Vind aannemers in Lathum

Op zoek naar aannemers in Lathum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Lathum

 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.75485 reviews
  Aannemer in Lathum

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  De mannen waren erg professioneel en hebben uitstekend werk geleverd. Ook dachten ze mee in oplossingen van kleine problemen waar we tegen aanliepen.
 • Ultra duurzaam B.V.
  Ultra duurzaam B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.6524 reviews
  Aannemer in Lathum

  Als je op zoek bent naar een goede dakdekker, dan kan Ultra duurzaam B.V. je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Dakrenovatie of vervanging? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  UPDATE 19 juni 2024 Er is nog veel meer mis, zie de link naar video van de aansluiting bij de andere buren, alles ligt los! https://x.com/i/status/1803357600861331919 IK KAN GEEN CONTACT MEER KRIJGEN MET DIT BEDRIJF NADAT HET WERK WAS UITGEVOERD EN PROMPT BETAALD. Er zijn in maart 2024 werkzaamheden uitgevoerd. Twee niet goed aangebrande aansluitingen geconstateerd door dakdekkers van de buren. Er was specifiek om gevraagd om dat heel goed uit te voeren omdat het grenst aan woning van de buren, die daar eerder lekkage hadden. Ik heb geapt, gemaild, gebeld, ingesproken. Maar Huseyin Tumer lijkt doof voor mijn verzoek om deze twee kleine onvolkomenheden op te lossen. Ik heb gewacht tot de kindervakantie voorbij was, geduld gehad MAAR NU IS HET TWEE MAANDEN VERDER EN IK HOOR NIETS VAN DIT BEDRIJF. Dat is toch niet nodig voor twee kleine reparaties. Ik heb binnen de termijn de rekening betaald, voor mij best een behoorlijke som, maar dit bedrijf geeft alleen garantie als er lekkage is!
 • Roelofse Dakservice
  Roelofse Dakservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.8548 reviews
  Aannemer in Lathum

  Allround dakspecialist met jaren ervaring. Netjes en secuur, geen 9 tot 5 mentaliteit en werk graag door. Werk word goed en netjes afgeleverd met garantie.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snel geholpen, goede, prettige communicatie. In overleg bleek veel mogelijk. Zou ook voor een volgende klus weer voor hun kiezen.
 • Diamantboorservice
  Diamantboorservice
  Beoordeling: 5 van 55536 reviews
  Aannemer in Lathum

  Diamantboorservice werkt vanuit een passie voor techniek en werken met sterke machines. U kan verwachten dat wij onze werkzaamheden met precisie uitvoeren en graag werken met een schone werkplaats. De werknemers hebben minimaal VCA basis en bij zelfstandige werkzaamheden komt er een medewerker met VCA Vol-leidinggevende. Wij hebben binnen ons team diverse certificaten zoals VP 3140, Keurmeester Nen 3140 1010, keurmeester klimmateriaal, BHV en veilig werken met een rolsteiger. Wij zijn gevestigd in Rhenen, provincie Utrecht. U kunt ons ook op Instagram vinden @diamantboorservice voor meer foto’s van ons werk en een aanvraag doen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Vakman, denkt goed mee, vriendelijk.
 • Dakspecialist PK
  Dakspecialist PK
  Beoordeling: 4.5 van 54.5594 reviews
  Aannemer in Lathum

  De Dakspecialist PK is een betrouwbare dakaannemer met meer dan 20 jaar ervaring. Dakspecialist PK levert niet alleen vakkundig werk, maar hanteert ook de materialen en de technieken passend bij iedere klus. Ook reinigen en vervangen wij dakpannen. Verder kunnen wij alles van fundament tot nok. En verzorgen wij dakbedekking, loodwerk, zinkwerk en voegwerk voor een zeer concurrerende prijs. Tevens geven wij 10 jaar lang een waterdichte garantie!

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snel contact en het werd snel uitgevoerd De zonwering kan weer uit en in. Echter Er zij 2 kleine wieletjes afgebroken. Of dat effect heeft in de toekomst weet ik niet. Maar de touwen waarmee het scherm op en neer gaat loopt nu prima Ik ben er heel blij mee
 • Zorg voor je huis
  Zorg voor je huis
  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews
  Aannemer in Lathum

  Zorgvoorjehuis is het bedrijf die alle kleine klussen snel en vakkundig uitvoert. Wij zijn gespecialiseerd ontruimingen, kleine sloop werrkzaamheden, verhuizingen, tuin onderhoud, erf afscheidingen, kabels en leidingen enz. Neem gerust contact met ons op, wij komen vrijblijvend voor een offerte.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Matthijs heeft de opdracht goed uitgevoerd. Werkt netjes en denkt mee.
 • J Gerrits
  J Gerrits
  Beoordeling: 5 van 55537 reviews
  Aannemer in Lathum

  https://www.jopiegerrits.nlmeer dan 25 jaar gespecialiseerd in dak reparatie onderhoud aan onroerend goed

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Hele prettige vakmannen. Als keurig en in goed overleg uitgevoerd. Gewoon top.
 • Adriaensen Totaalbouw
  Adriaensen Totaalbouw
  Beoordeling: 4.3 van 54.3562 reviews
  Aannemer in Lathum

  Adriaensen totaalbouw uw partner voor grote opdrachten zoals: Info@adriaensentotaalbouw nl verbouw renovatie sloopwerkzaamheden Maar ook voor kleine opdrachten zoals: het bouwen van meubels voor binnen en buiten boren, kitten en schuren Het ophangen van.. verleggen/aanbrengen elektra leidingwerk Overkapingen Tegel werk Schilderwerk Andre werkzaamheden kunt u een berichtje sturen Wij zijn van veel markten thuis. Leg ons uw uitdaging voor en wij voorzien in een passende oplossing!

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Wij zijn zeer tevreden hoe het is verlopen! Hij kwam eerst kijken hoe het huidige badkamermeubel in elkaar zat. Heeft vervolgens een inschatting gemaakt van tijd en kosten. Vervolgens de klus volgens afspraak uitgevoerd en we zijn zeer tevreden met het eind resultaat. Hij weet hoe hij te werk moet gaan en prijs kwaliteit verhouding is helemaal top!
 • DMB Meijers Bouw
  DMB Meijers Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.85104 reviews
  Aannemer in Lathum

  Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak zijn wij gepassioneerde dakdekkers die graag uw dak realiseren van een nieuw pannendak. Het verduurzamen ervan en het voorkomen van lekkages. Ook is iedereen in het bezit van zijn VCA-certificaat. Waarin wij prioriteit handhaven in veilig werken. Wij bieden dak garantie, deze verschillen op basis van welk materiaal er is gebruikt. Gebruikelijk passen wij 10 jaar waterdicht garantie toe. Heeft u een nieuw dakraam nodig? Een nieuw pannendak? Je schoorsteen verwijderen? Of wil je het dak verduurzamen? Dan ben je op het juiste adres. Altijd tegen de scherpste prijzen. "Gespecialiseerd in het vak, dus geen zorgen voor uw dak" Met vriendelijke groet, D. (Dominique) Meijers. Team DMB MEIJERS Bouw

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Vriendelijke, hardwerkende vaklui met verstand van zaken. Erg blij met mijn nieuwe dak!
 • R&B Bouw en Timmerwerken B.V.
  R&B Bouw en Timmerwerken B.V.
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Aannemer in Lathum

  Kwaliteit staat bij mij boven kwantiteit! Ik ben een timmerman met oog voor detail. Met alle opleidingen op zak en mijn 23 jaar ervaring, lever ik secuur en net werk. Ik plan niet ver vooruit, maar richt mij op de korte termijn. Ik kan daardoor snel bij u de werkzaamheden starten.

  Laatste review:
  Veranda aanleggen of vervangen-
  Arjan werkt netjes en denkt goed met je mee. De communicatie was goed en verliep ook snel. Ook de prijs was goed voor wat wij wilden. We zijn erg blij met onze Veranda en zouden voor andere klussen ook zeker weer Arjan inhuren.

4.7

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Lathum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 942 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Lathum

Andere vakmensen in Lathum

Vind vakmensen bij jou in de buurt