Vind klusbedrijven in Puttershoek

Op zoek naar klusbedrijven in Puttershoek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele klusbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde klusbedrijven in Puttershoek

 • Dejavu Veranda
  Dejavu Veranda
  Beoordeling: 4.8 van 54.85129 reviews
  Klusbedrijf in Puttershoek

  Dejavu Veranda kan je helpen met je Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Delft en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Meubels (de)monteren, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Kitten, , Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Dejavu Veranda om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Hij reageerde snel. Hij kon de volgende dag komen. Hij heeft snel de drie lampen opgehangen. Wij waren tevreden over hem.
 • Home transformers NL
  Home transformers NL
  Beoordeling: 5 van 55570 reviews
  Klusbedrijf in Puttershoek

  Bij Home Transformers NL staat expertise en specialisatie centraal. Wij zijn gespecialiseerd in badkamer renovaties en meubelmontages, waaronder IKEA PAX, Malm, Brimnes en Hemnes. Met meer dan 1700 gemonteerde meubels en 200 gerenoveerde badkamers, bieden wij vakmanschap en aandacht voor detail. Wij delen graag video's van onze badkamer renovaties en hebben veel positieve reviews als referentie. Kies voor ons voor uw volgende project en ervaar de kwaliteit en deskundigheid die ons onderscheidt.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  De communicatie met Walid verliep heel erg goed en prettig. Helaas heb ik de klus begin vorige week moeten afzeggen. Maar mocht ik nog een keer hulp nodig hebben, dan is Walid de eerste die ik zal benaderen.
 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75132 reviews
  Klusbedrijf in Puttershoek

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Really nice and professionally done.
 • Klusbedrijf aan de Maas
  Beoordeling: 5 van 555166 reviews
  Klusbedrijf in Puttershoek

  Klusbedrijf aan de Maas kan je helpen met je klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Meubels monteren Traphek plaatsen Plinten plaatsen of vervangen Plinten afkitten Laminaat leggen Televisie ophangen Soundbar ophangen Ring deurbel installeren Schutting of hek plaatsen Kunst of voorwerpen aan muur ophangen Kattenluikje plaatsen Sloten plaatsen of repareren, Gordijnrails ophangen Raamdecoraties ophangen Badkamermeubels monteren Kranen vervangen Stopcontacten/lichtschakelaars vervangen Kleine reparatie aan groepenkast Lamp ophangen Kitten Lekkage verhelpen Puin of meubilair afvoeren Gaten boren Verhuizen binnen hetzelfde gebouw Afzuigkap installeren of vervangen Diverse kleine klussen Neem direct contact op met Klusbedrijf aan de Maas om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Dennis reageerde snel, kwam afspraak na en heeft het werk prima afgeleverd. Professionele vakman.
 • A.J.Schouten
  A.J.Schouten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9590 reviews
  Klusbedrijf in Puttershoek

  Aarde Hoveniers verzorgt regulier tuinonderhoud in provincie Utrecht. Het is jouw tuin waarop wij voortborduren. Wij doen niet zomaar iets omdat we dat zelf nodig vinden. Wij werken met een gegrond plan. Met aandacht voor alles wat groeit en bloeit.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Helaas is de klus niet doorgegaan doordat de hovenier onverwacht een baan en opleiding ging doen. Contact was wel heel prettig. Jammer maar zo kan het ook gaan.
 • De Bekwame Vakman
  De Bekwame Vakman
  Beoordeling: 5 van 555135 reviews
  Klusbedrijf in Puttershoek

  🔥 SPECIAL JUNE OFFER!!! (See last photo)🔥 || We ALWAYS provide a price in advance, make sure to read all our messages before accepting our offer || ALL our kitwork and voegwork is provided with 1 YEAR GUARANTEE!!!

  Laatste review:
  Kitten-
  Keurig werk verricht, kwam precies op de afgesproken tijd. Dacht mee over de kleur van de kit en het ziet er weer prachtig uit. Echt een vakman, dank je wel!
 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.65157 reviews
  Klusbedrijf in Puttershoek

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De monteur kwam langs voor mijn defecte oven, hij gaf aan dat er een onderdeel besteld moest worden, en dat zou hij doen. Daarna nooit meer iets van hem gehoord, hij was volledig onbereikbaar. Vreemd. Uiteindelijk heb ik een nieuwe oven gekocht.
 • Ata service monteur
  Ata service monteur
  Beoordeling: 5 van 55537 reviews
  Klusbedrijf in Puttershoek

  whatsapp schrijven ✍️ +31 6 58993812 Kleidingkast, tvkas, bed, commode, IKEA KAST, montuur mijne numer ‪bellen of‬

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Ata heeft prima werk verricht en ook de duur van de klus exact ingeschat. Vriendelijke, hardwerkende en bescheiden man die ik graag weer eens zou vragen voor een klus.
 • P.S. kitvoegen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8537 reviews
  Klusbedrijf in Puttershoek

  P.S. kitvoegen is een totaalaanbieder in afdichtingsoplossingen. Vakkundig, flexibel, professioneel, snel en landelijk dekkend. P.S. kitvoegen ontzorgt de professional én particulier op het gebied van advies, levering, uitvoering en onderhoud van kitwerken en afdichten.Wij kunnen U ook adviseren en begeleiden op het gebied van gespecialiseerde kit-werkzaamheden zoals onder andere het kitten van vloeistofdichte vloeren. Op het gebied van nieuwbouw & renovatie zijn wij gespecialiseerd in het afkitten van onder andere : -woningen -Appartementen -bedrijfspanden -kantoren -restaurants -hotels -Badkamers -Structureel beglazing (Kitten) -Galerijvoegen -Dilataties -Renoseal (stopverf)

  Laatste review:
  Kitten-
  Snelle afspraak gemaakt, goed advies gegeven en de stootborden en trapkast strak afgekit!
 • Van Hoven Kitbedrijf
  Van Hoven Kitbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75126 reviews
  Klusbedrijf in Puttershoek

  Beste Opdrachtgever, Graag stel ik mij aan uw voor. Mijn naam is Wil van Hoven en ik ben inmiddels 20 jaar aktief kitter. Deze ervaringen heb ik opgedaan bij diverse werkgevers en ik voer de werkzaamheden nog altijd met veel plezier uit! De serieuze vakman die doet wat hij zegt en wat er van hem gevraagd wordt. En natuurlijk denk ik graag met u mee! Door mijn ervaring en specialisatie in het afkitten van o.a. tegelwerk, kozijnen, gevels, vloeren, dilataties en gevelrenovatie, kan ik de klussen vaak tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Als serieuze vakman sta ik voor kwaliteit en werk ik met goede materialen. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten hierdoor tevreden zijn. Service staat tevens hoog bij mij in het vaandel zodat bij ontevredenheid ik de problemen op de juiste wijze oplos!! Het kitwerk heeft altijd een garantie van 7 jaar en de prijs is altijd inclusief materiaal. Aarzel daarom niet en neemt u vrijblijvend contact met ons op! Met vriendelijke groet, Wil van Hoven

  Laatste review:
  Kitten-
  Prima

4.8

Top beoordelingen klusbedrijven

Onze klusbedrijven in Puttershoek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 3475 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale klusbedrijven in Puttershoek

Andere vakmensen in Puttershoek

Vind vakmensen bij jou in de buurt