Vind Interieur ontwerpers in Doorwerth

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Doorwerth? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Doorwerth

 • Karin Jorgensen
  Karin Jorgensen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Doorwerth

  Dag! Ik ben Karin Jørgensen en zit inmiddels 7 jaar in het vak als interieurontwerper. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen voor zowel de particuliere als de zakelijke sector en heb aan veel mooie en veelzijdige projecten mogen werken. Van allerlei soorten kantoren voor onder andere Nederlandse banken, woningcorporaties, communicatiebureaus etc. tot aan horecazaken en zorgprojecten. November 2022 heb ik mijn eigen interieur ontwerp studio opgericht en richt mij sindsdien ook op het ontwerpen van woonhuizen. Een goed ontwerp valt of staat met een plan. Onderdelen van een interieurplan kunnen in een notendop zijn; Indelingstekeningen, moodboard, 3D renders en/of een 3D filmpje. Om het ontwerp uit te voeren kunnen tekeningen van de volgende onderdelen afgeleverd worden: vloerafwerking, wandafwerking, plafondafwerking, een meubelplan, technisch tekenwerk van maatwerk, lichtplan, beplanting en accessoires. Heb je hulp nodig met de indeling? Of wil je graag van te voren zien hoe alles bij elkaar tot zijn recht komt middels 3D tekeningen of een 3D filmpje? Neem gerust contact met mij op zodat ik je verder kan helpen en een offerte op kan stellen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Geweldige ervaring! Karin heeft onze slaapkamer gestyled, met geweldig resultaat. Ze heeft creatieve leuke ideeën en denkt goed mee over de uitvoering, wat doe je zelf en wat laat je doen. Ze heeft oog voor detail en luistert goed naar onze wensen. Aanrader!
 • Morrison en Verschuur
  Morrison en Verschuur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Doorwerth

  Heb je een Ontwerper nodig in Zeewolde of omgeving? Morrison en Verschuur kan je helpen met alle klussen die een Ontwerper voor je kan uitvoeren, zoals Keuken plaatsen of renoveren, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Kon goed meedenken in mijn eigen lichtplan, i.p.v. van dat ik aan een lichtplan vastzat waarvoor zoveel geadverteerd wordt, maar waarbij van installatie geen sprake is. Deze firma werkt ''all=in"' dus plannen , leveren en installeren tegelijk. Mooi en goed gedaan, heel prettig contact.
 • K23 Architecten
  K23 Architecten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Interieur ontwerper in Doorwerth

  K23 Architecten is een jong, creatief en dynamisch architectenbureau, dat geen opdracht uit de weg gaat. Van schets tot oplevering, van verkooptekening tot bouwbegeleiding, wij bieden een breed spectrum van werkzaamheden aan. Om een passend en goed ontwerp tot stand te brengen inventariseert K23 Architecten allereerst de wensen en eisen van de opdrachtgever. Hierbij speelt het luisterend oor, ruimtelijk inzicht en de ervaring van de architect een grote rol. Persoonlijk contact met de architect is door de kleinschalige opzet van K23 Architecten gegarandeerd. Deze persoonlijke aandacht resulteert in flexibiliteit en snel kunnen handelen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Prima samenwerking. Het plan zoals ik dat in mijn hoofd had is uitgevoerd. Flexibele instelling van Jaap, hij komt afspraken na en na versie 3, was tekening klaar. Enige ‘out-of-the-box’ ideeën heb ik gemist en had ik daarnaast kunnen waarderen.
 • Rip-van Broekhuizen
  Rip-van Broekhuizen

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Doorwerth

  Mijn bedrijf Studio Plus staat voor ontwerpen en adviezen mbt inrichting, verlichting, styling, kleuren etc voor je huis en tuin/buitenruimte. Ik werk graag met natuurlijke, duurzame materialen en waar kan recycle ik ook graag: waarom nieuw als iets er al is. Ik heb een diploma behaald bij het Interieur Design Instituut, voor zowel huis- als tuininrichting. Voor mij is het heel belangrijk dat je een advies of ontwerp krijgt dat bij jou, jullie past en dat je hier ook mee aan de slag kunt! Samen maken we er iets moois van.

 • Zhendesign
  Zhendesign

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Doorwerth

  Interieurbureau Zhendesign maakt interieurontwerpen en geeft interieuradvies. Zhendesign is opgericht door interieurontwerper Zhenli in 2022. Zhenli geeft advies over indelingen, kleuren, materialen, meubels en verlichting. Over Zhenli: Al sinds kleins af aan ben ik bezig met het inrichten van ruimtes. Deze hobby is uitgegroeid tot mijn grote passie om interieurontwerper te worden. De persoonlijkheid van de klant wil ik in elk project terug laten komen, hierdoor is elk ontwerp dat ik maak uniek. Toch zijn er herkenbare kenmerken die terugkomen in mijn interieur ontwerpen. Het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen en daarnaast het toevoegen van de beplanting. Mijn belangrijkste kenmerken als persoon zijn dat ik goed kan luisteren en dat ik betrouwbaar ben. Verder ben ik erg sociaal en probeer ik altijd zo nauwkeurig mogelijk mijn werk te leveren. Tot slot vind ik het erg leuk om nieuwe dingen te leren, mijn nieuwsgierigheid zorgt er daarom ook voor dat ik altijd iets nieuws leer.

 • Mix in Stijl Interieur Advies
  Mix in Stijl Interieur Advies

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Doorwerth

  In 2008 heb ik Mix in Stijl Interieur Advies opgericht. Inmiddels heb ik meer dan 800 klanten mogen helpen een sfeervol thuis te bereiken wat helemaal bij ze past, waar ze heel blij mee zeggen te zijn. Mijn naam is Petra de Wit, bouwjaar 1969. Mijn vertrekpunt voor elk interieuradvies is het huis, de meubels die je graag wilt houden, de ideeën die je zelf hebt en jouw wensen en eisen. Op basis van die informatie maken we samen jouw droomthuis. Een interieuradvies is een samenspel tussen jou en mij. Ik help je graag een huis te krijgen dat uniek is, maar ook praktisch en betaalbaar waar je jarenlang van kunt genieten. Met een interieurplan op maat help ik je om rust in je hoofd te krijgen. Het voorkomt dat je steeds keuzes maakt die niet bij je passen. Mijn klanten zijn o.a. super enthousiast over de kleurplannen die ik maak en ook de creatieve ideeën die ze zelf nooit zouden bedenken. Ik denk graag mee in creatieve maatwerkoplossingen (ook bouwkundige) om het allerbeste uit je huis te halen. Mijn lijfspreuk is: maak van je huis een droomThuis. Dat is een huis dat bij je past en waarin je elke dag met plezier thuiskomt! Mag ik ook jou komen helpen? Ik ga er graag met je over in gesprek.

 • Shapes by Javo

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Doorwerth

  Hallo, Ik ben Stef Janssen, een junior industrieel product ontwerper uit Arnhem. Ik focus op product- en grafisch onterp waarin duurzaamheid en eenvoud centraal staan. Heb jij (of heeft jou bedrijf) een nieuw product nodig of wil je een bestaand product een nieuw leven in blazen. Ik kan je hierbij helpen! Of je nu een eigen idee hebt of nog geen idee. Stuur een bericht en we zullen er samen uitkomen!

 • TAVOS B.V.

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Doorwerth

  Next Bouw is een merk van een gerenommeerd aannemersbedrijf dat nieuwbouw projecten uitvoert. Next Bouw is opgericht om klanten met (grote) verbouwplannen te helpen. Het team van Next Bouw beschikt over alle relevante diploma’s en jarenlange ervaring. Als bouwbedrijf helpen wij u graag bij al uw (ver)bouwplannen. Niet alleen met daadwerkelijke verbouwing, maar ook met eventueel ontwerp of het verkrijgen van een omgevingsvergunning. Wij bieden onze klaten onder ander de volgende diensten aan: - Ontwerp en 3D tekeningen - Aanvragen vergunningen (omgevingsvergunning) - Uitbouw inclusief funderingen - Verbouwen - Dakkapellen - Stucwerk - Badkamers en tegelwerk enz

 • AZ Studio
  AZ Studio

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Doorwerth

  Wij zijn in heel Nederland actief, en kunnen alle benodigde werkzaamheden verrichten die behoren tot het voorlopige ontwerp, definitief ontwerp, bestekfase en uiteraard uitvoering van de werkzaamheden. Dit geldt zowel voor nieuwbouw als voor renovatie aan bestaande bouw.

 • RMF Design

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Doorwerth

  RMFDesign is van origine een meubelspuiterij, maar doen ook veel keuken renovaties en montage opdrachten. Ook het airless spuiten van woningen behoort tot onze diensten. De werkplaats zit in Elst (gld) en deze regio is tevens ons werkgebied. Waneer en bv een complete woning word gerenoveerd word er vaak gekozen om alle los te maken delen, zoals deuren, keuken kasten/fronten, radiatoren mee te nemen naar onze werkplaats waar we die in onze spuitcabines kunnen spuiten.

4.7

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Doorwerth, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Doorwerth

Andere vakmensen in Doorwerth

Vind vakmensen bij jou in de buurt