Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Rockanje

 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 5 van 555129 reviews
  Kozijnspecialist in Rockanje

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Jay is een absolute professional. Hij communiceerde helder over de te verwachten werkzaamheden en bijbehorende kosten, wist het probleem snel te identificeren en op te lossen en gaf daarbij heldere instructies over hoe dergelijke problemen met het kozijn in de toekomst te voorkomen.
 • THR Mondial
  THR Mondial
  Beoordeling: 4.7 van 54.7556 reviews
  Kozijnspecialist in Rockanje

  Als je op zoek bent naar een Timmerman in Den Haag, dan kan THR Mondial je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Snelle reactie op aanvraag. Vakkundig en goed gerepareerd. Keurig en snel gewerkt. Vriendelijk en beleefd.
 • Hans Home Support
  Hans Home Support
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Kozijnspecialist in Rockanje

  Ben je op zoek naar een betonciré specialist, schilder of klusbedrijf, dan kun je in Oostvoorne terecht bij Hans Home Support. Binnen en buitenschilderwerk, betonciré, het plaatsen van een overkapping en nog veel meer klussen. Zeker voor kleine klusjes helpen wij u graag. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Prima klus muurtje laten plaatsen ben er blij mee. Wachten nog op een offerte voor het dak hebben er al 2 dan vergelijken en wie weet weer hans de klus laten doen.
 • Caz Geluk

  Nog geen reviews

  Kozijnspecialist in Rockanje

  Caz Geluk kan je helpen met je Stukadoor, Klusbedrijf, Timmerman klus in Oostvoorne en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Meubels (de)monteren, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Gordijnrails ophangen, Trap repareren of onderhoud, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Caz Geluk om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Schildersbedrijf J.K. Eijpe
  Schildersbedrijf J.K. Eijpe
  Beoordeling: 3.9 van 53.954 reviews
  Kozijnspecialist in Rockanje

  Goedendag, Heeft u interesse in onze diensten kom dan in contact. Met vriendelijke groet, Schildersbedrijf J.K. Eijpe

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Ik ben er ingetrapt. Een beunhaas van het slechtste soort. Een klus van anderhalve dag was in minder dan een ochtend klaar. Toen ze wegwaren gingen mijn vrouw en ik eens goedkijken. Het verfwerk aan het teak houten keuken blad zat vol met kleine spikkeltjes. Het was geverfd met Glitsa dat normaliter snel uithard. De volgende dag wilden we het keukenblad weer inruimen. De verf liet gewoon los. Op hete moment dat je een vuiltje weg wilde vegen kwam een vel verf mee. Ook het kitwerk was beneden de maat. Ik voel mij buitengewoon opgelicht en heb een advocatenkantoor in de arm genomen. Ik wil mijn geld terug en ga desnoods ook aangifte doen bij de politie. De reactie is kletskoek. Binnen een uur na beëindiging van hun klus zag zijn zoon een pukkel op het schilderwerk en krabbelde die eraf en sleurde een velletje mee. Zijn verhaal is dus gezwam: wij hebben 2x 24 uur laten harden en toen kwamen de vellen er met bosjes vanaf. Ik heb contacten met vele andere boze Eijpe-klanten.
 • Roshaan Montage-, Timmer & Onderhoudsbedrijf
  Roshaan Montage-, Timmer & Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.55297 reviews
  Kozijnspecialist in Rockanje

  Beschikbaar voor al uw klussen in en rondom uw huis!

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Goed werk verricht! Nieuwe deur van 1m laten plaatsen, zeer tevreden mee
 • Koopmans Montage

  Nog geen reviews

  Kozijnspecialist in Rockanje

  X.

 • Leslie Engineering
  Leslie Engineering

  Nog geen reviews

  Kozijnspecialist in Rockanje

  Leslie Engineering kan je helpen met je Stukadoor, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Dakspecialist, Sloopbedrijf klus in Rockanje en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnendeur plaatsen of vervangen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Leslie Engineering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Hof Afbouw & Electra
  Hof Afbouw & Electra
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Kozijnspecialist in Rockanje

  Beste opdrachtgever, Sinds 2004 ben ik “Ronald Hof” al werkzaam in de bouw. Na de nodige ervaringen opgedaan te hebben voor een werkgever heb ik de stap gezet om voor mezelf aan de slag te gaan. Nu naar 10 jaar mijn eigen bedrijf te hebben, vele opdrachten van klein tot zeer groot te hebben afgerond, heb ik een heel mooi team om mij heen heb verzameld die allemaal het zelfde idee hebben. Wij maken/verbouwen geen huizen, maar maken een nieuw THUIS voor de mensen. Ons voornaamste werkzaamheden zijn dan ook het verbouwen en renoveren van woningen of delen daar van. Ik bied een totaal pakket aan en heb alle onderdelen van een klus in eigen hand. Het belangrijkste voor u is dat u één aanspreekpunt heb en ik regel alles wat nodig is. Of het nu om een klein klus gaat of de renovatie van een heel pand, wij kunnen het voor u doen. Als bouwsteen van Hof afbouw & Electra sta ik voor hard werken, meedenken en betrouwbaarheid. Ik vind het belangrijk dat de relatie met mijn klanten goed is en wil voor hen graag iets moois maken. Een opdracht is voor mij pas afgerond als u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Hof Afbouw & Electra

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Heren hebben perfect werk afgeleverd. Heel vriendelijk en behulpzaam. Tuin ligt er weer strak bij- zeker een aanrader!
 • Hijs en glas montage van den Dolder
  Hijs en glas montage van den Dolder
  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews
  Kozijnspecialist in Rockanje

  Ik ben een allround glaszetter en kraanmachinist. Heb ervaring met renovatie en reparatie werk burgerwerk projecten en kraan werkzaamheden

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Jan is altijd erg duidelijk en behulpzaam. Hij zoekt alles goed uit en bespreekt met je de verschillende opties. Zijn collega's zijn overigens ook toppers.

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Rockanje, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 652 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Rockanje

Populaire diensten

Andere vakmensen in Rockanje

Vind vakmensen bij jou in de buurt