Vind stukadoors in Nijkerkerveen

Op zoek naar stukadoors in Nijkerkerveen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Nijkerkerveen

 • De Klus Concurrent
  Beoordeling: 4.5 van 54.5542 reviews
  Stukadoor in Nijkerkerveen

  De Klusconcurrent is het bedrijf voor het zorgvuldig uitvoeren van u klus. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Voor de volgende klussen kunt u bij ons terecht: -laminaat leggen -Stucwerk -Toiletrenovaties -Airless spuiten -keukens -badkamerrenonvatie -aircomontage -isolatie woning Dit is een kleine greep uit de mogelijkheden bij ons. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Onze stucklus is gedaan door Peter en Dennis. Hele fijne en vriendelijke mannen die de klus uitstekend hebben uitgevoerd. Reageerden snel en vriendelijk in de communicatie. We hebben een prachtig huis gekregen en ik zou Peter en Dennis aan iedereen aanraden!
 • Stucadoorsbedrijf Eny
  Stucadoorsbedrijf Eny
  Beoordeling: 4.7 van 54.7578 reviews
  Stukadoor in Nijkerkerveen

  Ik ben Eny en eigenaar van Stucadoorsbedrijf Eny.Samen met mijn compagnon vorm ik het perfecte duo om uw stucadoors werk uit te voeren. Sinds 2014 voeren wij voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers aan- en stucadoors werk uit. Een greep uit onze projecten: > Gratis offerte > Goed advies en informatie > Goede afspraken > Renovatie gebouw Stucen. >Nieuwbouw woning Stucen. > Stucadoors werk Binnen. > Stucadoors werk Buiten. > Plafonds Stucen. > Muren Stucen. >Vochtige ruimtes Aqau Stuc. > Spachtelputz. > Spachtelputz op kleur. > Reparatie Stucwerk. > joodse plinten. > Garantie. > Mooie strak en glad > Schoon en netjes werk afleveren. Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees onze reviews en u bent overtuigd. Telefoon nr. Nul zes vijf vier negen nul vier zes zeven vijf

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Mehmet en collega hebben goed werk afgeleverd. Ze hebben het trappenhuis gedaan, wat altijd een uitdaging is. Ze hadden een positief ontspannen houding en gingen niet gehaast te werk. Degelijk vakmanschap.
 • Emre Plaster & Paint
  Emre Plaster & Paint
  Beoordeling: 4.8 van 54.8581 reviews
  Stukadoor in Nijkerkerveen

  Welkom op het profiel Emre Plaster & Paint klussenbedrijf Uw specialist op gebied van stuccen, sauzen en het verrichten van onderhoudswerkzaamheden. Wij zijn gespecialeerd in: -stucwerk binnen (behangklaar en sausklaar) -sauzen(verven) -spachtelputz  - onderhoudswerkzaamheden verrichten Wij gaan zorgvuldig in op de behoefte en wensen van de opdrachtgever. We werken secuur, netjes en leveren kwalitatief werk af.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Aardige mensen en keurig werk geleverd. :-)
 • Senol Klussenbedrijf
  Senol Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45116 reviews
  Stukadoor in Nijkerkerveen

  SENOL KLUSSENBEDRIJF Welkom op het profiel van Senol Klussenbedrijf! MET ONZE 30 JAAR ERVARING EN VAKMANSCHAP GEVEN WIJ U TEVEREDENHEID EN PRIJS GARANTIE VOOR EEN BLIJE RESULTAAT. Onze primaire doel is niet maar geld verdienen met de klussen . Wij geven onze visitekaartje af door het resultaat van onze werk en uitvoering. Onze uitgangspunt is dat wij relatie en netwerk aanleggen met tevereden opdracht gevers, dat van zelf mond op mond reclame maken voor onze bedrijf vanwege blij en tevereden resultaat van ons werk. We geven onze klanten advies met verstand van zaken. De Vriendelijkheid, respect en empatie voor onze klanten is zeer belangrijk voor ons. Wat doen wij? - Binnen - en buitenschilderwerk - Schilderen van deuren en kozijnen - Sierpleister - Spagtelplutz - Stucwerk badkamer & toilet - Specialistisch werk Hoe gaan we te werk? Wij maken eerst een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Vervolgens komen we langs om de klus te bespreken en kennis te maken. Aan de hand van uw wensen en onze kennis en ervaring maken wij een offerte. Zodra we een akkoord hebben, starten we met de klus. Als u bij oplevering verwondert bent van onze werkt, zijn wij klaar. Wat willen wij? Wij willen dat u tevereden bent van het resultaat. Dat u zal beseffen niet onnodig teveel hebt betaald voor de klus. Dat u merkt dat wij onze werk met passie en liefde doen. Het leveren van kwaliteit en goede service. Wij werken daarom alleen met materialen van goede kwaliteit en geven garantie voor onze werkzaamheden. Mededeling! Mocht de m2 Meer zijn dan gemeld of buiten afgesproken meting, komen er eventuele kosten bij. Mocht de m2 minder zijn wordt dit niet in de kosten gebracht. Zeer zeker betaalt u niet meer dan de werkelijk m2 Heeft uw vragen of wilt u een vrijblijvende gesprek? Bel of mail ons. Wij zullen u naar alle eerlijkheid en geweten u een antwoord geven Hopende op een kennismaking met u verblijven wij met vriendelijke groeten. Senol Klussenbedijf

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Snelle reactie op het verzoek en duidelijke afspraken. Netjes gewerkt en mooie strak gestucte wand als resultaat.
 • Klussenbedrijf Nedzhipov
  Klussenbedrijf Nedzhipov
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Stukadoor in Nijkerkerveen

  Klussenbedrijf Nedzhipov

  Laatste review:

  Binnenwand plaatsen -

  De klus is super goed uitgevoerd. Veel oog voor de omgeving, zoals het schoon houden en na afloop schoonmaken van het huis. Niet alleen om het nieuwe muurtje heen, maar ook de gang en zelfs het zaagsel buiten werd opgeruimd. Het team was erg vriendelijk, professioneel en flexibel om terplekke nog wat aanpassingen te doen. We zijn erg blij met het muurtje en de manier waarop deze geplaatst werd en kunnen Canip en zijn team van harte aanbevelen.
 • Amersfoort klussenbedrijf
  Amersfoort klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Stukadoor in Nijkerkerveen

  Welkom bij Amersfoortse klussenbedrijf Wij zijn een bedrijf die staat voor een betrouwbaarheid, kwaliteit, creatief en natheid. We werken voor particulieren en als onderaannemer van bouwbedrijf. Passie voor ons vak en streven naar hoge kwaliteit zijn onze kenmerken. Dankzij een brede ervaring in Nieuwbouw, verbouw ,renovatie en restauratie staan wij klaar om de wensen in uw droomwoning te realiseren. We vinden dat kwaliteit van het werk en een langdurige relatie met de klant is voor ons het belangrijkste uitgangpunt. U kunt bij Amersfoort klussenbedrijf onder andere terecht voor : Afbouw Systemen, Gipswerk, Decoratiewerk, Plafondwerk en tegelwerk . Heeft u vraag of een opmerking? U kunt ons bereiken via telefoon of email . We helpen u graag verder.

  Laatste review:

  Ombouw/koof plaatsen/vervangen -

  Secuur uitgevoerde klus om twee koven te plaatsen rondom leidingen. Rekening gehouden met uitsparing rondom knop en afvoer warmte vanuit de koof. Denkt mee en houdt rekening met wensen klanten.
 • AMA Projecten
  AMA Projecten
  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews
  Stukadoor in Nijkerkerveen

  AMA projecten VOOR KWALITEIT & SERVICE MOET JE BIJ ONS ZIJN Bent u op zoek naar een ervaren vakmensen in regio Amersfoort ? Wij zijn per direct beschikbaar! Voor al uw klussen groot of klein. Onze Diensten: • Elektrotechniek • loodgieters werk • Installatietechniek • Schilderwerk • Sloopwerkzaamheden • Stukadoorswerk • Timmerwerk • Vloeren leggen • Wanden plaatsen • Tegelwerk De kracht van ons bedrijf: - Binnen 2 dagen een afspraak voor een vrijblijvende offerte op maat - Indien gewenst start van de werkzaamheden altijd binnen 7 dagen in sommige gevallen per direct! - Alle specialisten onder 1 dak zodat wij alles zelf aan kunnen! - Hoge kwaliteit: onze vakmensen leveren de allerhoogste kwaliteit - Afspraak is Afspraak: met ons kunt u afspraken maken mochten er na het afronden van de klus onverhoopt problemen zijn? Laat het ons weten en we bieden u een uitstekende service - Kwaliteitscontrole: al onze werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Wij werken niet met onderaannemers, maar uitsluitend met eigen personeelsleden. Alle werkzaamheden worden gecontroleerd door onze uitvoerder alvorens ze worden opgeleverd - Moderne bouwstandaarden: wij beschikken over modern materieel en werken conform de nieuwste Nederlandse bouwstandaarden.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  De communicatie was erg fijn en snel. Binnen twee weken konden ze beginnen en we zijn super blij met het resultaat.
 • Stuc-& schildersbedrijf Doppenberg
  Stuc-& schildersbedrijf Doppenberg
  Beoordeling: 5 van 55538 reviews
  Stukadoor in Nijkerkerveen

  Ik doe aan binnenschilderwerk o.a sauzen ,en aan stukadoren ,kom uit regio Almere en werk door heel Nederland als het nodig is

  Laatste review:

  Stucwerk repareren -

  Jacco heeft op onze bovenverdieping de plafons gestuct na lekkage. Goede afstemming, is bereikbaar voor vragen en komt op tijd. Gezellige vent en harde werker. De plafons zijn prachtig geworden. We kunnen Jacco van harte aanbevelen!
 • M. Motyl
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Stukadoor in Nijkerkerveen

  schilder, timmerman, klusjesman, kleine huis reparaties en onderhoud.

  Laatste review:

  Gevel reparatie of behandeling -

  Mateusz heeft een aantal Spaanse lettertegels in mijn gevel geplaatst. Een precies werkje, dat hij erg netjes heeft uitgevoerd. Vriendelijke meneer, die keurig werk levert en netjes alles opruimt. Zeker aan te bevelen.
 • Stukadoorsbedrijf van Asselt
  Stukadoorsbedrijf van Asselt
  Beoordeling: 4.9 van 54.9540 reviews
  Stukadoor in Nijkerkerveen

  Sins 1998 werkzaam als stukadoor in zowel binnen als buitenwerk, hoofdzakelijk in de particuliere sector. Ik werk uitsluitend met bekende en goede materialen en laat het schoon achter..

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Snelle reactie, prima prijs en kon snel aan de slag. Heeft netjes gewerkt en zelfs nog wat extra's. Helemaal top.

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Nijkerkerveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 594 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Nijkerkerveen

Andere vakmensen in Nijkerkerveen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur