Vind Airco installateurs in De Moer

Op zoek naar Airco installateurs in De Moer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Airco installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde airco installateurs in De Moer

 • Koudetechniek Brabant
  Koudetechniek Brabant
  Beoordeling: 4.9 van 54.95160 reviews
  Airco installateur in De Moer

  Koudetechniek Brabant partner van Nour koeltechniek B.V Onze team heeft al jaren ervaring in koeltechniek. We werken voor zakelijke en particuliere klanten. Onze werk is altijd met passie aan iedere opdracht klein of groot. We bieden onze service aan jullie (alles binnen koeltechniek) door STEK GECERTIFICEERDE MONTEUR. Onze dienst zijn : Nieuwbouw, Storingsdiensten, Koeling, warmtepomp, Vriescel, Koelcel, Airconditioning, Onderhoud, Klimaatbeheersing, Koeltechniek, Airco installatie, Luchtbehandeling , Zakelijk, Airco Reparatie en onderhoud. Airco’s plaatsen. Neem gerust contact met ons op. We Werken door hele Nederland 🇳🇱 M.V.G Koudetechniek Brabant

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Komt afspraken na en heeft het defect kunnen maken met vullen en lek dichten
  Kom in contact
 • ADF koeltechniek & Airconditioning
  ADF koeltechniek & Airconditioning
  Beoordeling: 4.7 van 54.75103 reviews
  Airco installateur in De Moer

  ADF koeltechniek & airconditioning Gaat u voor een vaste airco, ofwel een split unit airco? Het voordeel van deze airco’s is dat hij niet in de weg staat omdat hij op de muur gemonteerd wordt. Daarnaast hoeft u ook geen slang door het raam te doen en kunt u hem dus altijd aan zetten, ook wanneer u weg bent Ik heb een Afgeronde opleiding in de koeltechniek, en een diploma. F gassen certificaat, vca basis en vol in bezit. 5jaar ervaring als koelmonteur

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Uitstekend en snel onderhoud gepleegd. Vriendelijk contact en hij nam alle tijd voor uitleg.
  Kom in contact
 • Struijk Airco's
  Struijk Airco's
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Airco installateur in De Moer

  Wij leveren en plaatsen airc’os , inclusief materialen en montage, van veel bekende merken wij zijn stek gecertificeerd. ons motto is naar aanvraag binnen een week plaatsen.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Onlangs hebben we een airco laten installeren door Struijk Airco's en ik ben zeer tevreden met het gehele proces. Vanaf het eerste contact tot en met de afronding van de installatie verliep alles vlekkeloos. De communicatie was duidelijk, vriendelijk en professioneel, en er werd snel gereageerd op onze vragen. De monteurs arriveerden punctueel en werkten efficiënt en netjes. De installatie zelf werd binnen de afgesproken tijd voltooid zonder enige complicaties. Daarnaast gaven ze duidelijke uitleg over het gebruik en onderhoud van de airco. Het resultaat is een perfect werkende airco die voldoet aan al onze verwachtingen. Ik kan Struijk Airco's ten zeerste aanbevelen voor hun deskundigheid en uitstekende service. Hartelijk bedankt!
  Kom in contact
 • 247 Airco
  247 Airco
  Beoordeling: 4.8 van 54.8518 reviews
  Airco installateur in De Moer

  247 Airco kan je helpen met je Installatie klus in Tilburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met 247 Airco om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  He is very reliable, punctual and has does great work for me.
  Kom in contact
 • Floris Installaties
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Airco installateur in De Moer

  Floris Installaties kan je helpen met je Loodgieter klus in Tilburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Vloerverwarming installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Boiler plaatsen of vervangen, Vloerverwarming repareren of onderhoud, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, CV ketel repareren of onderhouden, Radiatorkranen plaatsen of vervangen, Douche of bad reparatie, Lekkage verhelpen te beantwoorden. Neem direct contact op met Floris Installaties om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Floris nam direct contact op en was adviserend in het zoeken naar de beste oplossing op korte termijn beschikbaar. Prijs en service in overeenstemming met de prijsopgave. Top!
  Kom in contact
 • GEJA Klimaattechniek
  GEJA Klimaattechniek
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Airco installateur in De Moer

  GEJA Klimaattechniek de specialist op het gebied van klimaat beheersing. U kunt bij ons terecht voor installatie, reparatie & onderhoud van airconditioning, koel-installaties & klimaat overige installaties (HVAC). Ook kunt u bij ons terecht voor: Loodgieterswerk, lekkage van pannendaken en schoorsteen renovatie. Contact voor vrijblijvend advies!

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Snelle service, goed advies en erg vriendelijk. Alle ingrediënten voor een fijne samenwerking.
  Kom in contact
 • Klompie Elektro
  Klompie Elektro
  Beoordeling: 4.6 van 54.6563 reviews
  Airco installateur in De Moer

  Aangenaam kennis met u te maken. Robert Klomp 36 jaar Klompie - Elektro, na jaren werken bij een groot installatie bedrijf toch de stap gezet om mijn eigen onderneming te starten. Voor al uw klusjes in en om het huis. Werkt graag in en rondom Tilburg. Ik hoor graag waar ik u mee van dienst kan zijn. Echter machines rond de 10 jaar oud zijn vaak niet de moeite waard om nog te repareren. Hele fijne dag Met vriendelijke groet Robert Klomp

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Goede communicatie, erg meedenkend hielp mijn moeder goed. gaf ook juiste en duidelijke informatie.
  Kom in contact
 • RVI Airco Installaties
  RVI Airco Installaties
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Airco installateur in De Moer

  RVI Airco Installaties kan je helpen met je Installatiebedrijf klus in Waspik en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met RVI Airco Installaties om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Communicatie was snel & duidelijk, alles is volgens afspraak gebeurd. Richard heeft duidelijk veel verstand van airco’s en heeft op eigen initiatief goed met ons meegedacht, wat we erg op prijs stellen!
  Kom in contact
 • De Klimaatregelaar
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Airco installateur in De Moer

  Een jong bedrijf gespecialiseerd in het installeren van Airco's

  Kom in contact
 • Vairco Klimaattechniek
  Vairco Klimaattechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Airco installateur in De Moer

  Wij verzorgen een complete installatie* van alle merken vanaf 600 Euro (incl btw) en een inbedrijfstelling voor de handige doehetzelver al vanaf 150 Euro (incl.btw) Wij zijn volledig F-gassen gecertificeerd, bieden een goede service en staan borg voor max. 5 jaar fabrieksgarantie! Voor gratis advies (ook dhz) en vrijblijvende offerte kunt u bij ons terecht. Ook voor onderhoud en reparatie! Vairco Klimaattechniek kvk-nummer: 83424040 * ) Dit betreft een standaard installatie in omg. Tilburg. Een standaard installatie bestaat uit max. leidinglengte 5 meter, een goede bereikbaarheid voor de buitenunit , standaard condensafvoer en voor de doorvoer baksteen of houten muur (geen beton) Wij zijn leverancier van alle merken, maar adviseren wel een A-merk (b.v. Mitsubishi, Daikin, LG,)

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Vakkundig, eerlijk en vriendelijk! Bedankt Vairco Klimaattechniek!!
  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen Airco installateurs

Onze Airco installateurs in De Moer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 226 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Airco installateurs in De Moer

Andere vakmensen in De Moer

Vind vakmensen bij jou in de buurt