Vind stratenmakers in Loon op Zand

Op zoek naar stratenmakers in Loon op Zand? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Loon op Zand

 • Urban-forest Tuin en Design
  Urban-forest Tuin en Design
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Stratenmaker in Loon op Zand

  Urban Forest is specialist in het aanleggen van tuinen, (sier)bestrating, houtbouw en tot slot tuinonderhoud. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. We denken met de klant mee en komen tijd met creatieve ideeën.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Terrastrappen opnieuw bestraat geheel volgens afspraak. Netjes werk afgeleverd. Denkt mee en komt met goede ideeën. Heel prettig om zaken mee te doen. Overig terras netjes aangetrild zodat alles weer vlak ligt. Uitstekend werk voor een nette prijs.
 • EEK dienstverlening, grond,-straatwerken
  EEK dienstverlening, grond,-straatwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Stratenmaker in Loon op Zand

  EEK dienstverlening, straat- en grondwerken is jouw ideale partner als je een stratenmaker zoekt voor je particulieren tuin! We zijn gespecialiseerd in bestratingen, (keramische tegels), grondwerken, sierbestrating, leveren van bestratingsmaterialen, leveren en leggen van kunstgras, tuinontwerp en nog veel meer! Wij regelen alles van A tot Z! Afvoer van de oude materialen, afval containers, leveren van zand, grind of grond. Neem contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Wouter en zijn collega's hebben het straatwerk zeer netjes en vakkundig gelegd. Bovendien steeds netjes overlegd en geadviseerd wat de beste aanpak was. Gewoon top gedaan.
 • Minigraver verhuur Klomp
  Beoordeling: 4.9 van 54.95111 reviews
  Stratenmaker in Loon op Zand

  Minigraver verhuur Klomp is een eenmanszaak die vanaf 2010 actief is met minigravers in het grondwerk. In totaal ruim 9 jaar werkzaam met grondwerkzaamheden. Graag kom ik vrijblijvend de opdracht bezichtigen voor een exacte prijsopgaaf.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  📞 Snel contact 👷🏻‍♂️ Meteen afspraak gemaakt 🏗️ Afgevoerd en aangevoerd Alles binnen een week.
 • Siljo Enterprise
  Siljo Enterprise
  Beoordeling: 4.3 van 54.3513 reviews
  Stratenmaker in Loon op Zand

  Siljo Enterprise kan je helpen met u klussen kom graag ik contact met u .mvg siljo

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De klus is snel en vakkundig uitgevoerd. Vriendelijke open communicatie.
 • JR sloop, bouw & klusbedrijf
  JR sloop, bouw & klusbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5513 reviews
  Stratenmaker in Loon op Zand

  JR klusbedrijf. Sloopen afvoeren puin schoonmaken, bezorgservice, bestrating tuinafval veel meer service in overleg Gewoon voor al uw klusjes, niet meer en niet minder. Team JR.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goed werk afgeleverd en duidelijk in de communicatie.
 • Hovenier Hans Verwijmeren
  Hovenier Hans Verwijmeren
  Beoordeling: 4.6 van 54.65121 reviews
  Stratenmaker in Loon op Zand

  Welkom op het profiel van Hovenier Loonbedrijf en Grondwerken Hans Verwijmeren! Mijn naam is Hans Verwijmeren en heb ruim 30 jaar ervaring als hovenier / loonwerk en grondwerkzaamheden. Na mijn school heb ik de opleiding voor vakbekwaam hovenier gevolgd en alle diploma's hiervoor behaald. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het volgende; • Tuinen • Algeheel onderhoud • Snoeien . Loonbedrijfwerkzaamheden. - Grondwerk - Loonwerk - Transport Een allround hovenier/loonwerker met veel ervaring! Ik kom graag met u in contact om uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groeten, Hans Verwijmeren Hovenier-Loonbedrijf en Grondwerkzaamheden Hans Verwijmeren

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Uitvoering van de klus verliep geheel volgens planning, goed besproken en in overleg. Ziet er uit, zoals bedacht, gewoon niets op af te dingen. Bedankt Hans!
 • Bestratingen R. Damhuis
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Stratenmaker in Loon op Zand

  Wat fijn dat u wellicht interesse heeft. Als starter ben ik erg flexibel in de klussen die ik uitvoer. Heb al meerdere tuinen bestraat en zou u hierbij graag willen helpen. Zo heb ik ook mijn eigen tuin bestraat, een van de projecten die ik met goed verloop heb afgerond. Graag hoor ik wat ik voor u kan betekenen. Ik help u graag.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Top communicatie, echte vakman, mooi resultaat, aardige gozer. Inmiddels voor en achter al laten bestraten en nog een keer wat reparatie werkzaamheden.
 • H. Tuytel Grondverzet & Handel
  H. Tuytel Grondverzet & Handel
  Beoordeling: 4.7 van 54.75141 reviews
  Stratenmaker in Loon op Zand

  Mijn naam is Herman Tuytel en sinds mijn 17e ben ik begonnen met alle soorten en maten in grondverzet. ben in 2015 een bedrijf gestart. U bent bij mij op het juiste adres voor uw zand, tuinaarde, metselzand, stampbeton, drainagezand ,mixgrond, stelspecie, menggranulaat, grind en houtsnippers. Ook kan ik voor u de tuin afgraven en leeghalen. Hopelijk tot ziens!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Aardige gozer, hard gewerkt! En heel erg snel beschikbaar
 • WIN Dienstverlening
  WIN Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Loon op Zand

  WIN Dienstverlening kan je helpen met sloopwerkzaamheden en de afvoer van en puin en dergelijke. Vloeren, schuurtjes, keukens, badkamers, etc.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Koen reageerde snel en we kwamen snel tot een goede overeenkomst. Koen was zeer vriendelijk, professioneel, snel en was niet te beroerd net een stap extra te zetten. Kortom aanrader.
 • Oprins Tuinprojecten
  Oprins Tuinprojecten
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Loon op Zand

  Aangenaam, Wij zijn Oprins Tuinprojecten. Gevestigd in Dongen en veel werkzaam rondom Tilburg. Benader ons voor een klus in uw tuin. Deze zal met aandacht en vakmanschap onder handen genomen worden. Dit al meer dan 10 jaar. De bijgevoegde foto's zijn slechts een greep van de mogelijkheden. De werkzaamheden die we onder andere kunnen verzorgen zijn als volgt. - bestrating - 2cm en 3cm keramische tegels leggen met ondervloer en cementvoeg. - houten constructies zoals overkappingen, pergola's en vlonders. - schutting van hout en of beton - grondwerk - rioleringswerken - drainage aanleggen - tuinverlichting en stopcontacten - dakbedekking met isolatie - de algemene werkzaamheden bij tuinaanleg Met vriendelijke groet, Giel Oprins Oprins Tuinprojecten

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Heel blij met Giel, hoop dat hij voor meerdere projecten in de toekomst beschikbaar is!

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Loon op Zand, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 162 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Loon op Zand

Andere vakmensen in Loon op Zand

Vind vakmensen bij jou in de buurt