Vind Tuinmannen in Rockanje

Op zoek naar Tuinmannen in Rockanje? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Rockanje

 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75132 reviews
  Tuinman in Rockanje

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Really nice and professionally done.
 • Xtrahanden
  Xtrahanden
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Tuinman in Rockanje

  Heeft u tijdelijk extra handen nodig of overziet u bepaalde klussen niet meer. Neem contact met mij op om de klus te bespreken en wie weet kan ik u er mee helpen. Zowel zakelijk als particulier.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Helemaal prima! Snel gereageerd en geregeld.
 • De Plantenier
  De Plantenier
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinman in Rockanje

  De Plantenier - gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van haagplanten (zowel door ons geleverd als niet door ons geleverd). Daarnaast ook een wisselend assortiment aan andere tuinplanten beschikbaar. Wij zijn geen tuincentrum maar leveren veelal direct vanuit de kweker. Daarom kunnen wij de prijzen laag houden en krijgt u de beste kwaliteit. Wij kunnen u helpen met het bepalen van de juiste beplanting in uw tuin, en het leveren en aanplanten verzorgen. Neem direct contact op met ons om uw klus te bespreken en een prijsopgave aan te vragen. Met vriendelijke groet, Maarten Paardekooper De Plantenier

  Laatste review:
  Bomen of struiken planten-
  Heeft adviezen gegeven, denkt mee en heeft een zeer acceptabele offerte gemaakt. Heeft zeer netjes gewerkt en alles keurig schoon achter gelaten.
 • Jagerswild
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Tuinman in Rockanje

  Jagerswild kan je helpen met je Hovenier klus in Hellevoetsluis en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinonderhoud, Hek of schutting repareren of onderhouden... te beantwoorden. Neem direct contact op met Jagerswild om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Snel, duidelijke communicatie, goede adviezen. Heel fijn!
 • klusbedrijf Hogenhuis
  klusbedrijf Hogenhuis
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinman in Rockanje

  Door mijn baan als kapitein in de binnenvaart heb ik veel vrije tijd, In mijn vrije tijd word ik vaak gebeld door vrienden en kennissen voor klussen, vandaar dat ik dit bedrijf begonnen ben. Voor al uw klussen in en rond huis. Denk hierbij aan laminaat leggen, trap renoveren, schutting plaatsen etc. Volg ook op Instagram @klusbedrijfhogenhuis

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Heel vriendelijk en werkt heel nauwkeurig. Zeer tevreden houdt zich aan de afspraken. Kan het zeker aanbevelen.
 • JS allround service
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tuinman in Rockanje

  allround bedrijf

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Verliep soepel, klus was snel geklaard
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75544 reviews
  Tuinman in Rockanje

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Goed werk geleverd en snel
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65214 reviews
  Tuinman in Rockanje

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Klus snel en vakkundig uitgevoerd. Kan hoveniers bedrijf #A.V. van harte aanbevelen.
 • Kruif Bouw
  Kruif Bouw
  Beoordeling: 4 van 5457 reviews
  Tuinman in Rockanje

  Mijn naam is Giovanni de Kruif, ik ben werkzaam als schilder maar ook allround en heb mijn eigen bouwbedrijf met een groot netwerk aan vakmensen. U kunt mij bellen voor allerlei klussen wat te maken heeft met buiten of binnen schilderwerk,elektra,loodgieterswerk, internet,televisie, stopcontacten e.d. Tevens kan ik ook groot onderhoud binnen en buiten rondom het huis voor u uitvoeren zoals: timmerwerk U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Met vriendelijke groet, Giovanni de Kruif

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Ja hoe het vaak gaat snel geld verdienen en de klus die word afgeraffeld dank zij hun zit ik nu met een permanente litteken op me neus omdat ze opeens haast hadden alles moest in een dag opeens allemaal om geld te besparen toen het was gebeurd contact met hun opgenomen en wijten het aan pech..ik heb de winkel gebeld en mijn verhaal uitgelegd als iets niet goed is bevestigd dan kan ie naar beneden vallen in dit geval op me neus nog maals niks meer gehoord van hun ik schrijf dit op omdat ik vind dat ze alleen aan het geld dachten want ze kwamen toen ook alleen langs als het op de route lag andere dingen hebben ze wel redelijk gedaan en vaker langs geweest om iets steeds te schilderen maar nu vond ik het heel erg wat er is gebeurd nieuwe jaloezie moeten kopen ook dus mensen ga eerst goed nadenken erover..!!
 • Caz Geluk

  Nog geen reviews

  Tuinman in Rockanje

  Caz Geluk kan je helpen met je Stukadoor, Klusbedrijf, Timmerman klus in Oostvoorne en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Meubels (de)monteren, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Gordijnrails ophangen, Trap repareren of onderhoud, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Caz Geluk om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.7

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Rockanje, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 178 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Rockanje

Andere vakmensen in Rockanje

Vind vakmensen bij jou in de buurt