Vind Gevelreinigers in Lathum

Op zoek naar Gevelreinigers in Lathum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Lathum

 • VLM Onderhoud
  VLM Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Gevelreiniger in Lathum

  Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Martijn van Laar en ik heb een schoonmaakbedrijf in Wageningen. Ik heb tien jaar ervaring in de schoonmaak waarvan inmiddels 5 jaar als zelfstandig ondernemer. Wij zijn vca gecertificeerd. De reinigings werkzaamheden die wij voornamelijk verrichten zijn: - Glas. - Houtwerk. - Trespa. - Gevels. - Gevel beplating - Daken. Mochten er andere schoonmaak werkzaamheden verricht moeten worden staan wij hier uiteraard voor open.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Secure mensen, werken hard en goed. Precies in het verwerken van materiaal en netjes achterlaten van de werkomgeving. Positief over prijs-kwaliteitverhouding!
  Kom in contact
 • Laurent cleaning
  Laurent cleaning
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Gevelreiniger in Lathum

  Hallo allemaal! ik heb ruime ervaring in diverse richtingen wat betreft schoonmaak en glasbewassing. -glas bewassing ook (osmose) -zonnepanelen -dakgoot schoonmaak -gevel/terras reiniging -bedrijfs schoonmaak - woning opleverings schoonmaak -PVC vloer reiniging -ontruiming en schoonmaak -houtwerk reiniging - dieptereiniging sanitair (badkamer toilet)

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Patrick is een vriendelijke man die prima werk heeft geleverd, ik ben een tevreden klant en besloot terplekke dat hij ook de zonnepanelen mocht schoonmaken …. en die van de buren. Kortom, ben tevreden met dit bedrijf
  Kom in contact
 • Adriaensen Totaalbouw
  Adriaensen Totaalbouw
  Beoordeling: 4.4 van 54.4566 reviews
  Gevelreiniger in Lathum

  Adriaensen totaalbouw uw partner voor grote opdrachten zoals: Info@adriaensentotaalbouw nl verbouw renovatie sloopwerkzaamheden Maar ook voor kleine opdrachten zoals: het bouwen van meubels voor binnen en buiten boren, kitten en schuren Het ophangen van.. verleggen/aanbrengen elektra leidingwerk Overkapingen Tegel werk Schilderwerk Andre werkzaamheden kunt u een berichtje sturen Wij zijn van veel markten thuis. Leg ons uw uitdaging voor en wij voorzien in een passende oplossing!

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Binnen schilderwerk, netjes gewerkt!
  Kom in contact
 • VDR Gevelreiniging B.V.
  VDR Gevelreiniging B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Lathum

  VDR Gevelreiniging B.V. is sinds 2002 een begrip in de gevelreiniging en de gevelrenovatie. Wij zijn werkzaam in de gehele Benelux en hebben tevens een vestiging in België, wij werken met volledig VCA gecertificeerd personeel en met de nieuwste reinigingstechnieken. U kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden: - Gevelreiniging d.m.v. Kokend water techniek. - Gevelreiniging d.m.v. warm water. - Gevelreiniging d.m.v. soft stralen (zandstralen). - Complete gevelrenovatie ook knip en snij werk. - Inkleuren metselwerk/voegwerk. - Graffiti verwijderen. - Peacoking verwijderen (olie vlekken op strengpers stenen). - Duurzame gevelproducten. Wij staan tevens in de branche bekend als het gaat om het verwijderen van witte uitslag op metselwerk, wij werken veel voor grote aannemers in binnen en buiten land en ook veelal rechtstreeks voor steenfabrikanten voor probleem oplossingen. Wij zijn aangesloten bij GNL en BBAN.

  Laatste review:
  Top bedrijf, goede kwaliteit en klantgericht.
  Kom in contact
 • Gevel24
  Gevel24
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Lathum

  Gevel24 is uw partner in gevelrenovatie. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis kunnen we garanderen dat we uw gevel er weer stralend eruit laten zienU kunt bij ons terecht voor de reiniging van uw gevels, maar we helpen u ook graag bij voegen uithakken, voegen Impregneren , Schoorsteen renovatie, Witte uitslag verwijderen en nog veel meer. Door de jaren heen worden gevels vuil door bijvoorbeeld roet, vochtuitslag, graffiti of algen. Het vuil beïnvloedt niet alleen de uitstraling van uw pand, maar kan op den duur ook het hele gebouw aantasten. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Met gevelreiniging wordt de gevel van uw pand weer in de oorspronkelijk staat gebracht. Zo blijft uw gevel het visitekaartje voor uw bedrijf of organisatie. Voor glas bewassing kunt u natuurlijk ook terecht bij Gevel24.

  Laatste review:
  Gevel24 heeft bij ons alle voegen naar tevredenheid vervangen. Kan zeggen dat Jacco een vriendelijke echte vakman is die net en goed werk levert.
  Kom in contact
 • TBS
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Lathum

  TBS kan je helpen met je Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Velp en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Stucwerk binnen... te beantwoorden. Neem direct contact op met TBS om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  In onze badkamer moesten de voegen vervangen worden en het plafond gestuct en gewit. Titi en zijn broer hebben keurig werk afgeleverd. Ze werken erg netjes, zijn zeer beschaafd en komen hun (tijds)afspraken nauwgezet na. Bij een volgende klus ga ik hem zeker weer benaderen.
  Kom in contact
 • Kuster Schilderwerken
  Kuster Schilderwerken

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Lathum

  Kuster Schilderwerken kan je helpen met je Schilder, Klusbedrijf, Glaszetter klus in Velp en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Gevelrenovatie, Behangen kamer, Behang verwijderen, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Glas zetten of vervangen, Kitten, Decoratief schilderwerk te beantwoorden. Neem direct contact op met Kuster Schilderwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Schildersbedrijf P.J. Bury

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Lathum

  mijn bedrijf Schildersbedrijf P.J.Bury is gespecialiseerd in het schilderen van alles wat met hout en binnen te maken heeft allerlei looireparaties epoxyreparaties werken aan professionele materialen met Sigma Sikens schildert alle soorten machines van Festool professioneel werk goed gedaan!

  Kom in contact
 • Shem Project

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Lathum

  houdt zich bezig met huisrenovaties, stukadoorswerk, schilderwerk, plamuurwerk, vloerlaminaat, scheidingswanden, badkamerrenovatie en vele andere

  Kom in contact
 • Weitkamp Reiniging
  Weitkamp Reiniging
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Gevelreiniger in Lathum

  Welkom bij Weitkamp Reiniging, Schilderwerkzaamheden en basis groenvoorziening, Schilderwerkzaamheden: Zowel binnen als buiten, muren en houtwerk inclusief reparaties. Tarief is 35 tot 40 euro ph, ex materialen. Reinigen en groenonderhoud: professionele reiniging van terrassen, gevels en opritten, basis groenonderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van de oorspronkelijke schoonheid en veiligheid van uw buitenruimtes. Met behulp van geavanceerde reinigingstechnieken bieden we een efficiënte oplossing om uw terrassen, gevels en opritten weer stralend schoon te maken. Naast het reinigen van buitenruimtes bieden wij ook basis groenonderhoud aan en schilderwerkzaamheden, zowel binnen als buiten. Reinigen: We houden rekening met het materiaal, de mate van vervuiling en eventuele speciale eisen. Met onze expertise en aandacht voor detail zorgen we ervoor dat uw buitenruimtes hun oorspronkelijke glans en functionaliteit herwinnen. We maken gebruik van stoom reinigen tot 155 graden. Tarief 4-6 euro per m2. Basis groenvoorziening: Tarieven: 35 euro p/h, excl. Afvoeren. We streven naar maximale klanttevredenheid. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen of om meer te weten te komen over onze professionele reinigingsservices, schilderwerkzaamheden of groenonderhoud. Tot snel! Seine Weitkamp

  Laatste review:
  Prima schilder! Wij hebben onze hele woning laten schilderen aan de buiten zeide. Was een flink project gezien de woning flink wat achterstallig onderhoud had. Erg tevreden over het resultaat.
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Lathum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 12 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Lathum

Andere vakmensen in Lathum

Vind vakmensen bij jou in de buurt