Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Puttershoek

 • Witkamp Metselwerken
  Witkamp Metselwerken
  Beoordeling: 5 van 55551 reviews
  Metselaar in Puttershoek

  Witkamp Metselwerken Metselt voor u de projecten die u heeft. Zowel in de particuliere sector als in de grote bouw. Voegd u gevel weer als nieuw (restauratie werken) bijv scheurherstel, stenen vervangen schoorsteen renovatie. Oude voegen vervangen voor nieuwe. Binnen muren lijmen zoals ytong kalkzandsteen en Gibo wanden Stucadoorsklussen voor mooie gladde strakke muren en plafonds. Al meer dan 18 jaar ervaring Werk met passie voor mn werk.

  Laatste review:
  Binnenmuur metselen-
  Erg blij met het eindresultaat! De opdracht is netjes en vakkundig afgerond. Ook de communicatie verliep soepel zonder verassingen. Zeker een aanrader voor metselwerk binnen en buiten!
 • Metsel & Voegbedrijf F.S. Bot
  Metsel & Voegbedrijf F.S. Bot
  Beoordeling: 5 van 555249 reviews
  Metselaar in Puttershoek

  Geachte Heer/Mevrouw Dit jaar 2023 zit Fons 25 jaar in het vak 🙌🙌🙌 Er zijn zat metselaars / voegers, maar er is maar 1 Fons Bot 👌 Ik hoor u denken.. waarom reageert Fons op een klus die niks te maken heeft met metselen 🤔 Nou hieronder een uitleg daarover ✅ Als Fons met een gevel bezig is? Word hij ook vaak gevraagd om ook maar het schilderwerk te doen, want ja hij is toch bezig en na 20 jaar? Heeft die dat ook onder de knie 😃 Sinds Fons van school is gekomen is hij direct aan het metselen gegaan voor een aantal jaren voor diverse bedrijven, en altijd naar tevredenheid van beide partijen. Daarna is hij samen met zijn vader een goed lopende VOF gestart, en deze heeft 7 jaar uitstekend gedraaid. Nu is Fons in 2010 zijn eigen bedrijf gestart en deze loopt nu nog uitstekend. Fons Bot metselt nu inmiddels 24 jaar maar ook heel erg veel voorkomende timmerwerken doet hij al 24 jaar erbij en zijn werkzaamheden bestonden/bestaan voornamelijk uit: Schilderen ✅ Veel voorkomende timmerwerken ✅ Voegen Uithakken ✅ Metselen ✅ Voegen ✅ Lijmen ✅ Restaureren ✅ Tegels zetten ✅ Aanbouw/verbouw/nieuwbouw/Serre ✅ Bloembakken/Omheiningen ✅ Gevels impregneren ✅ Lateien plaatsen en vervangen ✅ Dus Fons is van vele markten thuis. Hij heeft alle voorkomende metselwerkzaamheden en timmerwerken al gedaan! Fons heeft gewerkt voor en met bedrijven als o.a : Bouwbedrijf van Ramesdonk te Heerhugowaard Gem Bot Aannemersbedrijf Te Heerhugowaard Aannemersbedrijf BJC bos, Te Heiloo Timmerwerken Marco Schouten, Te Heiloo Woningstichting den Helder, Te den Helder Bouwbedrijf van Lith, Te Beverwijk Bouwwerken A. Heijne en Zn. V.O.F, Te Beverwijk Grota Bouw V.O.F, Te Heemskerk Eric Nanne Timmerwerken, Te Heiloo Metsel- en Lijmbedrijf Roozendaal en Zonneveld Bouwbedrijf Casmond B.V KBK Bouw, Te Volendam Bouwbedrijf Zonneveld, Te Velsen-Noord Aannemersbedrijf Braak Velsen, Te Velsen-Noord Bouwbedrijf Martens & de Boer, Te Heemskerk Bouw en aannemersbedrijf M Tuinenbreijer, Te Nieuwe Wetering aannemersbedrijf Peter Alders, Te Velsen-Noord Nanne Bouw en Aannemersbedrijf, Te Heiloo Markant Bouw, Te Velserbroek Mooij Aanemersbedrijf, Te Heiloo Bouw en Aannemersbedrijf Heijne, Te Heiloo Bouwbedrijf A. Denslagen en Co BV, Te Amsterdam Fons Bot is al jaren een begrip in Noord-Holland en Brabant, de meeste kennen hem als een hele harde werker, die veel stenen weg kan leggen, en uitstekend kan voegen. Maar ook die heel erg veel kan kwa timmerwerken en alles wat daarmee te maken heeft En ook van vele markten thuis is dan alleen maar voegen en metselen! Maar ja wat wil je als je al 24 jaar mee draait in de bouw en oog hebt voor detail 😊 En hij is nog snel ook, maar wel zeer kieskeurig, als het er niet zo uitziet als hij wil, gaat hij net zolang door tot het goed is. Een metselaar van de oude stempel dus! Het is er met de paplepel ingegoten zeg maar! Dus zoekt u een goede ervaren metselaar? Of een timmerman? die nog snel is ook? neem dan snel contact met ons op! Vriendelijke groet Fons & Silvia Bot

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Netjes gewerkt, loodslap opnieuw aangebracht boven garage dak, 2 rijen stenen eruit, nieuwe loodslap tot aan binnenmuur. Prima, werk, lekkage verholpen. Heel bij mee
 • Bouw Perplex
  Bouw Perplex
  Beoordeling: 4.4 van 54.4535 reviews
  Metselaar in Puttershoek

  U kunt bij BouwPerplex terecht voor verschillende soorten klussen. De werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn: Gietvloer Vloercoating Epoxyvloer Betonreparatie Betonreinigen Balkons renoveren Kitten Schilderwerkzaamheden Tegelen Stuken en nog veel meer Met vriendelijke groet, Aissati

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  snelle reactie, reparatie is goed uitgevoerd.
 • Kuperus Stucadoors- en Onderhoudsbedrijf
  Kuperus Stucadoors- en Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7543 reviews
  Metselaar in Puttershoek

  Kuperus Stucadoors- en Onderhoudsbedrijf staat voor vakmanschap en kwaliteit. Het bedrijf bestaat ruim 25 jaar een echt familie bedrijf waarbij altijd garantie word gegarandeerd. De specialieteiten zijn stucen-latex spuiten-metselen en voegen.Ook al de diploma's zijn hier voor aanwezig het zit hem in de vingers!

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Hele vriendelijke man die meedenkt, snel tijd maakt voor je en heel mooi werk verricht! Heel blij met beide klussen die gedaan zijn, dankjewel!
 • Waal dakwerken
  Waal dakwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Metselaar in Puttershoek

  Ik maak bitumen-, pannen-, epdm,- shingledaken zowel renovatie als nieuwbouw, ook vervangen van dakbeschot, boeidelen, isolatie aanbrengen. Zink- en loodwerk: dakgoten, bekleden van balkons en dakkapellen met zink, schoorstenen: vernieuwen van de loodslabben, metselwerk, plaatsen van hemelwaterafvoerbuizen pvc of zink. Divers schilderwerk Ook kunt u een onderhoudscontract afsluiten, aanvullend ontvangt u een inspectierapport.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Robert heeft de dakgoot en houten omlijsting vervangen, werkt netjes, uitgevoerde opdracht is prima uitgevoerd!
 • M. Spaans
  M. Spaans
  Beoordeling: 4.3 van 54.3534 reviews
  Metselaar in Puttershoek

  Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw metsel- en bouwwerkzaamheden. Of het nu gaat om een groot (nieuw)bouwproject of een kleine verbouwing; wij zullen u met onze kennis en ervaring graag bijstaan. De volgende activiteiten zijn slechts een deel van de werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten:

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Goede communicatie, komt zijn afspraken na. Heeft ons snel geholpen
 • Onderhoudsbedrijf René Sla
  Onderhoudsbedrijf René Sla
  Beoordeling: 4.6 van 54.6528 reviews
  Metselaar in Puttershoek

  Onderhoudsbedrijf Rene sla al meer dan 20 jaar actief in stenen en beton ik maak oude gevels weer nieuw door middel van uithakken reinigen of zandstralen en opnieuw voegen en impregneren , met eventuele schilderswerk is uw woning weer als nieuw. in bezit van 200m2 steigermateriaal daksteigers rol/vaste steigers bij grote projecten beschik ik over een vaste groep medewerkers. ik maak gratis offertes en kom graag bij u langs. voor beton herstel alle voegwerken alle metselwerken het plaatsen van wanden en plafonds, van gips of steen verbouwingen, badkamers, toilet,dakkapel enz. ook kunt u bij mij terecht voor diversen werkzaamheden in en om uw huis. sinds mijn start heb ik een netwerk om mij heen gebouwd van betrouwbare vakmensen dakdekkers, timmerlui, stukadoors, loodgieter, en elektriciens

  Laatste review:
  Binnenmuur metselen-
  Snelle reactie om een binnenmuurtje te plaatsen, komt afspraken na en heeft duidelijke communicatie, was erg tevreden met Rene en zijn werk!
 • Maurice Jongejan Metsel- & Lijmwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Metselaar in Puttershoek

  Voor alle metsel, lijm en voegwerken! Al 25 jaar ervaring en in bezit van VCA-VOL. Verder werk ik ook samen met andere bedrijven zodat grote klussen geen probleem zijn, kwaliteit staat voorop. Bel voor een vrijblijvende offerte 0621825577 of mail naar maurice470@live.nl

  Laatste review:
  Binnenmuur metselen-
  Een super metselaar. Meedenkend, vriendelijk, zeer bekwaam en goed in z’n werk. Een echte ambachtsman. Bij ons een enorme renovatie uitdaging met zeer dunne voegen is het m’n toch gelukt om het wandje in verband op te metselen.
 • APG Klussenbedrijf
  APG Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Metselaar in Puttershoek

  Beste mensen, Welkom op Werkspot Klussenbedrijf Wij zij gespecialiseerd in: Gevels onderhoud & renovatie: Wij hebben meer dan 55 jaar werkervaring: en is VCA gecertificeerd. De werkzaamheden bestaan o.a.uit *Alle soorten voegen(knip-snijvoeg,platvol doorgestreken,teruggeleggen voeg en (borstelvoeg)enz *Uithakken/slijpen oude voeg *Gevelreiniging *Metselwerk(reparatie) *Impregneren (ze noemen mij ook in de volksmond de straalkoning) ook voor kleine sloopwerkzaamheden zoals: badkamers, keukens en binnen muren. Met vriendelijke groet, Klussenbedrijf P.M. van Aken

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Wij raden APG klussenbedrijf (Piet & Mo) ten zeerste aan. Ze hebben de klus vakkundig vanaf het begin aangepakt. Wij hadden een lekkage in de erker waarbij de oorzaak moeilijk te achterhalen was. Piet en Mo hebben alle aandacht besteed om het probleem op te sporen en te verhelpen (gevel erker volledig op opnieuw gevoegd, lood bij balkon vervangen). De lekkage is volledig verholpen en de erker weer waterdicht en gereinigd. Omdat we zo tevreden zijn met deze klus hebben we tevens de gehele voor en zijgevel volledig laten zandstralen, voegwerk laten herstellen en impregneren. Na de klus is alles keurig opgeruimd, ramen gezeemd (ook van de buren) super netjes opgeleverd. We zijn zeer tevreden over de passie en vakkundigheid van de mannen alsmede het oog voor detail waar de meeste klussers afhaken. We raden Piet en Mo ten zeerste aan, wil je kwaliteit zoek dan niet verder.
 • Verloop Lijmen

  Nog geen reviews

  Metselaar in Puttershoek

  Ervaring met binnen-en buitenmuren kalkzandsteen, poriso, ytong platte voeg

4.5

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Puttershoek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 89 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Puttershoek

Andere vakmensen in Puttershoek

Vind vakmensen bij jou in de buurt