwbouw en/of renovaties. - Tegelwerken - Sanitaire oplossingen - Zwembad, zwemvijver aanleg - Visualisaties van verbouwingen, tuinindelingen etc. Al met al Royall Technics (.nl) Voor al uw technische oplossingen

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Met enige spoed in de planning een badkamer verplaatst en toilet er onder gerenoveerd. Veel klussen doe ik zelf, maar deze besteedde ik uit. Roy heeft zijn planning aangepast om voor de uitgerekende datum van onze bevalling klaar te zijn. Daarnaast heeft hij tijd genomen om zaken uit te leggen en staat hij open om keuzes on the job te maken of te wijzigen (mits dit binnen het geheel past natuurlijk). De oude badkamer wilden we pas zo laat mogelijk weghalen, wanneer de nieuwe gebruiksklaar zou zijn. Dit vereiste stevige afstemming in de planning. Dit is perfect gelopen, iets wat ik in het verleden met anderen al vaak anders heb meegemaakt helaas. Wat dat betreft alle lof voor Roy. Aanrader! We kunnen nu met een gerust hart ons zoontje verwachten, met een schitterend nieuwe badkamer en toilet voor de komende jaren!
  Kom in contact
 • JBNS Services
  JBNS Services

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in De Moer

  Sinds begin 2022 begonnen met, naast mij reguliere baan, het verzorgen van kitafdichtingen in voornamelijk sanitaire ruimtes. Ik heb nu ook al best wat ruimtes gekit maar wil hier meer in gaan doen.

  Kom in contact
 • Middelhof klussenbedrijf
  Middelhof klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Metaalbewerker in De Moer

  .

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Zeer goed
  Kom in contact
 • Lourens totaalbouw
  Lourens totaalbouw
  Beoordeling: 4.4 van 54.452 reviews
  Metaalbewerker in De Moer

  lourens Totaalbouw is gevestigd in Tilburg. Aannemer/ nieuwbouw/ Renovatie/isolatie/ infra. van oorsprong mig/mag lasser/contructiebankwerker/aannemer sinds 3 jaar actief in de bouw veel projecten netjes afgerond 1 van deze mooie projecten was op de luchtmacht basis in Volkel. Wij beschikken over een 2.5 ton graafmachine U kunt ons ook contacten voor sierbestrating / tuinaanleg & uitgravingen

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Leroy en zijn team hebben ons uitstekend geholpen met het slopen van een tussenwand. Communicatie vooraf was perfect en het werk werd gedaan door vriendelijke & ervaren vaklieden.
  Kom in contact
 • Pro Klus las & Montage
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in De Moer

  Allerlei klussen in en om huis. Ook metaal bewerking, lassen, reparaties, meubels maken enz...

  Kom in contact
 • Allround Service Klijndijk
  Allround Service Klijndijk

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in De Moer

  allround klussen dienst waarin de klant centraal staat Werk gebied noord brabant

  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen Metaal bewerkers

Onze Metaal bewerkers in De Moer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 18 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Metaal bewerkers in De Moer

Andere vakmensen in De Moer

Vind vakmensen bij jou in de buurt