Vind ontwerpers in Overberg

Op zoek naar ontwerpers in Overberg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Overberg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 18 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Overberg

 • Bouwadvies Betuwe

  Ontwerper in Overberg

  Beoordeling: 4.3 van 54.35109 reviews

  Uw huisvestingswensen tot realiteit maken, dat is waar Bouwadvies Betuwe voor staat. Met bouwkundig advies, technische berekeningen en vergunningsaanvragen zorgt Bouwadvies Betuwe dat u wensen vorm krijgen. Bouwadvies Betuwe in Beesd is in 2004 opgericht door Sebastiaan van Doorn. Sindsdien biedt hij met zijn prettige en flexibele aanpak, ondersteuning aan zowel de particuliere markt als voor het midden- en kleinbedrijf. Met Bouwadvies Betuwe heeft u de zekerheid dat de bouwkundige werkzaamheden ook daadwerkelijk technisch uitvoerbaar zijn. Met oog voor kwaliteit en technisch detail in het werk, zorgt hij dat de vergunningverlening vlekkeloos verloopt zodat de bouw van uw project kan starten! Natuurlijk zorgt Bouwadvies Betuwe ook voor gedegen bouwbegeleiding tijdens de bouw. Kwaliteit Zekerheid hebben dat wat je bouwt ook blijft staan, wat je berekent ook daadwerkelijk de constructie kan dragen. Daarom heeft Bouwadvies Betuwe de licenties voor het gebruik van de specialistische tekenprogrammatuur AutoCAD LT 2012 en het rekenprogramma Matrix Frame. Bovendien heeft Bouwadvies Betuwe een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, zodat risico’s zijn gedekt. Oog voor detail ‘It’s all about details’, dat geldt zeker ook voor constructies. Juist de kleine fouten, kunnen grote gevolgen hebben voor het bouwwerk. Niet alleen in het reken- en tekenwerk, ook tijdens de bouw zelf biedt Bouwadvies Betuwe een paar vakinhoudelijke ogen. Makkelijk maken Bouwadvies Betuwe kent de vaak ondoorzichtige wereld van vergunningen en bouweisen als geen ander. Dat is handig en maakt dat u eenvoudig door de procedurestroom heen komt. Ook als schakel tussen particulier en aannemer zorgt Bouwadvies Betuwe voor een gestroomlijnde uitvoering.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Snel reactie, snel uitgevoerd, goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Designia Soest

  Ontwerper in Overberg

  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews

  WE LEVEN IN EEN VISUEEL GEDREVEN WERELD. BEELD ZEGT MEER DAN DUIZEND WOORDEN. WIJ BRENGEN JE IDEEËN, PRODUCTEN EN DIENSTEN TOT LEVEN MET DE ALLERNIEUWSTE TECHNIEKEN. We creëren digitale oplossingen waarmee onze opdrachtgevers hun producten en diensten beter kunnen vermarkten en servicen. Voor al uw bouwkundige oplossingen staan we u graag bij ! Werkzaamheden zijn o.a. het verzorgen van Bouwtekeningen, Interieurontwerp en advies, Artist Impressions, sfeerplattegronden, keuken- en badkamertekeningen, woonclips, meubel design en vergunningen. Dit geldt zowel voor de nieuwbouw als voor renovatie projecten. Wilt u meer weten over Designia Soest of wilt u een afspraak maken om te kijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  De opdracht was perfect en zeer snel uitgevoerd. Ik ben erg blij met het resultaat
 • HEENCK bouwkundige vormgeving

  Ontwerper in Overberg

  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews

  Heeft u bouwplannen voor een bestaande woning of op een kavel? Wij denken graag met u mee. Profiteer van onze kennis en creatieve inzichten! Wij beluisteren uw wensen en voegen dat samen in een uniek ontwerp en een realistisch uitvoerbaar bouwplan. Een doordacht plan, zodat u kunt bouwen zonder zorgen! Bouwen zonder zorgen? Dat kan! Door eerst uw wensen goed in beeld te brengen. De meerwaarde voor u als opdrachtgever -want daar gaat het uiteindelijk om- is de mogelijkheid om ons in te zetten voor ontwerp en begeleiding. Wij staan al in een vroeg stadium naast u in een adviserende rol! Vanaf de eerste plannen tot en met de oplevering één contactpersoon die alle disciplines in ontwerp en uitvoering beheerst en voor zijn rekening neemt. Ontwerpen is meer dan een mooi plaatje maken. Wij denken samen met u na over de inpassing in de omgeving en het buitenleven, praktische indeling die past bij de gebruikers, toepassen van materialen en kleuren die mede de bouwstijl bepalen. Daarna werken wij het ontwerp technisch verder uit, zodat alle bouwkundige en installatietechnische aspecten duidelijk zijn. Bouwen is meer dan vakwerk maken. Wij weten als geen ander hoe het bouwproces in de praktijk verloopt. Wij zorgen dat alle werkzaamheden gecoördineerd zijn. De juiste vakman op de juiste plaats. Heeft u uw oog laten vallen op de aankoop van een woning? Vraag ons dan mee voor een vakkundige blik op uw potentiële droomplek. Hiermee voorkomt u teleurstelling achteraf door onvoorziene kosten en gebreken.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Een architect die met je meedenkt, met initiatieven komt en goede argumenten aandraagt bij afwegingen op design vs functionaliteit. Pieter is daarnaast enthousiast en daardoor leuk om mee te werken. Kan hem van harte aanbevelen.
 • Jordy Kok

  Ontwerper in Overberg

  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review

  Pentavex begeleid u bij uw bouw/verbouw plannen op het gebied van advisering, tekenwerk en het verkrijgen van een omgevingsvergunning.

 • Schoonderbeek Bouwkundig Adviesbureau

  Ontwerper in Overberg

  Beoordeling: 4.6 van 54.6520 reviews

  NIEUWBOUW , VERBOUW en RENOVATIE. 39 jaar ervaring en veelzijdig werkzaam in de Bouw en Interieurbouw. Ontwerp....2D tekenen....3D tekenen.....Advies.... Omgevingsvergunningen........Constructieberekeningen.....Herbesteming bestaande gebouw..........EPC berekeningen.... Bouwbegeleiding.... Bouwtoezicht ....Opleveren....Woningkeuring enz..enz. Overige: Opleidingen: HBO-bouwkunde, Bouwkundig opzichter. Erkend deskundige energielabel woningbouw. Nijkerk

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Meneer Schoonderbeek reageerde erg snel op onze klus. Ook daarna werden wij iedere keer snel terug gemaild. Hij is bij ons langs geweest om te kijken wat we wilden en heeft ons ook enkele tips gegeven. De tekeningen waren ook snel binnen en zien er goed uit. Wat ook erg netjes was is dat we pas de factuur kregen toen wij de vergunning rond hadden. Echt een aanrader!
 • By-Jan

  Ontwerper in Overberg

  Beoordeling: 4.3 van 54.355 reviews

  Een huis gekocht of verbouwen? Dan moeten er veel keuzes gemaakt worden. By-Jan. interieur helpt bij al deze keuzes. Enkel een kleurtje op de muur of de hele inrichting aanpakken, advies en/of uitvoering van a tot z, alles is mogelijk! 3D ontwerpen Kleuradvies Indelingsadvies Meubelplan Accessoireplan Verlichtingsplan Styling Interieurfotografie Restylen van (oude) meubels

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Goed contact. Houdt zich aan de afspraken. Creatief!
 • steljevoor architectuur&illustratie

  Ontwerper in Overberg

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Graag wil ik me even voorstellen: Hans Brandsma. Vanaf het afronden van m’n bouwtechnische opleiding heb ik zo’n 30 jaar ervaring als bouwkundige. Later daarnaast verder gegaan met een architectuur opleiding en nu ben ik ruim 10 jaar werkzaam als architect. Eerder ben ik werkzaam geweest bij verschillende architecten- en adviesbureaus en heb sinds enkele jaren m’n eigen bureau. Daarin richt ik mij op > ontwerp en realisatie bouwwerken, exterieur en interieur van voorbereiding tot en met begeleiding tijdens de uitvoering • idee- en ontwerpschetsen • tekenwerk (maatschets, vergunningaanvraag en uitvoeringstekeningen) • technische omschrijvingen • overleg met overheid en andere adviseurs • begeleiding tijdens voorbereiding en uitvoering • bouwtechnische keuring van woningen (bijvoorbeeld bij aankoop) Ik werk vanuit een persoonlijke benadering met aandacht voor individuele wensen om tot een maatoplossing te komen.

  Laatste review:

  Voor het uitwerken van uitbouwplannen heb je een goede architect nodig. Hans beschikt over het vermogen om goed te luisteren, te adviseren en dan daarna met een prachtig ontwerp te komen. Een goed plan maken voor de uitbouw aan een bestaand Veluws boerderijtje is complex. Niet alleen om er een harmonisch en passend geheel van te maken, maar ook om goedkeuring te krijgen van de ‘welstandscommissie’. Hans was goed in zijn bemiddelende en activerende rol in het contact naar de Gemeente toe. We waren blij met dit belangrijke aspect in zijn aanpak. Hij heeft veel tijd gestoken om dit traject met de Gemeente goed te begeleiden
 • Meubelmakerij van Leeuwen

  Ontwerper in Overberg

  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews

  Meubelmakerij van Leeuwen is gespecialiseerd in het ontwerpen, vormgeven en realiseren van maatwerk meubelen en interieurs. Tevens wordt er antiek meubilair vakkundig gerestaureerd in ons restauratie atelier. Er wordt ontworpen in diverse stijlen zoals klassiek, landelijk, repro antiek, modern, design en vintage. Er worden o.a. kasten, tafels, dressoirs, keukens, bibliotheken, bureaus, tuinmeubilair, Kamer en suites, zolder betimmeringen, jachtinterieurs en scheepbetimmeringen vervaardigd. De materialen kunnen zijn van massief hout in kersen, eiken, teak, iroko, mahonie, vuren, zebrano, noten, ahorn, berken tot alle soorten plaatmateriaal. Ook zijn alle type afwerkingen mogelijk. Tevens zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, en realiseren van historische interieurs en historisch meubilair. Desgewenst vervaardigd met tal van ambachtelijke houtconstructies zoals pen en gat verbinding en zwaluwstaart verbinding. In overleg en geheel vrijblijvend wordt met u meegedacht over uw ontwerp. Vrijblijvend wordt er een offerte voor u opgemaakt. Op deze website staan een klein aantal voorbeelden. Mocht u belangstelling hebben om iets te laten maken, ik kom graag bij u thuis om het een en ander op te nemen en door te spreken.

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Joost heeft bij ons een kast onder de trap gemaakt. Wij zijn er super blij mee geweldig werk geleverd!
 • Bouwkundig teken- en ontwerpbureau BMA

  Ontwerper in Overberg

  Beoordeling: 4.6 van 54.657 reviews

  BMA ONTWERPERS is een bouwkundig teken- en ontwerpbureau, dat inmiddels al 10 jaar bestaat en is gevestigd in het oosten en midden van het land. BMA bestaat uit een jong en dynamisch team en heeft de afgelopen jaren al een behoorlijke staat van dienst opgebouwd. De kracht van BMA is dat wij een goed en functioneel ontwerp maken en goed luisteren naar de wensen van de opdrachtgever, daarbij rekening houdend met het budget. BMA heeft naast jonge getalenteerde ontwerpers ook bouwkundigen in het team die vele jaren ervaring hebben in zowel woning- en utiliteitsbouwprojecten. De stijl van BMA ONTWERPERS is zowel modern als historisch. Krachtige en heldere ontwerpen die staan als een huis. Eerlijk, speels en gedurfd maar altijd goed bouwbaar en betaalbaar. Onze adviezen en ontwerpen leggen we vast in bouwkundige tekeningen. Een goede bouwtekening draagt bij aan een soepel lopend bouwproces. Uiteraard met de nieuwste digitale technieken maken wij uw bouwplan goed inzichtelijk door middel van 3D-impressies en animaties. Het werkgebied van BMA is voornamelijk middenen oost Nederland, maar in de toekomst zullen we landelijk gaan werken. Door de omvang van onze organisatie zijn wij in staat om flexibel en snel te werken. Kortom heeft u bouwplannen: BMA staat altijd voor klaar. U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvende afspraak of offerte.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Vakman die meedenkt, op tijd levert en prima tekeningen heeft opgeleverd.
 • Lineum Bouwkundig ontwerp en advies

  Ontwerper in Overberg

  Nog geen reviews

  Na 12 jaar bij een architectenbureau te hebben gewerkt in 2010 voor mij zelf begonnen. Inmiddels al aardig wat klussen gedaan, zowel aan de ontwerp - kant als aan de uitvoerende kant. Veel ervaring met vervaardigen van voorlopige en definitieve ontwerpen, ontwerp en vervaardigen van meubelen, ontwerp van trappen, glas in lood panelen, aanvragen van omgevingsvergunning, het vervaardigen van werktekeningen, financieel en technisch projectmanagement.

Populaire lokale ontwerpers in Overberg

Andere vakmensen in Overberg

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur