Vind Tuinmannen in De Moer

Op zoek naar Tuinmannen in De Moer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in De Moer

 • RDH Klus en Tuin
  RDH Klus en Tuin
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Tuinman in De Moer

  Heeft u een Hovenier nodig ? RDH Klus en Tuin kan u helpen met alle klussen die een Hovenier voor u kan uitvoeren. Zoals plantsoen onderhoud, struiken en heggen snoeien of verwijderen, bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoudwerkzaamheden, gras leggen of zaaien, hek of schutting repareren of onderhouden of advies. Mogelijk nog meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om uw opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Roy was keurig op de afgesproken tijd aanwezig. Hij heeft de klus goed uitgevoerd en heeft nog wat extra gedaan binnen de overeengekomen tijd. Goede prijs / kwaliteit.
  Kom in contact
 • MBC Blast Cleaning Service
  MBC Blast Cleaning Service
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Tuinman in De Moer

  Hoge druk reinigen, zandstralen & impregneren. Troittors,Opritten,Vloeren,Bakstenen,Gevels,Daken,Hekken,Staalconstructies,Industriële machines,Meubels,Boten Het verwijderen van vuil, mos, verf, roest, graffiti, olie vlekken & nog veel meer! Impregneren en beschermen tegen vuil, groene alg en olievlekken. Wij bieden competitieve prijzen en een betrouwbare service! Vraag vrijblijvend een offerte aan. Prijzen vanaf €3,- per m2! *Prijs hangt af van de oppervlakte en de hoeveelheid vuil. __ We kunnen ook helpen je tuin op te ruimen en hem weer te laten stralen! We verwijderen onkruid, struiken, bladeren, vuil & zo veel meer. Wanneer we klaar zijn nemen we al het vuil weer mee naar de stort zodat u zich helemaal geen zorgen hoeft te maken over het afval.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Fantastisch hoe deze beste man zijn afspraak is nagekomen desondanks de regen op het moment van uitvoer. Ik ben zeer tevreden. De 5 sterren zijn zeker verdiend.
  Kom in contact
 • Dutch onderhoud & cleaning
  Dutch onderhoud & cleaning
  Beoordeling: 4.9 van 54.9573 reviews
  Tuinman in De Moer

  Dutch onderhoud & cleaning

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Waren mooi op tijd en de klus is prima uitgevoerd.
  Kom in contact
 • Danny Klussenbedrijf
  Danny Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.459 reviews
  Tuinman in De Moer

  Bent u op zoek naar een hovenier in Tilburg, dan kan Danny Klussenbedrijf u helpen. Wij bieden onze klanten bij elke klus een uitstekende, hoogwaardige service. Als u hulp nodig heeft met uw tuin, voorjaarsschoonmaak, bomen snoeien, kunstgras en andere klussen... Stuur ons een bericht zodat we u kunnen helpen en u een offerte kunnen bezorgen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Het is lastig om een afspraak te maken/ te houden. Maar als Danny en zijn vrouw er zijn, wordt er hard gewerkt! Hun werk is goed en voor een eerlijke prijs.
  Kom in contact
 • DB tuinen
  DB tuinen
  Beoordeling: 4.5 van 54.556 reviews
  Tuinman in De Moer

  ONTWERP. Onze innovatieve ontwerpen lopen uiteen van een strakke, moderne achtertuin tot een schoolplein met oud-Hollandse trappen en een podium tot een rustgevende, moderne bedrijfstuin. Voor elk ontwerp geldt dat duurzaamheid voorop staat zodat u er jaren plezier van heeft. AANLEG. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en duurzame beplanting zodat u jarenlang kunt genieten van uw tuin of buitenruimte. Kiest u voor de aanleg van een tuin of buitenruimte, dan kiest u voor een omvangrijk proces. Wij vinden dat het een zorgeloos proces hoort te zijn en daarom nemen we zoveel mogelijk stressfactoren bij u weg. Met het eindresultaat tot in de details scherp voor ogen maken we een plan van aanpak. De uitvoering gebeurt gedisciplineerd volgens dat plan. ONDERHOUD. Onze tuinen zijn duurzaam zodat u er jarenlang van kunt genieten. Maar tuinen hebben wel onderhoud nodig. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Voor elke tuin hebben wij verschillende mogelijkheden. Onze klanten, ook zakelijke klanten kunnen hiervan gebruikmaken. Informeer vrijblijvend naar een passend advies.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Helaas met werkzaamheden de draden van doorgesneden en neemt daar geen enkele verantwoordelijkheid voor. Daarnaast dooie planten gesnoeid. Jammer want aardige jongeman en werkte wel netjes.
  Kom in contact
 • Klusbedrijf Hoogesteger
  Klusbedrijf Hoogesteger
  Beoordeling: 5 van 55534 reviews
  Tuinman in De Moer

  Beste potentiële klant, Welkom op mijn bedrijfspagina van werkspot. Ik ben Darryl Hoogesteger, 29 jaar en kom uit Brabant. Ik ben voornamelijk actief binnen de bouw/renovatie en landschapsverzorging waarin ik altijd mijn uiterste best doe om u als klant tevreden te stellen. Mijn kernwaarde: - Kwaliteit - Maatwerk - Betrouwbaar Prijs: Iedere klus is uniek en hierop wordt dan ook de prijs gebaseerd. Vaste prijs, dagdelen of op basis uurtarief, het is allemaal mogelijk. Landschapverzorging: - Compleet onderhoud van tuinen (zowel eenmalig als vast) - Boomverzorging (ook middels hoogwerker en binnenkort ook klimmen) - Rooien van bomen. (ook omgewaaide bomen door storm) - Verwijderen en plaatsen van hagen/heesters. - Snoei werkzaamheden. - Aanplanten. - Bodemverbetering. - Bodemonderzoek. - Onderhoudsbestekken. - Onkruidbestrijding. - Gazon maaien. - Reiniging middels hogedruk. - Blad ruimen. - Snipperen. Werkzaamheden binnenshuis: - Schilderwerk. (muren, plafonds en lakken van deuren en kozijnen) - Sloop werk (badkamers, vloeren, tuinhuizen, keukens) Bij het delen van uw contact gegevens zal ik altijd zo snel als mogelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Dit om even kennis te maken met u en de klus te bespreken/bezichtigen. Op deze mensen kan ik de beste oplossing toepassen voor uw situatie en kijk ik naar de wensen en behoeftes van u als klant. Graag alleen reageren bij serieuze interesse gezien de ondernemer betaald voor de contact gegevens op dit platform. Tip: Op mijn website kunt u meer informatie terugvinden. Met vriendelijk groet, Darryl Hoogesteger klusbedrijf Hoogesteger

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Er is van te voren netjes contact met mij opgenomen om een afspraak te maken om de klus op te nemen. Toen is er een scherpe prijs afgesproken voor het kappen van 6 bomen inclusief afvoeren. Op de afgesproken datum is de klus netjes en professioneel uitgevoerd en is alles daarna nog netjes opgeruimd. Het contact is soepel en vlot verlopen. Zeker een aanrader!!
  Kom in contact
 • Remco Verschuren
  Remco Verschuren
  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews
  Tuinman in De Moer

  Al 14 jaar zit ik in het vak als stratenmaker, vooral bij particulieren ben ik werkzaam. Sinds 2007 ben ik zelfstandig ondernemer, en heb het op de dag van vandaag nog steeds naar mijn zin. Iedere dag weer zorgen dat een klant niet 95% , maar 100% tevreden is. Wij van RV Sierbestratingen zijn gespecialiseerd in complete tuin aanleg. Zoals grondwerk, bestratingen,schuttingen en verlichting en beplanting. Tevens kunnen wij ook materialen en containers regelen. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat u een droomtuin krijgt. Met vriendelijke groet, Remco Verschuren.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Geweldig werk en geweldige service! Bedankt Remco
  Kom in contact
 • Oprins Tuinprojecten
  Oprins Tuinprojecten
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Tuinman in De Moer

  Aangenaam, Wij zijn Oprins Tuinprojecten. Gevestigd in Dongen en veel werkzaam rondom Tilburg, Breda en Waalwijk. Langere afstanden is geen probleem. Benader ons voor een klus in uw tuin. Deze zal met aandacht en vakmanschap onder handen genomen worden. Dit al meer dan 10 jaar. De bijgevoegde foto's zijn slechts een greep van de mogelijkheden. De werkzaamheden die we onder andere kunnen verzorgen zijn als volgt. - bestrating - 2cm en 3cm keramische tegels leggen met ondervloer en cementvoeg. - houten constructies zoals overkappingen, pergola's en vlonders. - schutting van hout en of beton - grondwerk - rioleringswerken - drainage aanleggen - tuinverlichting en stopcontacten - dakbedekking met isolatie - de algemene werkzaamheden bij tuinaanleg Met vriendelijke groet, Giel Oprins Oprins Tuinprojecten

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Goede communicatie, nette opvolging en perfect uitgevoerd.
  Kom in contact
 • Mixi Klusbedrijf
  Mixi Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Tuinman in De Moer

  Wij zijn een enthousiast team van ervaren zzp’ers met verschillende specialiteiten. Van tuinen tot badkamers, van schuurtjes bouwen tot schuttingen plaatsen; we zijn van vele markten thuis! Zowel kleine als grote klussen pakken we graag aan. Zelf ben ik opgeleid machinebouw- en reparatiemonteur, maar mijn hart ligt meer bij klussen in huis en de tuin. Ons team bestaat oa uit tuinonderhouders en tegelleggers, tegelzetters en loodgieters. Elektrisch, loodgietwerk en betegelen. Volledige renovaties van badkamers vind je in mijn foto’s.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Een topper en een harde werker. Ik zocht iemand die de tuin van mijn schoonmoeder weer in orde kon maken. Jawad heeft mij op alle vlakken positief verbaasd. Hij komt afspraken na en levert vakwerk af. Een zeer betrouwbare man die ik 100% aan iedereen aanraad.
  Kom in contact
 • Jaspers bestrating aanleg onderhoud herstel
  Jaspers bestrating aanleg onderhoud herstel
  Beoordeling: 4.9 van 54.9561 reviews
  Tuinman in De Moer

  Ik ben Jaspers en eigenaar van Jaspers bestrating onderhoud en herstel. Heb ruim 21 jaar ervaring in het aanleggen van tuinen, bestraten en aanleggen en reinigen van bestratingen .en graszoden leggen .en onkruid bestrijding op verharding 'in de gewenste vorm . Naast alle ervaringen ben ik gediplomeerd hovenier en stratenmaker. Ben gespecialiseerd in zowel kleine als grote klussen in en rondom het huis. Een greep uit de projecten die ik uitvoer: - Onderhoud werkzaamheden - klein Aanleggen van tuinen, onderhoud - Bestratingen - graszoden,zaaien ,daarna altijd vrijblijvend informatie of tips ) - etc..... Vindt het belangrijk om secuur te werk te gaan en met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stem ook graag de behoefte van de klant af. Daarnaast staat dat klant altijd centraal en geef ik de garantie dat de klant 100% tevreden is. U kan mij via Google ook vinden Kijk er naar uit om bij u thuis aan de slag te gaan! Met vriendelijke groet, B Jaspers

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Fijne communicatie! We werden goed op de hoogte gehouden en kregen zelfs voor- en na foto's om het resultaat te bekijken.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in De Moer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 210 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in De Moer

Andere vakmensen in De Moer

Vind vakmensen bij jou in de buurt