Vind hoveniers in Puttershoek

Op zoek naar hoveniers in Puttershoek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Puttershoek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 457 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Puttershoek

 • Ben Schaap Groenprojecten

  Hovenier in Puttershoek

  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews

  Ben Schaap Groenprojecten is een jonge onderneming, recent begonnen door Ben Schaap, een gemotiveerde jongeman van 25 jaar met een hart voor groen. Gevestigd in Rhoon en werkzaam in omstreken. Aantal jaar geleden diploma vakbekwaam Hovenier gehaald, MBO niveau 3. Ik sta u graag te hulp met uw tuinonderhoud. gegarandeerd resultaat en blije gezichten.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Voor onderhoud ingehuurd. Heel vriendelijk, netjes op tijd, ziet alles en werkt heel netjes! Tot het voorjaar! 👍
 • M. de Veld Bestratingen

  Hovenier in Puttershoek

  Beoordeling: 4.3 van 54.35361 reviews

  Goedendag, Welkom op mijn Werkspotprofiel. Ik ben Marcel de Veld, een gediplomeerd en vakbekwaam stratenmaker. In 1988 ben ik als leerling stratenmaker in dienst gekomen bij Gemeente Werken Rotterdam, hier heb ik het vak geleerd van oudere stratenmakers en een leermeester. 1 dag in de week kregen we theorieles waar we leerden meten en uitzetten. De opleiding duurde vier jaar en in 1992 heb ik mijn diploma gehaald. Vanaf Februari 2008 ben ik zelfstandig aan de slag gegaan als Zzp-er en heb ik mij aan verschillende Bestratings en Hoveniersbedrijven verhuurd.Ook heb ik eigen projecten en al mijn opdrachten pak ik met dezelfde gedrevenheid en passie aan. M. de Veld Bestratingen staat ook voor duidelijke afspraken en vakkundig afgeleverd werk.Vooraf kom ik altijd ter plekke een kijkje nemen en een praatje maken betreffende uw wensen, hierna kan ik u een nette prijs bieden. De opgegeven prijs die staat, dus geen extra kosten achteraf! Bij mij kunt u ook terecht voor: Plaatsen schutting/pergola. Plaatsen schuur. Grondwerk. Afvoer Grond en puin. Aanleg gazon Aanleg van elektra en tuinverlichting. Aanleg van vijvers en toebehoren. Het leveren van de benodigde bestratingsmaterialen, zand, beplanting, gras en schuttingen behoort ook tot de mogelijkheden. Ook ben ik in te huren door Stratenmakers en Hoveniersbedrijven op bassis van werkaanname. Dus voor het ophogen, aanleggen van tuin, terras, oprit, bedrijfsbestrating en alle bovenstaande werkzaamheden kunt u mij altijd mailen of bellen. De offerte en/of afspraak is natuurlijk geheel vrijblijvend. Tot ziens en groet, Marcel de Veld

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Straatwerk perfect gelegd bij ons. Komt afspraken goed na. Na afloop ook alles keurig achter gelaten. Afval meegenomen etc. Zoek je een goeie betrouwbare stratenmaker: aanrader!
 • Roomer Tuin Service

  Hovenier in Puttershoek

  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews

  Particulieren Tuin onderhoud kost u veel tijd en is arbeidsintensief, zeker als u een leeftijd bereikt wanneer alles niet meer zo makkelijk gaat. Rich Tuin Service biedt u aan om de snoei en maai werkzaamheden over te nemen! Snoeien. Het terug in vorm brengen van hagen en struiken doen wij met gemak tot 3.5 meter hoog. Dit doen wij doorgaans vaak in het voor en najaar! Houdt daarom vooral onze voor en najaar's actie in de gaten! Maaien Ook de maaiwerkzaamheden kunnen wij van u overnemen, de kosten hiervoor zijn maatwerk afhankelijk van de grote van uw gazon. Onkruidbeheersing Een opgeruimde tuin is een lust voor het oog. Onkruidbeheersing kunnen wij doen met "de hand", schoffelwerk of middels verdelgingsmiddelen voor een langdurige oplossing. Dit laatste is maatwerk i.v.m. aanwezigheid van andere planten.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Prima werk geleeverde.
 • Krasi 60

  Hovenier in Puttershoek

  Beoordeling: 4.6 van 54.65329 reviews

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Geweldige man . Komt op tijd en maakt de klus af binnen korte tijd . Alles netjes opgeruimd tot het laatste blaadje aan toe . Was een fooi waard .
 • IJzergroene Projecten

  Hovenier in Puttershoek

  Beoordeling: 5 van 55511 reviews

  IJzergroene Projecten is een jonge en enthousiast onderneming, voortgekomen uit liefde voor het werken in de buitenlucht. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen en snoeien van bomen op lastige locaties. Doordat wij met behulp van klimtechnieken de boom kappen, hebben wij weinig werkruimte nodig en blijft schade tot een minimum beperkt. Door het gebruik van een compacte benzine versnipperaar kunnen wij de takken zelfs gemakkelijk door het huis vervoeren in de vorm van snippers, mocht u geen achterom hebben. Door goed gereedschap en een mentaliteit van hard werken voeren wij uw klus snel, voordelig en naar tevredenheid uit. Daarnaast verwijderen wij tevens struiken en heggen. Op basis van uw wensen kunnen we het vrijgekomen stamhout en de houtsnippers afvoeren en/of achterlaten. Daarnaast kunnen wij, afhankelijk van het formaat, de stronk uitgraven of uit (laten) frezen. Ten slotte kunnen wij u ook van dienst zijn bij het aan- en afvoeren van grond of puin, het plaatsen van schuttingen en vele andere hovenierswerkzaamheden. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Han heeft passie voor zijn werk en voert de klus vakkundig uit. Hij kapte onze boom die tussen 2 schuren in stond. Ook heeft hij de grote stronk weg gevreesd. Han heeft dit vlekkeloos gedaan en alles netjes achtergelaten. Top!
 • FTB Bestratingen

  Hovenier in Puttershoek

  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews

  Complete tuinaanleg regio drechtsteden.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Ik ben zeer tevreden over FTB Bestratingen. Frank en zijn collega's zijn harde werkers die goed meedenken met de klant en ook actief voorstellen doet om het eindresultaat te verbeteren. Ook op het einde, als er vaak puntjes op de i gezet moeten worden, (qua afwerking) is er niets afgeraffeld. De doorslag om voor Frank te kiezen was het enthousiasme, en de snel uitgebrachte offerte, waaruit bleek dat hij zin had in deze klus. Als je lang moet wachten op een offerte is dat vaak een teken aan de wand. Dan ben je nummer zoveel in de orderportefeuille. Als ik volgende keer een terrasoverkapping en een schuurtje wil laten plaatsen ga ik zeker weer contact opnemen. Van harte aanbevolen.
 • Hoveniersbedrijf #A.V.

  Hovenier in Puttershoek

  Beoordeling: 4.4 van 54.4574 reviews

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Uiteindelijk niet uitgevoerd door eisen van de gemeente.
 • Groene Uitdagingen

  Hovenier in Puttershoek

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Groene Uitdagingen is een jong en enthousiast hoveniers & klusbedrijf, die zijn werk serieus neemt, zijn afspraken nakomt en die kwaliteit heel hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn gespecialiseerd in het snoeien, onderhouden en verwijderen van heggen en struiken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het plaatsen, reparatie of onderhoud van een schutting, hek, pergola of tuinhuis. Door goed gereedschap en een mentaliteit van hard werken, voeren wij uw klus snel, voordelig en naar tevredenheid uit. Tenslotte kunnen wij u ook van dienst zijn bij het aan- en afvoeren van grond of puin, het monteren of repareren van meubels, algemene montagewerkzaamheden en nog vele andere hoveniers- en klusbedrijfwerkzaamheden. Informeer gerust naar de mogelijkheden! De voordelen voor u om in zee te gaan met Groene Uitdagingen: Deskundig advies; Betaling achteraf; Professionele werkwijze; Eén aanspreekpunt en één uitvoerder voor al uw klussen. Wij helpen u graag met uw (Groene) Uitdaging!

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Joep reageerde direct op mijn oproep. De forse heg is snel en keurig gesnoeid.
 • DrechtstedenGroenvoorziening

  Hovenier in Puttershoek

  Beoordeling: 4.7 van 54.755 reviews

  Drechtsteden Groenvoorziening is opgericht in januari 2018. De uitvoering wordt gedaan door proffesionele mensen die minsten 8 jaar werkervaring hebben. U kunt ons benaderen voor advies, aanleg, onderhoud en tuinrenovaties. Wij richten ons op zowel particulieren als bedrijven in de regio Drechtsteden en omstreken. Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij gaan graag de uitdaging aan.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Goed contact. Snelle werker!
 • Rich Bouw

  Hovenier in Puttershoek

  Beoordeling: 4.6 van 54.6533 reviews

  Mijn naam is Richard. Welkom op mijn profiel. Door jarenlange ervaring en gedegen opleiding in de praktijk zijn wij in staat om van uw tuin een pareltje te maken. Of het nu gaat om een complete renovatie, of alleen het terras schutting etc. Wij voeren uw opdracht naar uw wens uit. Meestal zijn Wij in de gelegenheid om korte, spoedklussen, op zeer korte termijn uit te voeren. Ik help u graag met uw klus.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Ik ben zeer tevreden over Richard en zijn team. Ik had een grote klus en hij heeft die in korte tijd afgemaakt. De start van de klus ging ook erg snel. Ik heb een erg leuke tijd gehad en zal hem zeker weer bellen voor een volgende klus

Populaire lokale hoveniers in Puttershoek

Andere vakmensen in Puttershoek

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur