Vind witgoed monteurs in Loon op Zand

Op zoek naar witgoed monteurs in Loon op Zand? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Loon op Zand

 • Witgoed Reparatie Faouzi
  Witgoed Reparatie Faouzi
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Witgoed monteur in Loon op Zand

  Witgoed reparatie Faouzi staat voor reparaties aan al uw witgoed- en huishoudelijke apparatuur aan huis, ongeacht het merk. Wij hebben de kennis in huis op het gebied van alle bovengenoemde apparaten tot en met de nieuwste modellen. Onze dienstverlening bestaat uit het bekijken bij u thuis van de defecte apparatuur. Een korte diagnose leidt tot een prijs indicatie en samen met u bespreken we dan of het rendabel is om de apparatuur te repareren of te vervangen. Wij geven u graag een goed advies! Na een korte inspectie ontvangt u een kosten indicatie en een advies om te repareren of te vervangen. In onderling overleg plannen wij zorgvuldig uw afspraak in! Voor grote apparaten komen wij graag bij u thuis om te repareren. Kleine apparaten (koffie machines, stofzuigers enz.) nemen wij mee en wordt gerepareerd in onze werkplaats. * Regio: Noord-Brabant (max. 40 km rondom Waalwijk) * Meer dan 30 jaar ervaring * Diverse certificeringen zoals van o.a. Miele, Bosch en Samsung

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Heel goed, vakbekwaam, kennis van zaken en prettig in de communicatie.
 • Technische Duizendpoot Hans
  Technische Duizendpoot Hans
  Beoordeling: 4.6 van 54.65241 reviews
  Witgoed monteur in Loon op Zand

  Ik ben een zelfstandige ondernemer die klussen onderhanden neemt in grote zin van het woord. Van elektra aanleg tot installatie van computers. Voor sanitair, tegel en kit werk draai ik mijn hand ook niet voor om. Reparatie witgoed is ook 1 van mijn vakgebieden. Niks is te gek, vragen kan altijd, Ook voor een helpende hand kunt u mij bellen. Dit alles en nog eens betaalbaar ook.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Reageert snel. Communicatie is helder en het eindresultaat is goed!
 • 313witgoedreparatie
  313witgoedreparatie
  Beoordeling: 4.7 van 54.75126 reviews
  Witgoed monteur in Loon op Zand

  Wij rekenen geen voorrijkosten en zijn daarom gegarandeerd de goedkoopste witgoed monteurs. Wat wij wel rekenen is de storingsdiagnose, deze bedraagt €69,- (inclusief BTW + 15 minuten reparatietijd) Per extra 15 minuten €24,5 Gebruik van nieuwe, originele onderdelen. (geen replica of namaak) Geen parkeerkosten. 6 maanden garantie op de reparatie, 3 maanden op onderdelen. Professionele witgoed monteurs. Gratis preventie advies om toekomstige reparaties en defecten te voorkomen. Zakelijke tarieven: €90 inclusief 15 minuten – 24,5 euro per extra kwartier   Prijzen kunnen per merk en product verschillen. In vergelijking met de concurrentie zijn wij gegarandeerd de goedkoopste. Onze witgoed monteurs kunnen in 90% van de gevallen het probleem binnen 15 minuten verhelpen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Na lang zoeken voor een monteur om onze stoom/hete lucht oven te repareren ( monteurs willen de klus niet of komen niet opdagen) hebben we 313 witgoedreparatie via werkspot benaderd. Aardige receptioniste en keurig en handig monteur. Donderdag wordt een nieuwe onderdeel geplaats en dan kunnen we nog lang van onze oven genieten.
 • De Avond Monteur
  De Avond Monteur
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Witgoed monteur in Loon op Zand

  Ik ben nigel uw smart-elektricien aan huis. Gespecialiseerd in: -Wifi netwerken -ict en netwerk problemen -provider gerelateerde installaties/storingen -Kabels trekken -Elektrische uitbreidingen en nieuwe installaties/renovaties -Domotica -Lichtplan maken en plaatsen/hangen verlichting Alles met vaste prijs afspraken van te voren en geen marge op materialen. Ik sta dag en nacht voor u klaar met mijn 24-48 uur storing’s service.

  Laatste review:
  Nigel heeft keurig werk geleverd. Prettige communicatie. Denkt echt mee!
 • Schilderlux
  Schilderlux
  Beoordeling: 4.8 van 54.85152 reviews
  Witgoed monteur in Loon op Zand

  We voeren renovaties en afwerkingen uit. We kunnen elke cliënt blij maken omdat we samen werken met professionele klussers en vakmannen.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Een grote buitenschilderklus in het najaar. De schilders hebben helaas niet altijd goed weer gehad maar bleven goed aan het werk. Het resultaat is echt goed. De eigenaar komt regelmatig kijken en heeft dagelijks contact en houd je op de hoogte. Iedere dag wordt de werkplek netjes achtergelaten en na afloop van de klus is ook echt alles opgeruimd. Aanrader!!
 • Klompie Elektro
  Klompie Elektro
  Beoordeling: 4.7 van 54.7542 reviews
  Witgoed monteur in Loon op Zand

  Aangenaam kennis met u te maken. Robert Klomp 36 jaar Klompie - Elektro, na jaren werken bij een groot installatie bedrijf toch de stap gezet om mijn eigen onderneming te starten. Voor al uw klusjes in en om het huis. Werkt graag in en rondom Tilburg. Ik hoor graag waar ik u mee van dienst kan zijn. Echter machines rond de 10 jaar oud zijn vaak niet de moeite waard om nog te repareren. Hele fijne dag Met vriendelijke groet Robert Klomp

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Robert heeft een langer snoer aan mijn wasmachine gezet en aangesloten op de trekschakelaar. Prima gedaan. Reageert snel op berichten.
 • Jan Stevens Audio-Video

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Loon op Zand

  .

 • NVR Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.4 van 54.451 review
  Witgoed monteur in Loon op Zand

  Gespecialiseerd: - woningbouw - nieuwbouw en renovatie - Domotica - alarm - camerabeveiliging

 • Leltz Bouw

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Loon op Zand

  15 jaar ervaring in bouwkundige werkzaamheden 7 jaar actief geweest als meewerkend uitvoerder bij gerenommeerd bedrijf Nu 4 jaar voor mezelf bezig met kleine tot grote complete verbouwingen van woningen retail en utiliteit

 • J.W. Elektro Vught Advies & Onderhoud

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Loon op Zand

4.7

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Loon op Zand, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 22 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Loon op Zand

Andere vakmensen in Loon op Zand

Vind vakmensen bij jou in de buurt