Vind ontwerpers in Puttershoek

Op zoek naar ontwerpers in Puttershoek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Puttershoek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 46 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Puttershoek

 • Ned-Ingenieursbureau

  Ontwerper in Puttershoek

  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews

  Welkom op de pagina van NEDING Wij zijn een klein constructiebureau, opgericht in 2018. Sindsdien zijn we werkzaam in allerlei soorten kleine bouwprojecten, zoals het plaatsen van een uitbouw, een dakopbouw, dakterras of dakkapel, het herstel van funderingen, muurdoorbraak en de constructie van nieuwbouw woningen, appartementen, kantoren en bedrijfsgebouwen. Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in het maken van constructieberekeningen van verschillende materialen, zoals beton, hout, stalen constructies en vezelversterkende producten. Plan jij een bouwproject waarbij je een kwalitatief, toegewijd en betaalbaar constructiebureau nodig hebt, dan zijn wij het bedrijf voor jou. Als constructiebureau stellen we onszelf bepaalde doelen. Zo staat kwaliteit van werkzaamheden, processen en materialen bij ons altijd bovenaan. We zijn innovatief en vinden het belangrijk om te blijven groeien en verbeteren. Duurzaam bouwen is dan de rode draad en daar hechten we veel waarde aan. Bij renovatieprojecten, bijvoorbeeld, proberen we de bestaande constructie zoveel mogelijk te behouden. Dit doen we op zo’n manier dat het project binnen budget blijft en de financiële doelstellingen worden gehaald. Ons Missie We onderhouden goed contact met de aannemer, opdrachtgever en de architect zodat de doelstellingen van alle partijen worden gewaarborgd. Wij zien onszelf als de bemiddelaar tussen alle partijen en bekijken een bouwwerk niet alleen vanuit ons eigen perspectief, maar ook vanuit die van de andere partijen. Het resultaat is een soepele samenwerking, een duurzaam en kwalitatief bouwwerk en geen financiële verrassingen. Onze diensten Wij vinden het belangrijk dat een bouwproject probleemloos verloopt en dat betekent een goede communicatie tussen alle betrokken partijen. We hebben een aantal bouwprojecten zeer succesvol afgerond en zijn ondertussen specialisten op een aantal vakgebieden op het gebied van constructie. Je kunt daarom onder andere bij ons terecht voor de volgende diensten: Verbouwingen Nieuwbouw • Uitbouw • Dakopbouw • Funderingsherstel • Dakkapel • Dakterras • Muurdoorbraak • enzovoorts • Woningen • Appartementen • Kantoren • Bedrijfsgebouwen Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in het gebruik van: vezelversterkende materialen, stalen constructies, beton en hout. Rekenprogramma’s die we gebruiken: Technisoft, Axis, Matrixframe, Rsligger en diverse hulprogramma’s. Tekenprogramma’s die we gebruiken: AutoCad, Revit Je kunt ons ook gebruiken voor het toetsen van constructietekeningen en de berekeningen van derde partijen.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Alles is snel en vlot gegaan. Ben super tevreden.
 • BIM-ING

  Ontwerper in Puttershoek

  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews

  Aangeboden diensten: - Tekenwerk, zowel bouwkundig als constructief voor zowel zakelijke opdrachtgevers als particulieren; - Kwalitatief en representatief tekenwerk van begin tot eind, van ontwerp-/ omgevingsvergunnings-/ bestek-/ en werktekeningen; - 3D visualisaties voor promotionele doeleinden; - Het genereren van een 3D BIM model van een gebouw gekoppeld aan alle relevante data voor bijvoorbeeld onderhoud en gebouwbeheer / BIM basis ILS.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Goede ervaring, ik werd direct gebeld voor de specificaties en er is snel geleverd.
 • Karu Engineering

  Ontwerper in Puttershoek

  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews

  Beste opdrachtgever, Ik heet Suenz Hoffman en ben bouwkundig ingenieur. Middels mijn bedrijf Kura Engineering bied ik mij aan als een ondersteunend CAD tekenaar/Revit modelleur. Voor mijn opdrachten werk ik vanuit huis in de regio Rotterdam. Uiteraard is het afhankelijk van het type opdracht mogelijk om op locatie advies te geven of metingen te verrichten. Mijn werkzaamheden bestaan uit het uitwerken en verwerken van bouwkundige tekeningen die nodig zijn voor verbouwingen, wijzigingen van plattegronden of een bouwvergunning. In de afgelopen 10 jaar heb ik bij diverse architectenbureaus en ingenieursbureaus gewerkt als bouwkundig tekenaar. Dit waren projecten op verschillende schaalgroottes, van rijtjeswoningen tot appartementsgebouwen en utiliteitsgebouwen. Dit heeft geresulteerd in een bak ervaring tijdens verschillende fases in bouwprojecten. Zelf heb ik 2 opleidingen bouwkunde gevolgd op het mbo en hbo. En ik beschik over een VCA-certificaat en 2 certificaten voor het werken met het softwareprogramma Revit. Hiernaast heb ik een grote affiniteit met het uitwerken van bouwkundige details en het oplossen van technische uitdagingen aan het gebouw. U kunt ervan verzekerd zijn dat ik mijn opdracht zeer serieus en professioneel oppak en er alles aan doe om u een product te bieden van goede kwaliteit. Mijn bedrijfsmotto is eerlijkheid, goede communicatie en kwaliteit!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Er is zeer vakkundig werk geleverd. Gedetailleerde tekeningen en 3D weergave van de woning. Prima afstemming over het geleverde werk en planning.
 • Malik Construction & Engineering Consultancy

  Ontwerper in Puttershoek

  Beoordeling: 5 van 55513 reviews

  Malik Construction & Engineering consultancy zijn jonge raadgevende ingenieurs die gespecialiseerd zijn op meerdere facetten van de bouwprocessen. Er is kennis en kunde opgedaan in de loop der jaren op het gebied van: Bouwkundig ontwerp – constructieve berekeningen – uitvoering – bouwbegeleiding – technische ontwerp – bouwfysische berekeningen – constructieve ontwerp – 3D modelleren – BIM coördinatie – omgeving vergunning aanvraag. Tot Snel!!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Zeer snel en zeer goed, uitgevoerd. Tweemaal tel. Contact gehad om een en ander goed door te praten,. Vrijdag ingeschakeld via werkspot, zondagavond alles binnen via de mail.
 • Afiyat Construction

  Ontwerper in Puttershoek

  Beoordeling: 3.8 van 53.854 reviews

  Ik ben Samar en ben bouwkundig tekenaar en ingenieur. Ik heb een afgeronde HBO Bouwkunde opleiding en ben beschikbaar voor diverse bouwkundige werkzaamheden zoals het doen van omgevingsvergunningen, maken van bouwkundige tekeningen, het digitaliseren van tekeningen, het maken van 3D ontwerpen etc.

  Laatste review:

  Keuken plaatsen of renoveren -

  Ronduit slecht. Meneer zou een Ikea keuken bij mij plaatsen. Echter kreeg ik vooraf de vraag welke materialen hij mee moest nemen.. Een professioneel bedrijf weet dit. Toen meneer kwam bleek hij gee. Enkele kennis te hebben van het plaatsen van Ikea keukens. Had geen idee waar hij moest beginnen en begon ondoordacht aan de klus. Toen ik zag hoe hij te werk ging heb ik hem weggestuurd.
 • WILL Interieur design

  Ontwerper in Puttershoek

  Nog geen reviews

  CONTACT Het werkproces waarin WILL werkt aan interieurprojecten is opgedeeld in drie fasen. In de eerste fase wordt het concept ontwikkeld op basis van uw wensen en specifieke situatie. In de tweede fase wordt het concept omgezet in een definitief plan die in de derde fase wordt uitgevoerd onder begeleiding van WILL. ​ Mogelijkheden: ​ Complete verbouwing en (her)inrichting Interieurontwerp en uitvoering Interieurontwerp en 3D visualisatie Interieurstyling 3D visualisatie ​ Neem geheel vrijblijvend contact op en laat u informeren over de mogelijkheden. WILL Interieur design ontwerpt interieurs die zorgen voor een behaaglijk gevoel in een inspirerende leefomgeving, waar functionaliteit een schoonheid naadloos in elkaar overvloeien. Het werkproces waarin WILL werkt aan interieurprojecten is opgedeeld in drie fasen. In de eerste fase wordt het concept ontwikkeld op basis van uw wensen en specifieke situatie. In de tweede fase wordt het concept omgezet in een definitief plan die in de derde fase wordt uitgevoerd onder begeleiding van WILL. Mogelijkheden: Complete verbouwing en (her)inrichting Interieurontwerp en uitvoering Interieurontwerp en 3D visualisatie Interieurstyling 3D visualisatie

 • Bureau Herfst

  Ontwerper in Puttershoek

  Beoordeling: 4.2 van 54.251 review

  Bureau Herfst, een full-service design & build bureau met nauwe samenwerkingen met de verschillende disciplines van het vak. Gericht van ontwerp tot aan de begeleiding van de realisatie. In een oriënterend gesprek bespreken wij de vragen en wensen van de opdrachtgever om deze vervolgens te vertalen naar een bijpassend ontwerp advies of oplossing. Bureau Herfst heeft een sterke verbinding met de praktijk door de verschillende lagen van opleidingen. MBO en HBO bouwkunde en de master aan de Academie van Bouwkunst. Tijdens het begin van mijn carrière heb ik gewerkt als timmerman later als projectleider / werkvoorbereider tot nu als ontwerper. Tevens ben ik verbonden aan een middelgroot architectenbureau. Specialiteiten van het Bureau - Creatief ontwerp proces - Sterke relatie met de realiteit en bouwkundige kennis - Full service, van A tot Z - Snelheid Ik hoop uw interesse gewekt te hebben en mogelijk kunnen wij iets voor elkaar betekenen, Met vriendelijke groet, Michael Herfst, Bureau Herfst

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Vriendelijke jonge man, heeft erg meegedacht met hoe we onze wensen vorm konden geven. Blijft terugkoppeling geven en is duidelijk in zijn afspraken/communicatie. Staat open voor vragen, je kunt altijd advies aan hem vragen en is goed bereikbaar. Goede open houding en is erg kien om zich te verbeteren, staat open voor feedback.
 • VDM Engineering

  Ontwerper in Puttershoek

  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews

  Constructie berekeningen en tekeningen voor alle verbouwingen of nieuwbouwplannen. Geschikt voor vergunningsaanvragen of uitvoering. Ook alleen een eerste advies of schetsontwerp behoort tot de mogelijkheden.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Vriendelijk bedrijf, helpt mee en denkt mee. Berekening is goed doordacht. Moest 1x heen en weer tussen tekenaar en berekenaar maar alle puntjes staan op de i. Ben tevreden met het resultaat.
 • klusjeskampioen

  Ontwerper in Puttershoek

  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews

  Hoi, ik ben Chiel en ik ben een interieurarchitect die zich in verschillende disciplines bezig houdt. Van kleine verbouwingen in een woonhuis tot kantoorpanden van 7500m2. Van wiskey distilleerderij tot een buitenkeuken op maat. Overal waar mensen komen is het interessant om over vorm en functie na te denken. Ik heb geen vaste ontwerp stijl, het inleven in de wens van de opdrachtgever en samen tot een prachtig eindresultaat komen is het mooiste van mijn vak. Met 15 jaar ervaring op zak kan ik goed inschatten of iets haalbaar, betaalbaar of juist niet is. Mijn werken gaan in 2D, 3D en soms, als ik een nostalgische bui heb, met handschetsen.

  Laatste review:

  Zeer professioneel geholpen, huis is er sterk op vooruit gegaan in waarde en aanblik. Aanrader! No-nonsense aanpak en ongelofelijk creatief.
 • unieke-kasten

  Ontwerper in Puttershoek

  Beoordeling: 4.7 van 54.7526 reviews

  Unieke-kasten is onderdeel van Flexibyte b.v. en ontwerpt, levert en monteert en is nu de eerste leverancier in Nederland van de schuifdeurkasten, schuifwanden, keukenkasten, garderobekasten en laden van Komandor N.V., die opereren in 42 landen en hebben reeds 25 jaar ervaring in het produceren van kasten, rails, etc. Daarnaast is het merk Garobe ook leverbaar, met schuifdeurkasten uitgevoerd met aluminium profiel (in veel kleuren) of in klassiek. Topkwaliteit en je merkt echt het verschil. 5 jaar fabrieksgarantie op het geleidemateriaal. Neem gerust een kijkje in onze showroom bij Uniek-Wonen,

  Laatste review:

  IKEA kast: Pax -

  super ervaring, werkt heel keurig en netjes!!

Populaire lokale ontwerpers in Puttershoek

Andere vakmensen in Puttershoek

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur