Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Overberg

 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35181 reviews
  Hovenier in Overberg

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Roel was een amicale en vriendelijke man die keihard heeft gewerkt en zich aan alle afspraken heeft gehouden. Voor een volgende klus zou ik hem weer vragen.
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95760 reviews
  Hovenier in Overberg

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Prima vakman. Een van de weinige op werkspot die snel reageert .had een conifeer die gesnoeid moest worden echt blij mee hoe deze er nu weer bijstaat echt een aanrader om deze man in te huren ...
 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45154 reviews
  Hovenier in Overberg

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Gerrald zocht proactief contact en we waren het snel eens over de prijs. Hij heeft de klus dezelfde dag al naar tevredenheid uitgevoerd. We gaan in gesprek over eventuele volgende klussen die we nog hebben.
 • Jacobsen Tuinen
  Beoordeling: 3.9 van 53.958 reviews
  Hovenier in Overberg

  Hallo ik ben ber-jan Jacobsen en ik ben een jaar geleden mijn eigen hoverniersbedrijf gestart. Ik doe vooral complete tuinaanleg met alles erop en eraan. Maar ook voor onderhoud kunt u ons bellen. Wij zijn aan het werk in de buurt van Gelderland en omstreken. Stuur mij graag een berichtje!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De tuin is keurig geworden.... Alle oude grond en planten verwijderd en grind laten plaatsen Mooie verandering Jong bedrijf..soms klein beetje sturing nodig Maar ik ben tevreden!!
 • Steunebrink Tuinen
  Steunebrink Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Hovenier in Overberg

  Ik ben Ronald en ik ben 37 jaar. ik werk graag buiten in tuinen en en een handige hovenier die veelzijdig inzetbaar is en van hard werken houdt. Hopelijk tot snel!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Prima contact Werk volgens verwachting Scherpe prijs Komt nog terug voor vervolg-opdracht!
 • Hardeman Buiteninrichting
  Beoordeling: 3.4 van 53.459 reviews
  Hovenier in Overberg

  Sterk in tuinaanleg en tuinonderhoud en tuinontwerp

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  De klus omvatte het bestraten van mijn voortuin (~14m2) in augustus 2023. Een deel werd in wildverband gelegd met een laag van 2 klinkers om het wildverband heen. De bestrating is netjes en vlot aangelegd. De communicatie kon soms wel wat beter. Zo bleek het voor mij een stuk voordeliger te zijn om zelf materieel te bestellen, terwijl er werd beweerd dat hij met korting kon bestellen en dat, dat dus voordelig zou zijn.
 • Stevey Hofman's Tuinaanleg
  Stevey Hofman's Tuinaanleg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Hovenier in Overberg

  📷: steveyhofmansTuinaanleg

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  De klus is inhoudelijk veranderd. Uiteindelijk heeft Stevey geholpen met het aanleggen van de gehele tuin. Bestraten, bandjes zetten, bloembakken stellen, grond verzet en egaliseren, gras leggen, bomen planten etc. Stevey komt zijn afspraken na. Hij denkt met je mee en geeft vakkundig advies. Je merkt dat Stevey veel kennis heeft van het hoveniers vak. Hij is sociaal en gemakkelijk in de omgang. Ik zou Stevey aanraden en zal bij een volgende klus hem direct opnieuw benaderen.
 • Van Putten Dienstverlening
  Van Putten Dienstverlening
  Beoordeling: 4.2 van 54.2536 reviews
  Hovenier in Overberg

  Van Putten Dienstverlening. Voor alle soorten bestrating en hoveniersopdrachten. Werkomgeving lunteren+ 50 km Mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op via werkspot. Dan helpen wij u graag verder. Niks is onmogelijk.

  Laatste review:
  Afvoer van graaf- of tuinafval-
  Wat een fijn team! Binnen een paar uur de klus geklaard. En die was niet makkelijk, zware bielzen uit mijn tuin verwijderen. Maar ze bleven lachen. Betaalbare harde werkers! Een dikke aanrader.
 • Wiggemansen Hoveniersbedrijf
  Wiggemansen Hoveniersbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Hovenier in Overberg

  Hoveniersbedrijf Wiggemansen voor al uw tuinwerkzaamheden. Ik ben Ronald Wiggemansen en ben al +/- 10 actief in hovenier en ik kan de totale aanleg en onderhoud van uw tuin voor u verzorgen. Mijn werkzaamheden: grond afgraven/egaliseren, bestraten, beplanting, gras, schuttingen, onderhoud en meer.. De werkzaamheden doe ik graag in overleg en met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Wij houden ons zo veel mogelijk aan 1 project per keer zodat de klus zo snel mogelijk is geklaard en uw zo snel mogelijk kan genieten van uw tuin. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Ronald reageerde snel en kon de volgende dag al komen. Hij denkt mee en heeft prima werk verricht. Zeer tevreden.
 • Van Grootheest Hovenier
  Van Grootheest Hovenier
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Hovenier in Overberg

  Welkom bij Van Grootheest Hovenier Wij zijn bedreven in bestratingswerken, tuinonderhoud en tuinaanleg. We beschikken over de juiste plantenkennis, het benodigde materiaal en een gerichte klantenservice. Uw tuin ziet er weer prachtig uit als u kiest voor professioneel onderhoud van Van Grootheest Hovenier. Ook hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van tuinen, waarbij wij creativiteit en kwaliteit voorop hebben staan. U kunt hierbij denken aan het aanleggen van vijvers, sierbestratingen, grondwerk en grondverbetering en het aanleggen van beplantingen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Fantastische ervaring met een prettige persoonlijkheid. Na onze aanvraag, direct het aanbod om even te komen kijken en te overleggen. Hij gaf vrijblijvende adviezen en maakte een goede inschatting van het werk met goede prijsopgave. Werkte snel en efficiënt met werkelijke een prachtig resultaat. We bevelen Stefan van harte aan.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Overberg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 678 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Overberg

Andere vakmensen in Overberg

Vind vakmensen bij jou in de buurt