Vind stukadoors in Doorwerth

Op zoek naar stukadoors in Doorwerth? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Doorwerth

 • S.S.D. Stucadoor
  S.S.D. Stucadoor
  Beoordeling: 4.9 van 54.9548 reviews
  Stukadoor in Doorwerth

  S.S.D. Stucadoor is je ideale partner als je een Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Behanger, Sloopbedrijf nodig hebt in Tiel, Gelderland en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Stucwerk binnen, Vloer verwijderen, Behang verwijderen... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Behanger, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Duidelijke afspraken, en snelle service!
 • Alo Stukadoorsbedrijf
  Alo Stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9561 reviews
  Stukadoor in Doorwerth

  Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Klant tevredenheid staat bij ons voorop! Met Vriendelijke Groeten, Ali Ersoy

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Prima werk van Ali en zijn personeel. Alles zoals afgesproken, transparant over de prijsopbouw, niet te duur. En een erg mooi resultaat in woon en, slaapkamer, gang en overloop. We zijn er blij mee.
 • BmR Bouw
  BmR Bouw
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Stukadoor in Doorwerth

  Allround bouwvakker gericht op verbouw en afbouw met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ruim 25 ervaring met veel product en technische kennis en altijd oplossingsgericht denken. Werkgebied is een straal van 30 km om Arnhem.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  BmR Bouw heeft de klus geklaard naar volle tevredenheid. Raymond was snel met reageren, stipt op tijd en kwam met praktische tips bij vragen die we nog hadden. De werkzaamheden zijn zeer netjes en bekwaam uitgevoerd. Hij was vriendelijk in de omgang, werkte netjes, ruimde alles telkens op en kwam alle afspraken na. Bij een volgende klus staat hij bij ons boven aan de lijst!
 • S.Teunissen Bouw
  S.Teunissen Bouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stukadoor in Doorwerth
  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Sander is prettig in de omgang, heeft humor, is duidelijk, komt de afspraken na, levert goed werk voor een eerlijke prijs. Hij denkt mee met onze wensen en overlegt tijdens de klus met ons om tot de beste oplossing te komen. Het nieuwe kozijn en de (tweedehandse) binnendeur met bovenlicht zijn ca. een maand na ons eerste contact geplaatst. Dus hij kon vrij snel komen om de klus te klaren. Al met al een goede ervaring!
 • G.D. Bazzani Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stukadoor in Doorwerth

  efficiënt werken

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Fijn contact. Goed in de omgang en komt betrouwbaar de afspraak na. Goede vaklui die ik aanbeveel voor dit soort klussen.
 • DMB Meijers Bouw
  DMB Meijers Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.85104 reviews
  Stukadoor in Doorwerth

  Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak zijn wij gepassioneerde dakdekkers die graag uw dak realiseren van een nieuw pannendak. Het verduurzamen ervan en het voorkomen van lekkages. Ook is iedereen in het bezit van zijn VCA-certificaat. Waarin wij prioriteit handhaven in veilig werken. Wij bieden dak garantie, deze verschillen op basis van welk materiaal er is gebruikt. Gebruikelijk passen wij 10 jaar waterdicht garantie toe. Heeft u een nieuw dakraam nodig? Een nieuw pannendak? Je schoorsteen verwijderen? Of wil je het dak verduurzamen? Dan ben je op het juiste adres. Altijd tegen de scherpste prijzen. "Gespecialiseerd in het vak, dus geen zorgen voor uw dak" Met vriendelijke groet, D. (Dominique) Meijers. Team DMB MEIJERS Bouw

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Kan de review niet verwijderen... nog geen klus uitgevoerd.
 • Stuc-Ned
  Stuc-Ned
  Beoordeling: 5 van 55544 reviews
  Stukadoor in Doorwerth

  Dit kunt u onder andere verwachten van Stuc-Ned; - Mogelijkheden worden bekeken op locatie - Passende oplossingen - Kosten en tijdsduur - Gedetailleerde offerte - Planning - Geen verrassingen - Deskundig advies De klant kan een opdracht met een gerust hart aan Stuc-Ned overlaten. De begeleiding en de uitvoering nemen ze graag op zich en staan met een team klaar die deskundig advies geeft en prima vakwerk aflevert. Verzorgde oplevering: Ons team werkt professioneel en levert de opdracht keurig verzorgd op. Vloeren en eventuele aangrenzende muren die niet behaald worden, worden afgeplakt met speciaal beschermingsmateriaal, zodat deze niet worden beschadigd. Werkzaamheden: - Isolatie, buitengevel - Buitengevel stucwerk - Binnen stucwerk - Latex spuiten - Raapwerk - Spackspuitwerk - Sierpleister - Schuurwerk - Saus klaar - Behang klaar - Stucco Graag komen we met u in contact om uw wensen te bespreken! Wij komen graag vrijblijvend langs bij u om de klus te bekijken, scherpe prijs opgave en advies over de afwerking. Bij aanvraag voor een nieuwbouw schattings offerte vermeld altijd uw adresgegevens, emailadres, aantal m2 en huidige ondergrond.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Super strak werk geleverd! Echt vakwerk. Meer dan tevreden. Bedankt heren! 👍🏽
 • VLM Onderhoud
  VLM Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Stukadoor in Doorwerth

  Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Martijn van Laar en ik heb een schoonmaakbedrijf in Wageningen. Ik heb tien jaar ervaring in de schoonmaak waarvan inmiddels 5 jaar als zelfstandig ondernemer. Wij zijn vca gecertificeerd. De reinigings werkzaamheden die wij voornamelijk verrichten zijn: - Glas. - Houtwerk. - Trespa. - Gevels. - Gevel beplating - Daken. Mochten er andere schoonmaak werkzaamheden verricht moeten worden staan wij hier uiteraard voor open.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Secure mensen, werken hard en goed. Precies in het verwerken van materiaal en netjes achterlaten van de werkomgeving. Positief over prijs-kwaliteitverhouding!
 • Stucadoorsbedrijf Magic
  Beoordeling: 4.7 van 54.75129 reviews
  Stukadoor in Doorwerth

  Welkom bij Stucadoorsbedrijf Magic Na 10 jaar ervaring heb ik mijn eigen bedrijf geopend. we doen al het werk zelf en met NOA–Afbouw Garantie Het is belangrijk voor ons , dat de klant tevreden is. WAT WIJ DOEN ALS WIJ WERK BIJ KLANTEN VERRICHTEN 1. WE BEDEKKEN DE VLOER EN RAMEN EN DEUREN, OM TE VOORKOMEN DAT DEZE VIES WORDEN. 2. HET VOORSTRIJKEN DOEN WE 3. WE CONTROLEREN ONS WERK MET DE WATERPAS EN DE RIJ. HIERMEE KUNNEN WE CONTROLEREN WAAR HET NIET RECHT IS EN CORRIGEREN DIT. 4. SMEER + RIJ MET WATERPAS + MES + NOG EEN MES + SPONS + MES + MES MET WATER/ 5.WIJ DOEN EXTRA LAAG VAN RAFINO+SURF OM TE SUPER GLAD TE DOEN 6. HET WERK WORDT SAMEN MET DE KLANT GECONTROLEERD.(DIT DOEN WE, OMDAT DE TEVREDENHEID VAN DE KLANT BOVEN AAN STAAT.) 7. NA HET WERK MAKEN WE ALLES SCHOON EN NEMEN ONZE VUILNIS MEE. We doen ons best voor goede kwaliteit te leveren.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Scherp in prijs. De gestucte wanden en plafonds zijn strak afgewerkt. Dit is reeds 8 maanden geleden gedaan en er is niets gescheurd of losgekomen. Eigenaar spreekt niet vloeiend Nederlands. Er word wel wat af geknoeid, maar zonder kun je natuurlijk ook niet stucen. Ja ik raad deze Stucadoor aan. Ook reeds al gedaan. En ook die partijen zijn tevreden!
 • Dienstverlening XL
  Dienstverlening XL
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Stukadoor in Doorwerth

  Meer dan 25 jaar Gespecialiseerd in dakreparatie en onderhoud

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Goed overleg. Klus vakkundig uitgevoerd.

4.8

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Doorwerth, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 554 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Doorwerth

Andere vakmensen in Doorwerth

Vind vakmensen bij jou in de buurt