Vind Badkamer installateurs in Nijkerkerveen

Op zoek naar Badkamer installateurs in Nijkerkerveen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Badkamer installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer installateurs in Nijkerkerveen

 • RPP Services
  RPP Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.85446 reviews
  Badkamer installateur in Nijkerkerveen

  RPP services Is allround op het gebied van klussen. Zoals verbouwingen, installaties, en inrichting in en om het huis. Geen klus is te groot voor ons..... Voor meer info! kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan voor service en betrouwbaarheid.

  Laatste review:
  Kunst of voorwerpen aan muur ophangen-
  Verliep erg vlot en kwalitatief.
 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95338 reviews
  Badkamer installateur in Nijkerkerveen

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Top
 • Everard Van Den Hoven
  Everard Van Den Hoven
  Beoordeling: 4.9 van 54.951.013 reviews
  Badkamer installateur in Nijkerkerveen

  Gespecialiseerd in de aanleg van Buitenkranen en Buitenstopcontacten. Vaste prijzen incl. btw en materiaal. Zie website: buitenkraanaanleggen(punt)nl Indien tijd over ook aanleg/aanpassen leidingwerk (water, afvoer, elektra) voor keuken, vaatwasser, wasmachine, Amerikaanse koelkast. Aanleg van elektra aanleg o.a. stopcontacten in meterkast, berging, schuur, overkapping, enz. Verricht geen freeswerk in beton en graaf- en straatwerk in de tuin. Inplannen meestal binnen één week na akkoord. Garantie 1 jaar. Betaling, met factuur, na oplevering werkzaamheden. U kunt mij ook direct (per mail of telefoon) benaderen. Everard van den Hoven

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Zeer vriendelijk en bewijst met zijn werk een vakman te zijn. Buitenkraan aan laten sluiten,Door hem. Werkt netjes en voert de opdracht zeer vakkundig uit. Dus raad iedereen Everard Van Den Hoven . Duidelijk uitleg wat ie gaat doen. En als de winter begint een uitwerking ,hoe je de kraan dicht kan draaien zonder dat ie vorst schade kan krijgen.
 • OmegaFixit
  OmegaFixit
  Beoordeling: 4.8 van 54.8528 reviews
  Badkamer installateur in Nijkerkerveen

  OmegaFixit staat garant voor klein klusjes waar grote bedrijven niet voor komen of te duur voor zijn. De garantie dat het goed wordt gedaan en als er iets niet naar wens is kunt u kosteloos terugkomen op veranderingen of herstel! OmegaFixit, de beste voor een schappelijke prijs!

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Prettig in contact kwam netjes op tijd zoals altijd vriendelijk in omgang hartelijk dank voor je snelheid van oppakken groet Michiel
 • Renova klussen bedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Badkamer installateur in Nijkerkerveen

  Renova klussen bedrijf kan je helpen met je Aannemer klus in Amersfoort en omgeving provincie Utrecht. Wij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging en Gevelrenovatie te beantwoorden. Neem contact op met Renova klussen bedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Voor een (redelijke) spoed klus, perfect geholpen door Jahan van Renova. Woensdag klus bekijken en donderdag de klus klaren. Perfect! Pragmatische klusser met veel praktijkervaring.
 • 22 Allround B.V.
  22 Allround B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Badkamer installateur in Nijkerkerveen

  Bij 22 Allround is het dynamische partnerschap tussen een vader en zoon de drijvende kracht achter ons bedrijf, waar ervaring en eigentijdse visie samenkomen om betekenisvolle en functionele leefruimtes te creëren. Klanten kunnen vertrouwen op onze harmonieuze mix van expertise en vernieuwende ideeën. Bij 22 Allround BV staan betrouwbaarheid, transparantie en afspraken nakomen voorop. We luisteren actief naar uw wensen, werken nauw samen om verwachtingen te overtreffen en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van elk project. Bij ons is maatwerk geen optie, maar een standaard. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Bij 22 Allround gaat het niet alleen om bouwen; het gaat om het realiseren van uw visie. Vertrouw op ons voor een persoonlijke service, betaalbare prijzen en hoogwaardige resultaten bij elke klus die u aan ons toevertrouwt www.22allround.co

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  Zeer tevreden over het resultaat. Heel erg bedankt!
 • Empresas bouw en advies C.V.
  Empresas bouw en advies C.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9533 reviews
  Badkamer installateur in Nijkerkerveen

  Wij kunnen alle werkzaamheden in en om het huis , bedrijfspand. Specialist in badkamers.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Snelle en vriendelijke service. Dankzij hun inspanning konden we toch voor de kerstdagen weer douchen. Het meest prettig vond ik de all-round kennis en aanpak, waardoor al het werk het snel en efficiënt uitgevoerd is. Zeker een aanrader.
 • Bouzan Klusbedrijf
  Bouzan Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.4538 reviews
  Badkamer installateur in Nijkerkerveen

  Bouzan Klusbedrijf. Wij hebben inmiddels veel ervaring met het bouwen van muren, zetten van tegels, verbouwingen van wc's, keukens en badkamers, het installeren van gipsbladen alsook met werkzaamheden die te maken hebben met elektriciteit, loodgieterswerk en stukadoorswerk. Wij werken al zes jaar in Nederland. We hebben de relevante werkervaring opgedaan in Syrië, in het bijzonder met verven, de bouw, tegels zetten, laminaat, loodgieten en stukadoor. Daarnaast decoreren wij ook tuinen.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Ze begonnen vol overtuiging aan het plaatsen van onze kantoorglaswanden. Tijdens de bezichtiging kreeg ik het idee dat ze wisten wat de klus inhield. Na een weekend werken bleek dat ze er geen verstand van hadden. Een aantal lijsten verkeerd gezaagd en geplaatst. Plafondplaten onnodig stuk gesneden en een van de glaswanden (schadepost €1000,-) gebroken. Het weekend daarna zijn ze zonder af te zeggen weg gebleven. We hebben deze klus elders met spoed en hoge kosten moeten onderbrengen. Tussendoor hadden we een schade aan de vloerverwarming die ze wel netjes, snel en vakkundig opgelost hebben. Vandaar toch nog 2 sterren. Helaas. Want Azzeddin is een hele aardige man. Maar hier had hij zich overschat.
 • Brooster
  Brooster
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Badkamer installateur in Nijkerkerveen

  Brooster kan je helpen met je Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Amersfoort en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met Brooster om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snelle reactie en beschikbaar. Goed en netjes gewerkt. Vriendelijk.
 • Yakis
  Yakis
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Badkamer installateur in Nijkerkerveen

  Ik sta garant voor klanttevredenheid en eerlijkheid. Ik ben altijd vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar.

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Yakis doet erg zijn best om de klant tevreden te stellen. Werktijden flexibel, ontzettend aardig.

4.8

Top beoordelingen Badkamer installateurs

Onze Badkamer installateurs in Nijkerkerveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 796 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Badkamer installateurs in Nijkerkerveen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Nijkerkerveen

Vind vakmensen bij jou in de buurt