Vind verhuisbedrijven in Lathum

Op zoek naar verhuisbedrijven in Lathum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Lathum

 • K & O Handelsonderneming B.V.
  K & O Handelsonderneming B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95123 reviews
  Verhuisbedrijf in Lathum

  Vakkundige verhuizing door heel Nederland!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Top service ! Betrouwbaar! Werkt netjes! Wij zijn erg tevreden over zijn werk.
 • Adriaensen Totaalbouw
  Adriaensen Totaalbouw
  Beoordeling: 4.3 van 54.3562 reviews
  Verhuisbedrijf in Lathum

  Adriaensen totaalbouw uw partner voor grote opdrachten zoals: Info@adriaensentotaalbouw nl verbouw renovatie sloopwerkzaamheden Maar ook voor kleine opdrachten zoals: het bouwen van meubels voor binnen en buiten boren, kitten en schuren Het ophangen van.. verleggen/aanbrengen elektra leidingwerk Overkapingen Tegel werk Schilderwerk Andre werkzaamheden kunt u een berichtje sturen Wij zijn van veel markten thuis. Leg ons uw uitdaging voor en wij voorzien in een passende oplossing!

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Wij zijn zeer tevreden hoe het is verlopen! Hij kwam eerst kijken hoe het huidige badkamermeubel in elkaar zat. Heeft vervolgens een inschatting gemaakt van tijd en kosten. Vervolgens de klus volgens afspraak uitgevoerd en we zijn zeer tevreden met het eind resultaat. Hij weet hoe hij te werk moet gaan en prijs kwaliteit verhouding is helemaal top!
 • WOB Bouw

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Lathum

  Als je op zoek bent naar een Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Glaszetter in Van Delenstraat 9, dan kan WOB Bouw je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Rolluik plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • RhederRegio Service

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Lathum

  Schoonmaak, reparaties, tuinwerk. En nog veel meer

 • Klussenklaar
  Klussenklaar

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Lathum

  Allround klusbedrijf Service, kwaliteit en vakmanschap. -Bouw&montage -Tuin&straatwerk

 • Klusbedrijf In- & Outside Bouw
  Klusbedrijf In- & Outside Bouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Lathum

  15 jaar ervaring in het verbouwen van badkamers en meer. Ik heb veel positieve feedback van mijn klanten.

  Laatste review:
  Radek is een zeer ervaren en betrouwbare vakman. Erg zelfstandig en denkt graag mee. Erg blij met de uitkomst.
 • TBS
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Lathum

  TBS kan je helpen met je Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Velp en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Stucwerk binnen... te beantwoorden. Neem direct contact op met TBS om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  In onze badkamer moesten de voegen vervangen worden en het plafond gestuct en gewit. Titi en zijn broer hebben keurig werk afgeleverd. Ze werken erg netjes, zijn zeer beschaafd en komen hun (tijds)afspraken nauwgezet na. Bij een volgende klus ga ik hem zeker weer benaderen.
 • Sandra Mans Bouw & Project B.V.
  Sandra Mans Bouw & Project B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.652 reviews
  Verhuisbedrijf in Lathum

  Samen met onze opdrachtgevers realiseren wij mooie projecten in de nieuwbouw, renovatie en verbouw #verbouw #aanbouw #badkamer #advies #duurzame projecten #CPO bouwen #utiliteitsbouw

  Laatste review:
  De opdracht bestond uit een aantal verschillende zaken: sloopwerk, timmer- en metselwerk, stucwerk en het aanbrengen van een nieuw dak en egaliseren van de ingefreesde vloer. Het was perfect dat de regie daarvan in één hand was. Het gevolg was, dat alle werkzaamheden in drie weken klaar waren en dat de vakmensen van verschillende disciplines elkaar niet in de weg liepen.
 • Fibbe Home and Garden
  Fibbe Home and Garden
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Verhuisbedrijf in Lathum

  Wilt u zorgeloos genieten van een mooie tuin en verzorgd huis? Tuinonderhoud en de renovatie klussen aan uw huis kunnen veel van uw energie, tijd en aandacht vragen. Onze deskundigheid en ervaring zetten wij graag in voor u (of uw bedrijf) om u te ontzorgen, zodat u blijvend van een mooie tuin mag genieten en u comfortabel woont of werkt. Ontzorgen van uw tuinonderhoud en schilderwerk Wij worden gevraagd door particulieren en bedrijven om hen te ontzorgen met onze werkzaamheden met offerte of op urenbasis of met onderhoudsabonnementen voor hovenierswerk, huis onderhoud en renovatiewerk. Of u nu jongere of senior bent wij vinden het belangrijk dat: u geen zorgen heeft over het onderhoud van huis en tuin uw energie en tijd optimaal kan besteden aan de zaken die u belangrijk vind u kwalitatief goede producten krijgt. Wij verzorgen indien gewenst de inkoop van uw beplanting of verf. aanleg en onderhoud kwalitatief goed en duurzaam zijn uitgevoerd uzelf en uw gasten mogen genieten van een mooie omgeving en comfortabele woon / werkomgeving. Het team van Henk Fibbe heeft jarenlange ervaring als hovenier en schilder. Wij nemen alle tijd om naar uw wensen te luisteren voor uw huis en tuin. Wij bieden u altijd een op maat pakket aan.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Mooi resultaat, onze tuin is netjes aangelegd. We zijn er erg blij mee! Henk denkt mee en overlegt als er dingen aangepast moeten worden.
 • fransvanweelden
  fransvanweelden
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Lathum

  uurtje factuurtje kan je mij breed inzetten. Meubels herstellen zoals schuren en olien . Kleine meubels maken van massief hout. sluit ook graag aan bij nieuwbouw of verbouw projecten maar ook voor allround klussen in en om het huis. of sloop en verhuiswerk

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Ik ben uiterts tevreden over zijn geleverde werk. Ik zou hem iedereen aanbevelen.

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Lathum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 16 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Lathum

Andere vakmensen in Lathum

Vind vakmensen bij jou in de buurt