Vind Tuinmannen in Lathum

Op zoek naar Tuinmannen in Lathum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Lathum

 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35216 reviews
  Tuinman in Lathum

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Snel gereageerd en uitgevoerd. Zo snel had ik niet verwacht.
 • Fattoumklusbedrijf
  Fattoumklusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Tuinman in Lathum

  Fattoumklusbedrijf kan je helpen met alle klussen, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, tuineren ... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Ik had een aantal klusjes in huis. Dhr. Ali is zeer netjes, doet zijn werk heel goed en is heel vriendelijk. Ik ben zeer tevreden, Bedankt!
 • Weitkamp Reiniging
  Weitkamp Reiniging
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Tuinman in Lathum

  Welkom bij Weitkamp Reiniging, Schilderwerkzaamheden en basis groenvoorziening, Schilderwerkzaamheden: Zowel binnen als buiten, muren en houtwerk inclusief reparaties. Tarief is 35 tot 40 euro ph, ex materialen. Reinigen en groenonderhoud: professionele reiniging van terrassen, gevels en opritten, basis groenonderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van de oorspronkelijke schoonheid en veiligheid van uw buitenruimtes. Met behulp van geavanceerde reinigingstechnieken bieden we een efficiënte oplossing om uw terrassen, gevels en opritten weer stralend schoon te maken. Naast het reinigen van buitenruimtes bieden wij ook basis groenonderhoud aan en schilderwerkzaamheden, zowel binnen als buiten. Reinigen: We houden rekening met het materiaal, de mate van vervuiling en eventuele speciale eisen. Met onze expertise en aandacht voor detail zorgen we ervoor dat uw buitenruimtes hun oorspronkelijke glans en functionaliteit herwinnen. We maken gebruik van stoom reinigen tot 155 graden. Tarief 4-6 euro per m2. Basis groenvoorziening: Tarieven: 35 euro p/h, excl. Afvoeren. We streven naar maximale klanttevredenheid. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen of om meer te weten te komen over onze professionele reinigingsservices, schilderwerkzaamheden of groenonderhoud. Tot snel! Seine Weitkamp

  Laatste review:
  Prima schilder! Wij hebben onze hele woning laten schilderen aan de buiten zeide. Was een flink project gezien de woning flink wat achterstallig onderhoud had. Erg tevreden over het resultaat.
 • Fixie cleans up your mess
  Fixie cleans up your mess
  Beoordeling: 4.9 van 54.95262 reviews
  Tuinman in Lathum

  Fixie Cleans up your mess ________________________________________ Wij zijn in te huren voor o.a. - Sloopklussen -Verhuizingen - Schoonmaakklussen ________________________________________ *Klantvriendelijkheid, staat bij ons hoog in het vaandel! *Flexibiliteit, Wij bewegen met de klant mee! *Scherp geprijsd, Wij houden het graag betaalbaar! *Garantie, wij geven garantie op alle werkzaamheden die wij uitvoeren! ________________________________________

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Dit bedrijf met vriendelijke mensen heeft bij ons prima sloopwerk geleverd en het puin netjes afgevoerd. Het initieel afgesproken tijdstip werd niet helemaal gehaald, maar dit werd duidelijk gecommuniceerd!
 • Klusbedrijf V.A de groot
  Klusbedrijf V.A de groot
  Beoordeling: 4.1 van 54.1522 reviews
  Tuinman in Lathum

  Mijn naam is vincent de groot Ik ben begonnen met een hoveniersbedrijf , en ben erg handig ik zit al jaren in verschillende sectoren zoals tuin en straatonderhoud

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Prima vaklui vriendelijke mannen,goed en netjes werk.aanrader
 • Sjoerd Laarakker groen & faunabeheer
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinman in Lathum

  Sjoerd Laarakker groen & faunabeheer is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Westervoort en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud en nog veel meer diensten die wij als Hovenier, . Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Sjoerd heeft de hagen erg netjes gesnoeid. Snoeiafval ook afgevoerd. En alles netjes in overleg. Ik ben erg tevreden met zijn werk!!
 • Wanders dienstverlening v.o.f.
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tuinman in Lathum

  Wandersdienst verlening is een klein bedrijf. Werkzaamheden, tuinen leeg hallen, straatwerk voorbereiding, bomen verwijderen, kleine sloopklussen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Snelle service en goed contact!
 • Lodewijks Hoveniersbedrijf
  Lodewijks Hoveniersbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.555 reviews
  Tuinman in Lathum

  Een mooie tuin tegen de juiste prijs! Met veel plezier leg ik al meer dan dertig jaar tuinen aan. Dit doe ik in goed overleg u! Of het nu gaat om een kleine aanpassing in uw tuin of u wilt u tuin volledig aanpassen, bij mij bent u aan het juiste adres. Door goed met u te overleggen en de mogelijkheden te bespreken, is van te voren precies duidelijk wat uw wensen zijn en wat ik hierin voor u kan betekenen. U kunt bij mij terecht voor tuinaanleg, tuinonderhoud, (sier)bestrating en het plaatsen van een heg, schutting en/of tuinhuis. Dankzij mijn jarenlange ervaringen kan ik deze werkzaamheden zorgvuldig en efficiënt voor u uitvoeren, dit uiteraard tegen een eerlijke prijs. Mijn werkwijze is transparant. Wanneer we eenmaal in contact komen maak ik graag een afspraak voor een kennismaking en om de werkzaamheden met u te bespreken. Als er een goed beeld is van deze werkzaamheden zal ik u een gedetailleerd ontwerp en/of offerte aanbieden. Wanneer u hiermee akkoord gaat maken wij goede afspraken zodat u precies weet wat u van mij kunt verwachten en wanneer. Als de werkzaamheden naar tevredenheid zijn verzorgd, ontvangt u de factuur tegen de afgesproken prijs. Als u verder geïnformeerd wilt worden kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Met vriendelijke groet, Meindert Lodewijk

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Harde werker. Kwam van tevoren kijken. Maakte duidelijke prijsafspraak. Keurig werk geleverd.
 • RJ Lastechniek
  RJ Lastechniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinman in Lathum

  RJ Lastechniek heeft de beschikking over een grote werkplaats in Arnhem. Laswerk op locatie vanuit een goed uitgeruste werkbus. Lassen staal, rvs.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Snelle reacties en duidelijke afspraken! Erg fijn om op iemand terug te kunnen vallen
 • Blasweiler Tuinaanleg
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tuinman in Lathum

  Blasweiler Tuinaanleg is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Arnhem en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Bart heeft de klus uitstekend uitgevoerd! Snel en netjes gewerkt en alles (inclusief de algemene stoep) heel netjes achtergelaten. Dit alles voor een goede prijs en met fijne en snelle communicatie. Een echte aanrader dus!

4.5

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Lathum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 168 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Lathum

Andere vakmensen in Lathum

Vind vakmensen bij jou in de buurt