Vind hoveniers in Lathum

Op zoek naar hoveniers in Lathum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Lathum

 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35204 reviews
  Hovenier in Lathum

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Er was vandaag afgesproken tussen acht en half negen. Om kwart voor negen een berichtje gestuurd, maar het zou elf uur worden. Toen een uur. Om half twee de klus maar afgezegd na 5,5 uur gewacht te hebben.
 • Zorg voor je huis
  Zorg voor je huis
  Beoordeling: 4.5 van 54.5520 reviews
  Hovenier in Lathum

  Zorgvoorjehuis is het bedrijf die alle kleine klussen snel en vakkundig uitvoert. Wij zijn gespecialiseerd ontruimingen, kleine sloop werrkzaamheden, verhuizingen, tuin onderhoud aanleg erf afscheidingen enz. Neem gerust contact met ons op, wij komen vrijblijvend voor een offerte.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Matthijs communiceert goed en maakt duidelijke afspraken. Het verwijderen van onze uit de kluiten gewassen coniferen en bielzen was een flinke klus waar hij nog een keer extra voor moest terugkomen. Maar alles is verwijderd volgens plan. Prettige man.
 • Heitink Aann.Grondverz.-Waterb.-Tuinaanl.
  Heitink Aann.Grondverz.-Waterb.-Tuinaanl.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Lathum

  Wij bij Heitink AGWT gevestigd in Rheden, proberen de dromen van de klant om te zetten in werkelijkheid. Van een boom die in de weg staat, tot droom tuinen met alle luxe snufjes voorzien, niks is voor ons te gek. Ook diverse sloopwerkzaamheden, ontruimingen, riolering en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met een vast team en beschikken over eigen machines en diverse gereedschappen zodat wij vrijwel direct voor u klaar kunnen staan. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wellicht kunnen wij iets voor u betekenen. Let op: wij kunnen geen prijs indicatie maken zonder langs te zijn geweest. Dit is omdat er naar verschillende factoren gekeken moet worden bijv: toegankelijkheid, ondergrond of hoogte verschillen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Heitink heeft uitstekend werk geleverd. Henk Heitink nam snel contact op, er lag dezelfde dag nog een passende offerte. Henk is prettigin de omgang, denkt goed mee over verschillende mogelijkheden en stemt tijdens het werk goed af als keuzes gemaakt moeten worden. Heitink kon snel beginnen en heeft het werk vlot en volgens planning opgeleverd. Er is flink doorgewerkt. Het bedrijf beschikt over goed materieel en heeft na afronding alles netjes opgeruimd.
 • Boomverzorging Degen
  Boomverzorging Degen
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Hovenier in Lathum

  Boomverzorging Degen kan je helpen met je Hovenier klus in Rheden en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen te beantwoorden. Neem direct contact op met Boomverzorging Degen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Klus is uitstekend verlopen. Goede vakmensen, goed overleg en goed uitgevoerd. Alles keurig achter gelaten, opgeruimd en afgevoerd.
 • N.Alofs Bestrating Grondwerken
  N.Alofs Bestrating Grondwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6520 reviews
  Hovenier in Lathum

  Alofs bestratingen en grondwerken. Wat doen wij: Leeghalen/opschonen Tuin Sierbestratingen. Grondwerk (ontgraven achtertuin, zwembaden en vijfvers). Rioolwerkzaamheden. Schuttingen plaatsen. Wij zijn jong en gedreven en hebben plezier in ons werk. Wij gaan voor kwaliteit. Die prijs die is afgesproken is ook de prijs die je betaald. Bij ons Geen onverwacht extra kosten. Alofs bestratingen en grondwerken, Sterk in efficiënt werk.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Keurig werk geleverd tegen een mooie prijs. De heren moesten werken met een berg oude klinkers en daar zelf de beste uit zoeken dus geen simpel klusje. Volgende keer komen ze hopelijk weer
 • S.V.E.N. Super Vriendelijk, Energie Neutraal
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Lathum

  S.V.E.N. is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Velp en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Hek of schutting repareren of onderhouden... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Sven communiceert duidelijk en reageert snel. Denkt goed mee en heeft echte passie en vakkennis. Absolute aanrader!
 • Fibbe Home and Garden
  Fibbe Home and Garden
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Hovenier in Lathum

  Wilt u zorgeloos genieten van een mooie tuin en verzorgd huis? Tuinonderhoud en de renovatie klussen aan uw huis kunnen veel van uw energie, tijd en aandacht vragen. Onze deskundigheid en ervaring zetten wij graag in voor u (of uw bedrijf) om u te ontzorgen, zodat u blijvend van een mooie tuin mag genieten en u comfortabel woont of werkt. Ontzorgen van uw tuinonderhoud en schilderwerk Wij worden gevraagd door particulieren en bedrijven om hen te ontzorgen met onze werkzaamheden met offerte of op urenbasis of met onderhoudsabonnementen voor hovenierswerk, huis onderhoud en renovatiewerk. Of u nu jongere of senior bent wij vinden het belangrijk dat: u geen zorgen heeft over het onderhoud van huis en tuin uw energie en tijd optimaal kan besteden aan de zaken die u belangrijk vind u kwalitatief goede producten krijgt. Wij verzorgen indien gewenst de inkoop van uw beplanting of verf. aanleg en onderhoud kwalitatief goed en duurzaam zijn uitgevoerd uzelf en uw gasten mogen genieten van een mooie omgeving en comfortabele woon / werkomgeving. Het team van Henk Fibbe heeft jarenlange ervaring als hovenier en schilder. Wij nemen alle tijd om naar uw wensen te luisteren voor uw huis en tuin. Wij bieden u altijd een op maat pakket aan.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Mooi resultaat, onze tuin is netjes aangelegd. We zijn er erg blij mee! Henk denkt mee en overlegt als er dingen aangepast moeten worden.
 • Weitkamp Reiniging
  Weitkamp Reiniging
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Hovenier in Lathum

  Welkom bij Weitkamp Reiniging, Schilderwerkzaamheden en basis groenvoorziening, Schilderwerkzaamheden: Zowel binnen als buiten, muren en houtwerk inclusief reparaties. Tarief is 35 tot 40 euro ph, ex materialen. Reinigen en groenonderhoud: professionele reiniging van terrassen, gevels en opritten, basis groenonderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van de oorspronkelijke schoonheid en veiligheid van uw buitenruimtes. Met behulp van geavanceerde reinigingstechnieken bieden we een efficiënte oplossing om uw terrassen, gevels en opritten weer stralend schoon te maken. Naast het reinigen van buitenruimtes bieden wij ook basis groenonderhoud aan en schilderwerkzaamheden, zowel binnen als buiten. Reinigen: We houden rekening met het materiaal, de mate van vervuiling en eventuele speciale eisen. Met onze expertise en aandacht voor detail zorgen we ervoor dat uw buitenruimtes hun oorspronkelijke glans en functionaliteit herwinnen. We maken gebruik van stoom reinigen tot 155 graden. Tarief 4-6 euro per m2. Basis groenvoorziening: Tarieven: 35 euro p/h, excl. Afvoeren. We streven naar maximale klanttevredenheid. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen of om meer te weten te komen over onze professionele reinigingsservices, schilderwerkzaamheden of groenonderhoud. Tot snel! Seine Weitkamp

  Laatste review:
  Prima schilder! Wij hebben onze hele woning laten schilderen aan de buiten zeide. Was een flink project gezien de woning flink wat achterstallig onderhoud had. Erg tevreden over het resultaat.
 • DBW Hendriks Multidiensten
  DBW Hendriks Multidiensten
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Hovenier in Lathum

  Hendriks multidiensten, voor al uw huis en tuin bezigheden! Daarbuiten verhuur ik mezelf ook uit als algemeen machinist!

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Niet komen opdagen. Naderhand een smoes, opnieuw afspraak gemaakt. Deze een avond van tevoren afgezegd.
 • Fixie cleans up your mess
  Fixie cleans up your mess
  Beoordeling: 4.9 van 54.95262 reviews
  Hovenier in Lathum

  Fixie Cleans up your mess ________________________________________ Wij zijn in te huren voor o.a. - Sloopklussen -Verhuizingen - Schoonmaakklussen ________________________________________ *Klantvriendelijkheid, staat bij ons hoog in het vaandel! *Flexibiliteit, Wij bewegen met de klant mee! *Scherp geprijsd, Wij houden het graag betaalbaar! *Garantie, wij geven garantie op alle werkzaamheden die wij uitvoeren! ________________________________________

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Dit bedrijf met vriendelijke mensen heeft bij ons prima sloopwerk geleverd en het puin netjes afgevoerd. Het initieel afgesproken tijdstip werd niet helemaal gehaald, maar dit werd duidelijk gecommuniceerd!

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Lathum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 486 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Lathum

Andere vakmensen in Lathum

Vind vakmensen bij jou in de buurt