Vind Metaal bewerkers in Lathum

Op zoek naar Metaal bewerkers in Lathum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Metaal bewerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde metaal bewerkers in Lathum

 • Den Besten Metaalconstructies
  Den Besten Metaalconstructies
  Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews
  Metaalbewerker in Lathum

  Den Besten Metaalconstructies Ik zal mezelf even voorstellen, ik ben Folke den Besten, een jonge ondernemer die graag mensen helpt. Werkzaam vooral als lasser, maar ook als CAD tekenaar, monteur en klusjesman. Ik ben breed inzetbaar en ga graag een uitdaging aan. Ondertussen heb ik al meer dan 5 jaar las ervaring, ook binnen het bedrijfsleven. Daarnaast ben ik in het bezit van een basis SolidWorks certificaat. Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust. Ik help u graag verder!

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Top geregeld en heel netjes gewerkt. Zeker voor herhaling vatbaar. 👌👌.
 • Amin Metaal producten
  Amin Metaal producten
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Metaalbewerker in Lathum

  Amin Metaal Producten is hét lasbedrijf voor elke lasklus! Ons bedrijf bestaat uit diverse gespecilialiseerde takken, waaronder een tak voor de particuliere markt. Met korte wachttijden, snelle en vriendelijke service en de beste prijs/ kwaliteit verhouding zijn we daarmee volledig gericht op de particulier, maar uiteraard zijn lasklussen van bedrijven en overheid ook van harte welkom.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Amin repareerde ons antieke tuinhek naar volle tevredenheid. We vonden het contact en de service die hij verleende erg prettig. Bij een eventuele volgende klus vragen we hem zeker weer!
 • VanCrafts
  VanCrafts
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Metaalbewerker in Lathum

  Ryan's VanCrafts! Karren en Klussen. Maken, Ontwerpen, multi-media, vormgeving, hout bewerking, kunst en hulpkracht. Ik rijd van klus naar klus het hele land door. Creatief oplossings gericht en doorzettingsvermogen van een trekker. Mijn tarief is €40,- voor het eerste uur, opvolgende uren zijn €19,50 p.u. excl. rij en lead kosten.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Ryan heeft mijn klus met veel zorg en precisie uitgevoerd. Pluspunten: op tijd, sympathiek, meedenken, flexibel en zeker niet te duur. Een dikke 10!
 • A Kusch Laswerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in Lathum

  Hallo ik ben alex Ik werk als lasser las van alles en maak van alles

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Goed en snel contact Vriendelijk en behulpzaam Klus snel en goed geklaard!
 • Jan Decor- en laswerkzaamheden
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Metaalbewerker in Lathum

  handige meneer

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Zeer professioneel werk geleverd ! Super blij mee !! Bedankt voor uw hulp!
 • DELTA Industries
  DELTA Industries
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Metaalbewerker in Lathum

  DELTA Industries is gespecialiseerd in het technisch tekenen van constructies. Wij kunnen uw schets of idee omzetten naar een technische tekening zoals een constructiebedrijf deze nodig heeft om het te produceren (denk hierbij aan: PDF, STEP, AutoCAD (DWG) formaat). Wij kunnen u vervolgens ook helpen bij het daadwerkelijk vervaardigen van uw ontwerp in allerlei verschillende materialen met verschillende soorten van afwerking. Dit loopt uiteen van metaalbewerking tot 3D printen tegen scherpe tarieven.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  De klus netjes uitgevoerd en het contact was ook vlot en prettig.....prima partij om mee samen te werken!
 • WD Metal
  WD Metal
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Metaalbewerker in Lathum

  Wij van WD-Metal maken stalen deuren, trapleuningen, balustrades, etc! Wij gaan voor de fijnste afwerking en hebben oog voor detail. Wij hebben al ruim 5 jaar ervaring en beschikken ook over bepaalde lascertificaten.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Top service!
 • Adriaensen Totaalbouw
  Adriaensen Totaalbouw
  Beoordeling: 4.3 van 54.3562 reviews
  Metaalbewerker in Lathum

  Adriaensen totaalbouw uw partner voor grote opdrachten zoals: Info@adriaensentotaalbouw nl verbouw renovatie sloopwerkzaamheden Maar ook voor kleine opdrachten zoals: het bouwen van meubels voor binnen en buiten boren, kitten en schuren Het ophangen van.. verleggen/aanbrengen elektra leidingwerk Overkapingen Tegel werk Schilderwerk Andre werkzaamheden kunt u een berichtje sturen Wij zijn van veel markten thuis. Leg ons uw uitdaging voor en wij voorzien in een passende oplossing!

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Wij zijn zeer tevreden hoe het is verlopen! Hij kwam eerst kijken hoe het huidige badkamermeubel in elkaar zat. Heeft vervolgens een inschatting gemaakt van tijd en kosten. Vervolgens de klus volgens afspraak uitgevoerd en we zijn zeer tevreden met het eind resultaat. Hij weet hoe hij te werk moet gaan en prijs kwaliteit verhouding is helemaal top!
 • HD Laswerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in Lathum

  Wij zijn een lasbedrijf, dat al 20 jaar gespecialiseerd is in stalen projecten. Van hekwerken tot cortenstalen bloembakken e.d Wij zijn altijd bereid om mee te denken met uw project en laten uw wensen graag uitkomen.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Henri is een vakman en kan snel schakelen. Top werk!
 • Klussenklaar
  Klussenklaar

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Lathum

  Allround klusbedrijf Service, kwaliteit en vakmanschap. -Bouw&montage -Tuin&straatwerk

4.8

Top beoordelingen Metaal bewerkers

Onze Metaal bewerkers in Lathum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 13 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Metaal bewerkers in Lathum

Andere vakmensen in Lathum

Vind vakmensen bij jou in de buurt