Vind CV installateurs in De Moer

Op zoek naar CV installateurs in De Moer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele CV installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde cv installateurs in De Moer

 • wouro installatie
  wouro installatie
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  CV installateur in De Moer

  wij zijn een installatiebedrijf met veel kennis van lekkages en de opsporing ervan

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Alles cfm afspraak; tevreden.
  Kom in contact
 • Seleman Service & Installatie
  Seleman Service & Installatie
  Beoordeling: 5 van 55554 reviews
  CV installateur in De Moer

  Hierbij de prijzen die ik hanteer voor een onderhoud aan de cv-ketel. Cv onderhoud incl pakkingen: 100 euro ex btw. Meerwerk zoals rookgasafvoer beugels wordt ter plekken of doormiddel van een foto beoordeeld. (Na elke onderhoud ontvangt u een co-vrij rapportage per mail) Met vriendelijke groeten, Seleman Service

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Prima uitgevoerd!
  Kom in contact
 • Groenewoud Installatietechniek
  Groenewoud Installatietechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8544 reviews
  CV installateur in De Moer

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf, Elektricien? Dan kun je in Eindhoven bij Groenewoud Installatietechniek terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je. Tevens zijn wij ook flexibel inzetbaar dus ook in de weekend en avond. En wij staan achter onze garantie.

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Omar heeft voor ons de cv omgebouwd van propaangas naar aardgas. Ook heeft hij de cv meteen een onderhoudsbeurt gegeven. Van te voren keurig een offerte gekregen en erg duidelijk en fijn in de communicatie. Hij gebruikt professioneel materiaal en weet goed wat hij doet en hij legt goed en duidelijk uit wat hij precies gedaan heeft. Hij heeft zelfs de dag erna nog even gebeld om te vragen of alles nog ok was, een 10 voor service. We kunnen deze sympathieke jongen zeker aanbevelen.
  Kom in contact
 • BDR Installatietechniek
  BDR Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  CV installateur in De Moer

  BDR Installatietechniek is je ideale partner als je een Installatiebedrijf nodig hebt in Meeuwen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, Vloerverwarming installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren... en nog veel meer diensten die wij als Installatiebedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen. Uw toestel wordt aangemeld bij Kiwa en u ontvangt van ons een werkbon in pdf vorm die voldoet aan de gasketelwet. Deze kunt u dan aantonen bij eventuele controle van u gemeente en verzekering. Dit is verplicht sinds 1-3-2023. Tevens zijn wij ingeschreven bij Techniek Nederland, Kiwa en diverse ketel fabrikanten.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Snel, netjes, vriendelijk en goede communicatie
  Kom in contact
 • Loodgietersbedrijf L van den Bergh
  Loodgietersbedrijf L van den Bergh
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  CV installateur in De Moer

  Wij zijn een Kiwa gekeurd gecertificeerd Loodgietersbedrijf in Drunen. Ons werkgebied ligt dan ook tot maximaal 20km vanaf Drunen. Wij zijn gespecialiseerd in; Cv installaties, reparaties, service en storingen waaronder; Remeha, Intergas en Nefit. Hiernaast doen wij ook nog gewoon loodgieterswerkzaamheden. Wij werken enkel met eigen geleverde materialen en bieden geen garantie op eigen materialen. Kijk voor meer info ook eens op onze FaceBook: Loodgietersbedrijf L van den bergh, insta of mail loodgietersbedrijflvdbergh@ outlook. com

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  De CV ketel is keurig geplaatst, op een andere locatie, en de vorige CV ketel heeft hij meegenomen. Was een pittige opgave maar goed uitgevoerd. Hij installeerde de CV ketel ook op een handige manier zodat een CV controle minder tijd in zal nemen. Goed nagedacht.
  Kom in contact
 • RW service en onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  CV installateur in De Moer

  rw service en onderhoud voor onderhoud cv ketels co gecertificeerd volgens de richtlijnen kiwa ook voor service reparatie aan installatie delen zoals vloerverwarming radiatoren

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Snelle en duidelijke communicatie. Vakkundig de ketel vervangen en had ook de antwoorden en oplossingen voor mijn vragen met betrekking tot de cv-installatie
  Kom in contact
 • Huiskes Installaties
  Huiskes Installaties
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  CV installateur in De Moer

  Huiskes Installaties Is gespecialiseerd in: - Gas, water en sanitair - Centrale verwarming - Riolering - Badkamer en wc renovatie Ik ben beschikbaar voor grote en kleine klussen en reparatie in de regio Tilburg.

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Prima werk geleverd!
  Kom in contact
 • Ogu10 installatie
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  CV installateur in De Moer

  Heb je een Loodgieter nodig in Waalwijk of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Loodgieter voor je kan uitvoeren, zoals CV-ketel installeren of vervangen, Airco installeren of vervangen, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Boiler plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Zeer kundige mensen. Zeer aan te bevelen.
  Kom in contact
 • Klimawaalwijk
  Klimawaalwijk
  Beoordeling: 4.9 van 54.95196 reviews
  CV installateur in De Moer

  Klima waalwijk is een jong en dynamisch installatiebedrijf dat zich sinds 2010 bezighoudt met het online leveren en monteren van alle onderdelen op het gebied van centrale verwarming en ventilatie voor zowel de particuliere als zakelijke markt sinds 2015 hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met het totaal onderhoud en beheren van centrale verwarming installaties en ventilatie. Door onze ruime ervaring van 25 jaar op het gebied van centrale verwarming en ventilatie van monteur tot manager beheer voor diverse grote opdrachtgevers weten wij als geen ander waar Service voor staat.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Gerard heeft mij super goed geholpen en geadviseerd over mijn ketel. Super netjes direct een digitaal rapport ontvangen van de werkzaamheden en de afspraak was ook zo gepland. Nogmaals hartelijk dank Gerard!
  Kom in contact
 • Akkerman installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  CV installateur in De Moer

  - VCA gecertificeerd - Opleiding installatietechniek - 13 jaar ervaring in loodgieter en installatie werkzaamheden

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Op korte termijn een afspraak gemaakt. Er was een verkeerde sifon besteld, maar deze kon snel geruild worden. Daarna is de sifon snel vakkundig gemonteerd.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen CV installateurs

Onze CV installateurs in De Moer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 167 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale CV installateurs in De Moer

Andere vakmensen in De Moer

Vind vakmensen bij jou in de buurt