Vind witgoed monteurs in Brielle

Op zoek naar witgoed monteurs in Brielle? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Brielle

 • Witgoed held
  Witgoed held
  Beoordeling: 4.4 van 54.4553 reviews
  Witgoed monteur in Brielle

  Ben je op zoek naar een Witgoed monteur? Dan kun je in Den Haag,Rotterdam,Gouda bij Witgoed held terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Reparatie witgoed en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Vriendelijke nette man, goede reparatie uitgevoerd, zeer tevreden
 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.65157 reviews
  Witgoed monteur in Brielle

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De monteur kwam langs voor mijn defecte oven, hij gaf aan dat er een onderdeel besteld moest worden, en dat zou hij doen. Daarna nooit meer iets van hem gehoord, hij was volledig onbereikbaar. Vreemd. Uiteindelijk heb ik een nieuwe oven gekocht.
 • Hofstad Elektronica
  Hofstad Elektronica
  Beoordeling: 4.8 van 54.85150 reviews
  Witgoed monteur in Brielle

  Hofstad Witgoedreparatie is de plek om betrouwbare en ervaren witgoedmonteurs in te schakelen. Met 3 geselecteerde monteurs de Nr. 1 van Nederland. Allemaal staan zij garant voor vriendelijkheid, vakmanschap en uitgebreide ervaring. Met een all-in tarief geen verrassingen achteraf. 6 dagen per week staan wij voor je klaar. En mocht je machine toch niet meer te repareren zijn, dan bieden wij samen met hofstadelektronica een passende nieuwe of tweedekans machine aan. Wij doen het anders…vriendelijk, flexibel en betrouwbaar Hofstad Witgoedreparatie is opgericht vanuit de overtuiging dat de uitvoering van witgoedreparaties nog betrouwbaarder, vriendelijker en flexibeler kan. Dus geen voorrijkosten, ook in het weekend bereikbaar, weten welke ervaren monteur langskomt, een vast en helder tarief, prima service en nieuwe witgoed. AFSPRAAK ANNULEREN: Bij het annuleren van de afspraak dient 5,50 te worden betaald.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snel en kundig
 • Fransz allroundservice
  Fransz allroundservice
  Beoordeling: 4.5 van 54.5590 reviews
  Witgoed monteur in Brielle

  Allround service voor al uw lopende zaken

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Heeft de reparatie goed uitgevoerd. Goede communicatie. Aanrader!
 • Witgoed Warenhuis
  Witgoed Warenhuis
  Beoordeling: 5 van 55540 reviews
  Witgoed monteur in Brielle

  Wasmachine en droger reparatie (Miele, AEG, Bosch en Siemens) Gespecialiseerd in onderhoud aan Bosch, Siemens, AEG en Miele (warmtepomp)drogers. Voorrijkosten en Diagnose = €59,95* (excl. eventuele onderdelen) Na diagnose betaalt u €19,95 extra per 15 minuten. * Den Haag 20km. * 30km €69,95 * 40km €79,95 * 50km €89,95 * 60km en hoger op aanvraag. Mocht de wasmachine of droger niet meer te repareren zijn, kunt u er 1 bij ons aanschaffen. Wij verkopen jong gebruikte Refurbished en nieuwe machines. Over het algemeen word er vooraf met de klant een prijsafspraak gemaakt. Doet de warmtepompdroger er langer over dan normaal? Dan is deze intern verstopt. Warmtepompdroger van Bosch of Siemens weer optimaal laten functioneren? Dit doen we door middel van een interne Condensor reiniging. Kosten: €159,- (Den Haag+20km) Duur: +- 1 uur Over de reparaties hanteren wij een garantie van 6 maanden** * Wilt u een reparatie in het weekend? Vraag naar de toeslagen. * Reparatie niet geannuleerd? Dan betaald u de voorrijkosten. ** Op sommige onderdelen/reparaties is de garantie 1 maand

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Fijne en snelle communicatie en vriendelijk personeel.
 • Vrolijk Services
  Vrolijk Services
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Witgoed monteur in Brielle

  Welkom bij Vrolijk Services - Timmerwerk - Onderhoud - Renovatie - Klussen in en rondom huis - Langdurige projecten - Sloten / cilinders vervangen en of onderhoud - Kleine montage in en rondom huis - Montage / demontage

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Aardig, behulpzaam en zeer meedenkend. Communicatie zeer prettig en het probleem van een balkondeur die uit de scharnieren was gevallen snel opgelost!
 • R&J Electro Installatiebedrijf
  R&J Electro Installatiebedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Witgoed monteur in Brielle

  Heb je een Elektricien nodig in Rozenburg of omgeving? R&J Electro installatie kan je helpen met alle klussen die een Elektricien voor je kan uitvoeren, zoals Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • RN.Halmiev
  RN.Halmiev
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Witgoed monteur in Brielle

  mijn nummer 0zes twe 4 vijf 4 acht 2 55

  Laatste review:
  Wij zijn heel blij met het eindresultaat. Aardige mensen, werken snel, netjes en denken mee. Mochten we nog een klus hebben bellen we zeker weer naar Halmiev onderhoudsbedrijf
 • AV-IN AudioVisuele Installatie Nederland
  AV-IN AudioVisuele Installatie Nederland
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Witgoed monteur in Brielle

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Ron Bevers, ik run sinds 2007 een audio visueel installatie bedrijf. Van het inrichten van boardrooms tot het implementeren van besturingssystemen. Hiervoor heb ik vele disciplines in huis: -netwerken aanleggen en afmonteren. -Aansturen en aansluiten van projectie systemen. Lift en scherm. -Reparatie van electronica. -Aansturen en aanleggen van verlichting. Het werkgebied bestaat voornamelijk uit scholen en bedrijven. Waar kwaliteit en nauwkeurigheid voorop staan. Graag neem ik deze eigenschappen mee om bij u deze kwaliteitseisen door te zetten. Ik ben VCA gecertificeerd, waardoor u er van verzekerd kan zijn dat de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd.

  Laatste review:
  Kunst of voorwerpen aan muur ophangen-
  Professioneel en vakkundig uitgevoerd.
 • HS Installatietechniek
  HS Installatietechniek

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Brielle

  Klussenbedrijf Al meer dan 20 jaar actief. Alle klussen op en rond het huis en bedrijfsgebouwen.

4.7

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Brielle, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 156 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Brielle

Andere vakmensen in Brielle

Vind vakmensen bij jou in de buurt