Vind hoveniers in Brielle

Op zoek naar hoveniers in Brielle? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Brielle

 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75478 reviews
  Hovenier in Brielle

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Vriendelijke mannen, goeie prijs. Alles netjes achtergelaten.
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65168 reviews
  Hovenier in Brielle

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Kwam alleen even kijken en heeft het gelijk opgelost ..Ik ben tevreden !!
 • Ham Tuinzorg
  Ham Tuinzorg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews
  Hovenier in Brielle

  Ham Tuinzorg is gespecialiseerd in het tuinonderhoud en tuinverzorging, voor het snoeien van uw hagen struiken en bomen, vormsnoei, onkruidbestrijding, reiniging terras , gazonsverbetering. Getogen in tuindersgezin [groentenkweker], verder heb ik ruim 20 jaar ervaring in het tuinonderhoud en bosonderhoud , mijn klantenkring is zeer divers, van balkontuin tot Landgoed. Ik beschik over het nodige gereedschap, en kan in overleg het tuinafval meenemen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Johannes heeft mijn dode berk met precisie en kundigheid kunnen kappen in mijn tuin. Zeer tevreden met de communicatie, prijs en uitvoering!
 • Tuinswitch
  Tuinswitch
  Beoordeling: 4.6 van 54.6525 reviews
  Hovenier in Brielle

  Aan de hand van de opdracht word er een vaste prijs afgesproken.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Snel en netjes uitgevoerd
 • Jagerswild
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Hovenier in Brielle

  Jagerswild kan je helpen met je Hovenier klus in Hellevoetsluis en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinonderhoud, Hek of schutting repareren of onderhouden... te beantwoorden. Neem direct contact op met Jagerswild om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Fijn persoon die zelfstandig zijn werk kan uitvoeren. Door de omstandigheden konden we niet thuis zijn, dat was absoluut geen probleem. Hij was ook bereid om een klein extra klusje te doen. Natuurlijk wel tegen een prijsje. Klein boompje + alle grote takken van de grote boom heeft hij meegenomen. In overleg heeft hij de kleinste takken en wat bladeren achtergelaten. Die hebben wij opgeruimd. Al en al was het een ervaring.
 • L. Groenewegen Grondverzet B.V.
  L. Groenewegen Grondverzet B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8543 reviews
  Hovenier in Brielle

  Goedendag ik ben Leon Groenewegen 28 jaar en kom uit Maasdijk (zuid Holland). Ik ben al 12 jaar actief in dit vak en doe het nog steeds met veel plezier. Ik heb zelf de benodigde machines om grondwerkzaamheden uit te voeren en beschoeiing te zetten. dus als u zo en klus heeft hoor ik graag van u. Heeft u meer vragen stuur me dan en email dan zal ik zo spoedig mogelijk reageren. M.V.G. Leon Groenewegen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Leon kon snel helpen en voor een goede prijs het werk uitgevoerd.
 • Van der Hoeven Montage
  Van der Hoeven Montage
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Brielle

  Passie voor perfectie

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Vriendelijke kerel, werkt netjes. Mijn kat zal erg content zijn🙂
 • 2Grow Tuinontwerp
  2Grow Tuinontwerp
  Beoordeling: 4.3 van 54.356 reviews
  Hovenier in Brielle

  Bent u opzoek naar een partij voor het realiseren van uw droomtuin? Dan bent u bij 2Grow Tuinen op het goede adres! 2Grow is een bedrijf opgericht door twee jonge, maar ervaren hoveniers. Wij richten ons op het ontwerpen en aanleggen van particuliere en kleine bedrijfstuinen. Wij kunnen u van dienst zijn met het maken van een tuinontwerp, maar ook voor de uitvoering hiervan. Laat u inspireren en neem eens een kijkje in ons portfolio! *Update: Inmiddels zijn we gegroeid naar 4 personen. Binnen ons bedrijf heeft ieder zijn eigen expertise. Hierdoor kunnen wij de klanten nog beter ontzorgen!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Komt afspraken na en denkt goed mee. We zijn zeer tevreden.
 • Borealis Boomverzorging
  Borealis Boomverzorging
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Hovenier in Brielle

  Hallo! Mijn naam is Daniel en ik ben zelfstandig ondernemer in de boomverzorging. Met een ETW diploma op zak ben ik volledig opgeleid en gecertificeerd om al uw bomenklussen te doen. Werk waarbij geklommen moet worden is mijn specialiteit, maar ook rooiwerk en het simpelere bomenwerk is voor mij geen probleem. Goed snoeien is een kunst waar veel kennis en een goed begrip van bomen voor nodig is. De meeste hoveniers zijn hier niet voor opgeleid en getraind, neem altijd een gespecialiseerde boomverzorger aan voor uw bomenwerk! Ik denk graag met u mee over uw boom of klus. Neem contact op voor een gesprek en een prijsindicatie!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Hoewel het meer werk was dan verwacht, heeft daniel prima werk geleverd bij het snoeien van de boom.
 • rick van den berg klussenbedrijf
  rick van den berg klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55546 reviews
  Hovenier in Brielle

  Hallo Ik ben Rick van den Berg, Mijn werkzaamheden bestaan uit: * tuin onderhoud * plaatsen van vlonders/tuinoverkappingen * schuttingen repareren/nieuw plaatsen * leidingwerk repareren * verf werk Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte! www.rickvandenbergklussenbedrijf .nl

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  We hebben Rick gevraagd om draaibare lamellen aan de buitenzijde van ons houten huisje te installeren. Overleg en afstemming over de klus was zeer prettig, en we zijn erg tevreden met de uitvoering en het eindresultaat.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Brielle, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 557 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Brielle

Andere vakmensen in Brielle

Vind vakmensen bij jou in de buurt