Vind hoveniers in Rockanje

Op zoek naar hoveniers in Rockanje? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Rockanje

 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75537 reviews
  Hovenier in Rockanje

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Goed werk geleverd en snel
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65208 reviews
  Hovenier in Rockanje

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Klus is netjes uitgevoerd, kon zelfs nog wat onverwacht afval ook meenemen.
 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75125 reviews
  Hovenier in Rockanje

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Boom gesnoeid blij mee! Later ook gras laten leggen door deze partij.
 • Xtrahanden
  Xtrahanden
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Hovenier in Rockanje

  Heeft u tijdelijk extra handen nodig of overziet u bepaalde klussen niet meer. Neem contact met mij op om de klus te bespreken en wie weet kan ik u er mee helpen. Zowel zakelijk als particulier.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Goede vakman, denkt met je mee! Doet precies wat er is besproken. Uiteindelijk een goed resultaat!
 • Jagerswild
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Hovenier in Rockanje

  Jagerswild kan je helpen met je Hovenier klus in Hellevoetsluis en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinonderhoud, Hek of schutting repareren of onderhouden... te beantwoorden. Neem direct contact op met Jagerswild om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Snel, duidelijke communicatie, goede adviezen. Heel fijn!
 • De Plantenier
  De Plantenier
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Rockanje

  De Plantenier - gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van haagplanten (zowel door ons geleverd als niet door ons geleverd). Daarnaast ook een wisselend assortiment aan andere tuinplanten beschikbaar. Wij zijn geen tuincentrum maar leveren veelal direct vanuit de kweker. Daarom kunnen wij de prijzen laag houden en krijgt u de beste kwaliteit. Wij kunnen u helpen met het bepalen van de juiste beplanting in uw tuin, en het leveren en aanplanten verzorgen. Neem direct contact op met ons om uw klus te bespreken en een prijsopgave aan te vragen. Met vriendelijke groet, Maarten Paardekooper De Plantenier

  Laatste review:
  Bomen of struiken planten-
  Heeft adviezen gegeven, denkt mee en heeft een zeer acceptabele offerte gemaakt. Heeft zeer netjes gewerkt en alles keurig schoon achter gelaten.
 • klusbedrijf Hogenhuis
  klusbedrijf Hogenhuis
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Rockanje

  Door mijn baan als kapitein in de binnenvaart heb ik veel vrije tijd, In mijn vrije tijd word ik vaak gebeld door vrienden en kennissen voor klussen, vandaar dat ik dit bedrijf begonnen ben. Voor al uw klussen in en rond huis. Denk hierbij aan laminaat leggen, trap renoveren, schutting plaatsen etc. Volg ook op Instagram @klusbedrijfhogenhuis

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Heel vriendelijk en werkt heel nauwkeurig. Zeer tevreden houdt zich aan de afspraken. Kan het zeker aanbevelen.
 • JS allround service
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Rockanje

  allround bedrijf

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Verliep soepel, klus was snel geklaard
 • Nassor Malanda Bestrating
  Nassor Malanda Bestrating
  Beoordeling: 4.4 van 54.456 reviews
  Hovenier in Rockanje

  Nassor Malanda Bestrating kan je helpen met je Stratenmaker klus in Hellevoetsluis en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met Nassor Malanda Bestrating om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Nassor is een serieuze vakman die alles doet om een goed product af te leveren. Hij stuurde zijn mensen goed aan en was voor hen een voorbeeld. Problemen zoals moeilijke cirkels,verzakte afvoerpijp en heel veel regen heeft hij met een positieve houding overwonnen. Het eindresultaat is dan ook naar volle tevredenheid. Mede door zijn opgewekte humeur ging de klus goed en prettig. Zeker een aanbeveling waard.
 • BK Tuinonderhoud
  BK Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Hovenier in Rockanje

  Heb je een Hovenier nodig in Rotterdam of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Hovenier voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Erg tevreden over deze vakman. Luistert goed naar de wensen van de klant, voert werkzaamheden prima uit en ruimt na het zaag- en snoeiwerk je tuin weer keurig netjes op. En dat alles tegen redelijke prijzen. Kortom, van harte aanbevolen!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Rockanje, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 658 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Rockanje

Andere vakmensen in Rockanje

Vind vakmensen bij jou in de buurt