Vind stratenmakers in Puttershoek

Op zoek naar stratenmakers in Puttershoek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Puttershoek

 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65214 reviews
  Stratenmaker in Puttershoek

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Komt afspraken goed na,is een harde werker
 • Milan Skrobich
  Milan Skrobich
  Beoordeling: 4.7 van 54.7527 reviews
  Stratenmaker in Puttershoek

  Milan Skrobich kan je helpen met je Stratenmaker klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met Milan Skrobich om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Een stukje tuin bestraat. In eerste instantie was ik ontevreden over hoe de tegels in de tuin lagen, maar hij heeft keurig netjes de tegels opnieuw bestraat en heeft hiervoor zelfs een afspraak elders afgezegd. Hij heeft zijn excuses aangeboden en heeft het echt keurig netjes opgelost.
 • H. Tuytel Grondverzet & Handel
  H. Tuytel Grondverzet & Handel
  Beoordeling: 4.7 van 54.75150 reviews
  Stratenmaker in Puttershoek

  Mijn naam is Herman Tuytel en sinds mijn 17e ben ik begonnen met alle soorten en maten in grondverzet. ben in 2015 een bedrijf gestart. U bent bij mij op het juiste adres voor uw zand, tuinaarde, metselzand, stampbeton, drainagezand ,mixgrond, stelspecie, menggranulaat, grind en houtsnippers. Ook kan ik voor u de tuin afgraven en leeghalen. Hopelijk tot ziens!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Aardige gozer, hard gewerkt! En heel erg snel beschikbaar
 • ideaalbestrating
  ideaalbestrating
  Beoordeling: 5 van 55533 reviews
  Stratenmaker in Puttershoek

  Ideaalbestrating is een stratenmakersbedrijf uit Zuid Holland. Het is een ideaal en gespecialiseerd bedrijf voor het aanleggen van tuinen. Mijn bedrijf is bekend om de klantvriendelijkheid, hierbij wordt er contact opgenomen en maak ik duidelijke afspraken met opdrachtgevers over de tijdsplanning prijsafspraken, service, garantie en over offertes. Ook een belangrijk punt is het kwaliteit van mijn bedrijf. De kwaliteit is gewaarborgd door de kennis en door de ruime ervaring.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Schitterende klus gedaan, enorm blij mee! Vlotte communicatie, heldere afspraken en ook gewoon twee hele prettige heren! Overleg op de momenten dat het moet en een mooi eindresultaat!
 • Titan Klussenbedrijf
  Titan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Stratenmaker in Puttershoek

  Titan klusbedrijf Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van tuinen wat de klant ook maar wenst maken wij, van een droomtuin tot aan een normale tuin dakterras of vlonder. Sierbestrating ,beton bestrating, gebakken (waal) bestrating, keramische,Flagstone bestrating, carports schuttingen, sauna, schuur, vijvers, verlichting, vlonders, gras(kunstgras), beplanting, riool aanleg , beplanting etc.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Gedaan wat er moest gebeuren. Yaroslav is een man met kennis goede communicatie. En denkt mee. Kortom fijn om gehad te hebben!
 • HeijboerAgro
  HeijboerAgro
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Puttershoek

  Heb je een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf nodig in Ridderkerk of omgeving? HeijboerAgro kan je helpen met alle klussen die een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  perfecte communicatie en snel handelen
 • Keijzer Allround
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Stratenmaker in Puttershoek

  Ben je op zoek naar een Allround Timmerman, Hovenier, Sloopbedrijf? Dan kun je bij Keijzer Allround terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met allround timmerwerk zaamheden,Gevelrenovatie, tuinophogingen, drainage aanleg, Gras aanleg, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen,Tuinonderhoud... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt zo denken wij graag met jouw mee ! Wij betalen als ondernemers voor u contact gegevens via Werkspot. Gelieve direct contact opnemen op via Google op keijzer allround Ridderkerk Een zorgeloze klus in de handen van Keijzer Allround

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Prettige communicatie en volgens afspraak.
 • R. Heuvelman b.v.
  R. Heuvelman b.v.
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Stratenmaker in Puttershoek

  Ik ben Ruud 22 jaar 5 jaar actief in de gww (grond, weg & waterbouw)sector en ben opzoek naar opdrachten om in het weekend of avonden door te kunnen gaan, Doe deze werken dagelijks bij mijn bedrijf. Ik hecht waarden aan dat er een goede communicatie is en afspraken nageleefd worden, Ben zelf ook heel erg van eerst samen om te tafel overleggen en kijken hoe we het gaan aanpakken voor dat we de klus beginnen en zeker niet alles over te telefoon, gewoon persoonlijk zoals het hoort. Een goed luisterend oor voor wat de klant wil.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Ruud en z'n collega hebben netjes werk geleverd. Ondanks een tegenslag in de ondergrond hebben ze een oplossing bedacht en de bestratingsklus netjes uitgevoerd.
 • Jaimystraatwerk
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Stratenmaker in Puttershoek

  Straatmaker met 30 jaar ervaring. In bezit van alle gereedschappen om tuinen te maken. Alle soirten werkzaamheden van straatwerk ,schuttingen plaatsen tot grindvlakken aanleggen. Niet tevreden- geen betaling. Niks vooraf,alles na oplevering.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Om te beginnen laat ik vanaf nu mijn klussen in de tuin door Barry uitvoeren! Zo tevreden, qua service, vriendelijkheid, stiptheid en beloften die volledig nagekomen worden en misschien zelfs overtroffen worden. Bedankt!
 • Raaf onderhoud
  Raaf onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews
  Stratenmaker in Puttershoek

  Klusbedrijf Raaf. Werkzaamheden waar ik mij op richt zijn herbestrating van de bestaande bestrating in tuinen en het nieuw aanleggen van bestrating om en rond het huis. Werkgebied Rotterdam en omstreken. Het vak stratenmaker is al jaren een vakmanschap. Kennis en kunde aanwezig . Werkzaamheden die door mij zijn uitgevoerd hebben altijd een garantie termijn. Bedrijfsmotto: de klussen die ik oppak worden snel en vakkundig uitgevoerd. Vooraf kom ik vrijblijvend langs om de werkzaamheden te bespreken. Als er vanuit de opdrachtgever een akkoord komt om de opdracht uit te voeren, wordt de klus snel en vakkundig uitgevoerd.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goed contact en een harde werker!

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Puttershoek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 350 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Puttershoek

Andere vakmensen in Puttershoek

Vind vakmensen bij jou in de buurt