Vind Bouwbedrijven in Rockanje

Op zoek naar Bouwbedrijven in Rockanje? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Bouwbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde bouwbedrijven in Rockanje

 • Riviera Design
  Riviera Design
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Bouwbedrijf in Rockanje

  Riviera Design is een professioneel fullservice bouwbedrijf in Den Haag voor al uw aanpassingen, veranderingen, verbouwingen en/of renovatie wensen. Of het nu gaat om het renoveren van uw badkamer of juist om het verbouwen van uw woning of bedrijfspand, u kunt bij ons terecht voor kleinschalige tot uitgebreide projecten. Voor iedere klus geldt dat kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan! Elke opdracht wordt uitgevoerd in nauw overleg met de opdrachtgever, met een duidelijke planning, tegen een vooraf afgesproken prijs. Op deze manier weet u waar u aan toe bent ONZE KLANTEN PROFITEREN VAN: vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit, één persoonlijk aanspreekpunt voor al uw vragen, één contactpersoon voor alle werkzaamheden, één heldere planning, één duidelijke prijs, samenwerking met een gerenommeerd binnenhuisarchitect voordelige inkoop van bouw-, sanitair-, elektro-, en installatiematerialen, gerichte service en nazorg. Riviera Design biedt een totaalconcept voor een ieder die toe is aan verandering of vernieuwing op het gebied van: Woningaanpassingen Verbouwingen Renovatie en restauratie Bestrating en tuinaanleg Buitenreclame en signing borden Interieur en exterieur Onderhoud en service

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Na ons goed georiënteerd te hebben konden Refai van Riviera Design goed met ons meedenken. Waar andere het lastig vonden om een uitbouw te maken die naadloos aansloot werd er hier pragmatisch en in oplossingen gedacht terwijl er ook goed rekening gehouden werd met het budget. Dit heeft geresulteerd in een prachtige uitbouw en kundig verbouwde woonkamer en hal. Waar het eerst een donkere bedoening was hebben we nu een zee van licht en ruimte. Ook de extra hulp met het aanleggen van de keuken en het stucwerk maken het helemaal af. Over kleine extra werkzaamheden word niet moeilijk gedaan en dat maakt het prettig samenwerken! Refai bouwt zoals hij het ook in zijn eigen huis zou willen en zijn werk is zijn visitekaartje. Ik kan Riviera Design dan ook van harte aanraden.
 • Spec Team
  Spec Team
  Beoordeling: 4.8 van 54.8562 reviews
  Bouwbedrijf in Rockanje

  Welkom op onze profiel. Wij zijn een Team van specialisten in droog binnen afbouw en timmerwerk. Wij plaatsen scheidingswanden, verlagen plafonds, bouwen vlieringen, plaatsen binnendeuren en plaatsen plinten (en natuurlijk ook veel meer zoals stucwerk,schilderen en elektrawerkzaamheden). Wij weten hoe wij jou klus volledig naar je wens moeten voltooien. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Gewoon goed zoals het hoort
 • FZ Aannemersbedrijf
  FZ Aannemersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75115 reviews
  Bouwbedrijf in Rockanje

  Geachte heer / mevrouw, Beste klant, Ik ben recentelijk uit England verhuisd. Ik heb inmiddels 19 jaar werkervaring in de bouw en bij particulieren. Mijn Specialisme zijn stukadoorswerken ( allerlei soorten stucwerk), schilderswerkzaamheden zoals saucen e.d., complete badkamer renovaties, gipsplaten, laminaat, tegels, behang, loodgieterswerk, electra, schilderen van houtwerk (zoals kozijnen, deuren, trappen) en volledige huis renovaties.  Mijn tarieven zijn als volgt: -Schilderwerk 8,90 Eur/m2 (inclusief basismateriaal) -Stuck 13,90 Eur/m2 (inclusief basismateriaal) -Schilderen van houtwerk (zoals kozijnen, deuren, trappen): prijs afhankelijk van conditie. -Gipsplaten 25 Eur/m2 - Volledige badkamer renovatie (inclusief sloop, loodgieterswerk, electra, nivellering, tegels, kit, montage) vanaf prijs van Eur 5990 tot Eur 9990 op basis van conditie. -Tegels vanaf 30 Eur/m2 tot 75 Eur/m2 -Laminaat 7,50 Eur/m2 (inclusief basismateriaal) -Behang 8 Eur/m2 (inclusief basismateriaal) -Loodgieterswerkafhankelijk van project. -Electra afhankelijk van project. -Volledige huis renovatie, afhankelijk van project. Natuurlijk, vrijblijvend afspraak en advies. Bovendien altijd tot u dienst tijdens het project om u optimaal te begeleiden en adviseren. Met Vriendelijke groet, Florian FZaannemersbedrijf

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  The planning and start of the work was done very quickly. We were amazed by the availability and responsiveness of the team. The work was both fast and well done. A few alterations had to be made, which can happen, but the quality of the finished work was never in question. We highly recommend Florian and his team.
 • L. Smeets Montage- en Timmerwerken
  L. Smeets Montage- en Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Bouwbedrijf in Rockanje

  Mijn bedrijf bestaat al 20 jaar gevestigd in Spijkenisse In grote klussen tot de kleinste Ik ben gespecialiseerd in keukens Verwijderen en zetten Dakwerkzaamheden (dakpannen) En kleine werkzaamheden Zoals timmer,schilder,tuin onderhoud en sloop. Ik heb als opleiding voorgezet timmerman Vca vol En ben ook bedrijfaansprakelijk verzekert Hoop snel wat te betekenen voor u

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Zeer tevreden over Leon. Vriendelijke en rustige man. Was direct beschikbaar om de klus aan te pakken. Hij werkt heel nauwkeurig en ruimt netjes alles op na afloop. Zal hem zeker in gedachten houden voor toekomstige klussen.
 • Aannemingsbedrijf MV B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews
  Bouwbedrijf in Rockanje

  al 25 jaar gediplomeerd vakmanschap in alle soorten bouw werkzaamheden. gespecificeerd allround timmerwerken. nieuwbouw . bouw . renovatie . en alle soorten onderhoudswerkzaamheden. ook kan u terecht voor constructie werk. hier voor kunnen wij u ook helpen met vergunningen . bouwtekeningen en statische berekeningen voor constructie aanpassingen van u woning of gebouw. tevens zijn we hier voor in het bezit van een CAR verzekering. en aansprakelijkheid verzekering. en werken we nauw samen met onze constateurs. ook voor badkamers en toiletten. overkappingen. loodgieters werk. spuitwerk. glas . kuststofkozijnen. houtenkozijnen. stucwerk. Electra werk. kunnen wij u van dienst zijn. wij bouwen alles volgens bouwbesluit en nieuwe geldende normen en isolatiewaarde. ook kunnen wij u een bouwtechnische rapporten verzorgen. voor een nieuw aan te kopen woning.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Snelle service, vriendelijk, goede prijs/kwaliteit.
 • Succes Onderhoud
  Succes Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Bouwbedrijf in Rockanje

  Succes Onderhoud is je ideale partner als je een Schilder, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Badkamer specialist nodig hebt in Den Haag en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Stucwerk binnen, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Badkamer specialist voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Fijne samenwerking. Heel gedreven en betrokken. Komt ook met goede ideeën. Werkt secuur en volgens afspraak. Heel goed aan te bevelen. Sezgo is vriendelijk en denk heel goed mee, komt met oplossingen waar je zelf niet aan gedacht hebt. . Prijs kwaliteit is prima. Als ik 6 sterren had kunnen geven had ik dat gedaan.
 • Salsal Vastgoed & Bouw
  Salsal Vastgoed & Bouw
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Bouwbedrijf in Rockanje

  Salsal Bouw is een allround klussenbedrijf. Met ruim 20 jaar werkervaring in de bouw, richten wij ons op het verbouwen, renoveren en onderhouden van woningen en kantoren. Wij zorgen dat klussen afgerond worden met een compleet eindresultaat dat voldoet aan uw wensen. Onze diensten zijn voornamelijk: - Renovatie keuken, badkamer en toilet - Tegelwerken - Loodgieterswerk - Vloerverwarming - Vloeren en wanden - Stukadoren en gipsplaten - Systeemwanden en plafonds - Bouwtimmeren - Schilderen binnen en buiten Kortom, wij gaan graag bij u aan de slag.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Work well done! I needed some simple plumbing and it was done well. Good communication, friendly, flexible and helpful. He even took on some simple tasks that were not agreed on!
 • Wei onderhoud
  Wei onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Bouwbedrijf in Rockanje

  Wei onderhoud kan je helpen met je Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Naaldwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Wei onderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Vakkundig, behulpzaam, meedenkend, en betrouwbaar. Garick had over meer details nagedacht dan ik zelf had gedaan, waardoor het resultaat nog beter was dan ik had verwacht! Ik zou Garick zonder twijfel benaderen voor eventuele toekomstige klussen.
 • Monolith BV
  Monolith BV
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Bouwbedrijf in Rockanje

  Monolith Bouw is een toonaangevend Bouw- en aannemersbedrijf in Rotterdam en omstreken. We zijn een team, bestaande uit volledig gecertificeerde professionals die alles aanpakken; van grote projecten tot kleinere klusjes. Wij gaan voor het hoogst haalbare en we doen er alles aan om te zorgen dat onze klanten volledig tevreden zijn met ons werk. Wij denken graag met uw mee om zo tot de best en mooist mogelijke oplossing te komen. Doordat ons team met specialisten vele jaren ervaring heeft zijn wij overtuigd van de door ons geleverde kwaliteit en wij bieden dan ook garantie op al ons werk.

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  The guys did an amazing job. Great communication, clear understanding of the progression of the project. I would highly recommend!
 • Kolev Klusbedrijf
  Kolev Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8552 reviews
  Bouwbedrijf in Rockanje

  Kolev Klusbedrijf met ruim personeel en veel ervaring in verschillende soorten werkzaamheden.Deze zijn uiteenlopend van schilderen,isolatie(zolderisolatie-binnenkant voorzetwanden kruipruimte),decoratie-plafond,stuken,elektra werk,loodgieters tegelen etc.Compleet renovatie is mogelijk. Daarnaast zijn wij in het bezit van compleet gereedschap om de werkzaamheden uit te voeren,en komen wij vooraf graag vrijblijvend bij u langs voor offerte.De afspraken die wij u maken zullen zorgvuldig worden nageleefd.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Contact met Emil liep voorspoedig. Eerst telefonisch contact en toen kwam Emil zelf kijken. De klus was isoleren, aftimmeren en stuccen. Emil dacht goed met ons mee. We hebben daarnaast ook een extra muurtje en deur laten zetten, elektra aanleggen, vensterbanken en de mechanische ventilatie netjes laten wegwerken. De prijs is netjes en eerlijk en voorhand afgesproken. De tijdinschatting voor het werk was maximaal 10 dagen. We hebben elke dag netjes van Emil te horen gekregen over de vooruitgang. Uiteindelijk waren Emil en zijn team waren na 4 dagen klaar. Erg goed geplanned! Het resultaat is erg naar wens. Wij zijn er blij mee, dankjewel!

4.1

Top beoordelingen Bouwbedrijven

Onze Bouwbedrijven in Rockanje, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.1 op 5 op basis van 70 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Bouwbedrijven in Rockanje

Andere vakmensen in Rockanje

Vind vakmensen bij jou in de buurt