Vind tegelzetters in Doorwerth

Op zoek naar tegelzetters in Doorwerth? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Doorwerth

 • Konijnenberg Thermovloeren
  Konijnenberg Thermovloeren
  Beoordeling: 4.8 van 54.8562 reviews
  Tegelzetter in Doorwerth

  Konijnenberg thermovloeren is een gespecialiseerd vloerverwarmingsbedrijf in het installeren van diverse en duurzame vloerverwarmingssystemen. Met ruim 12 jaar ervaring binnen het vak hebben wij ruime kennis opgedaan zodat wij vakkundig en betrouwbaar te werk gaan. Wij bieden gegarandeerd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij zijn zeer flexibel, hebben korte levertijden en onze service is optimaal geregeld. Daarnaast zijn wij één van de weinige vloerverwarmingsbedrijven die garantie biedt op haar systemen. Konijnenberg thermovloeren maakt alleen gebruik van A-klasse materialen die duurzaam en toekomstbestendig zijn en zal er voor zorgen dat uw vloerverwarming zorgeloos functioneert. Voor vragen neemt u gerust contact met ons op.

  Laatste review:
  Vloerverwarming installeren of vervangen-
  Goed verlopen, tevreden
 • Hajiko ombouw
  Hajiko ombouw
  Beoordeling: 4.6 van 54.6542 reviews
  Tegelzetter in Doorwerth

  15 jaar ervaring vakkundig en ervaren specialisten klantvriendelijk loodgieter spoed tegelzetter spoed lekkage spoed riool ontstopping spoed buitenkraan spoed loodgieter werkzaamheden water en gasleiding riool binnen en buiten en afvoer ontstoppen repartie renovatie en vervanging

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  We zijn erg tevreden over Hajiko ombouw! Het zijn hardwerkende, betrouwbare mensen die echt kwaliteit leveren. De communicatie verliep uitstekend (eindelijk een aannemer die dingen overlegd en navraagt) en de badkamer is zelfs nog mooier geworden dan we hadden gehoopt.
 • Klussenbedrijf van Odeh
  Klussenbedrijf van Odeh
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Tegelzetter in Doorwerth

  Wanneer u een veelzijdige vakman of klusbedrijf zoekt, bent u bij Klussenbedrijf van Odeh aan het juiste adres. Zij verzorgen uw complete verbouwing of renovatie van begin tot eind. Voor iedere klus maken wij gebruik van materialen van de meest hoogwaardige kwaliteit

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Goed en professioneel!
 • Kashit Tegelzettersbedrijf
  Kashit Tegelzettersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7513 reviews
  Tegelzetter in Doorwerth

  Kashit Tegelzettersbedrijf Ongeveer 20 jaar ervaring als tegelzetter Bent u op zoek naar een tegelzetter? Dan zou ik hierin kunnen helpen. Dus wilt u de badkamer, woonkamer, keuken, WC of een andere ruimte betegeld hebben?!

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Meneer Kashit is een sympathieke aardige meneer die netjes zijn afspraken nakomt. De tegels in onze badkamer zijn volgens plan goed gelegd. Maar de dorpel op de grond ligt duidelijk scheef en ook een wandje boven de deur is scheef geplaats. Als ik hem vraag dit netjes voor ons op te lossen wordt er naar mij als klant niet geluisterd maar met dreigende toon geschreeuwd dat onze muren en plafond scheef zijn. Het is helemaal niet erg als iemand wat fout doet, maar los het dan op en geef de muren of een ander geen schuld. Ik vind het onprofessioneel en niet bepaald klantvriendelijk om te schreeuwen en niet voor een oplossing te gaan.
 • Maximilian bouw & renovatie
  Maximilian bouw & renovatie
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Tegelzetter in Doorwerth

  Wij hebben 10 jaar ervaring, en kunnen met tot 4 personen tegelijk uw project van begin tot eind op ons nemen. Bij Maximilian bent u bij het juiste adres als u betrouwbare vakmensen zoekt! Wij ontzorgen u en leveren alle diensten om een project tot een goed einde te brengen. We hebben ervaring in het renoveren en nieuw opleveren van badkamers, wc’s maar ook het verven en stucen van woningen. Alle voorbereidende werken zoals loodgieterswerk en electra die daarbij komt kijken kunnen wij ook voor u oppakken zodat u 1 aanspreekpunt houdt.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Deze heren hebben bij ons de badkamer geplaatst, daarnaast op zeer korte termijn onze woonkamer gestuct en een dek vloertje gelegd. ze hebben goed werk geleverd en denken in oplossingen, wij hebben meerdere werknemers over de voer gehad maar deze mannen mogen terugkomen bij een volgende verbouwing! Prijs was ook goed, het enige minpuntje was de communicatie twee van de drie manen spraken geen Nederlands maar dit is zeker geen struikelblok voor ons geweest. Als er weer iets aan ons huis gedaan moet worden zal ik graag gebruik maken van jullie service!
 • Klusbedrijf Gigi
  Klusbedrijf Gigi
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Tegelzetter in Doorwerth

  voor alle klussen in en rondom het huis. landelijk beschikbaar. we beschikken over verzekeringen en de benodigde certificaten.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Zeer fijn contact, erg grote klus, heeft allemaal langer geduurd dan we beiden dachten en veel tussendoor gedaan. Maar heel fijn overlegd en professionele oplossingen. Goed advies gegeven en meegedacht naar goede resultaten. Zeker een aanrader!
 • Y.O. Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Tegelzetter in Doorwerth

  Vloertjes Muren Plafonds Electra Badkamers Keukens Schuttingen Alg. Sloopwerkzaamheden enz enz.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Badkamer meubel geplaatst. Snel, vakkundig en mooi tariefje. Youri is zeker aan te raden voor je klus(je).
 • Mdkb
  Mdkb
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Tegelzetter in Doorwerth

  Mdkb is een Vloerspecialist, Badkamer specialist, Tegelzetter en Klusbedrijf in Arnhem en omgeving. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem direct contact op met Mdkb om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Absoluut positief. Marten is makkelijk om afspraken mee te maken, een prettig persoon met een helder tarief en goede apparatuur. Echt een professional die met tips komt en de werkplek na afloop netjes schoonmaakt. Tot volgende week!
 • BmR Bouw
  BmR Bouw
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Tegelzetter in Doorwerth

  Allround bouwvakker gericht op verbouw en afbouw met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ruim 25 ervaring met veel product en technische kennis en altijd oplossingsgericht denken. Werkgebied is een straal van 30 km om Arnhem.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Heel tevreden over BMR Bouw!! Raymond is heel betrouwbaar. Hij komt van tevoren langs om alle opties te bespreken en maakt een duidelijke offerte. Hij houdt zich aan afspraken, komt op tijd, overlegt waar nodig, is flexibel en ruimt alles netjes op na de klus. En het resultaat is helemaal top, precies zoals we wilden! Echt een aanrader.
 • TimmerBedrijf Keuter
  TimmerBedrijf Keuter
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Tegelzetter in Doorwerth

  Al meer dan 15 ervaring als zelfstandig aannemer/timmerman, ben ik opgeleid door mijn vader. Ik vind het prettig om mijn klanten zoveel mogelijk te ontlasten wanneer ze voor een verbouwing komen te staan. Uiteraard alles in overleg met u. Geen klus is mij te groot. Mijn werkgebied is Arnhem en omstreken. Wanneer het verder weg is kan dit ook in overleg met u. Ik neem van totaal verbouwingen tot kleine klussen aan.

  Laatste review:
  Vloer reparatie-
  Helaas hebben wij door omstandigheden de klus niet kunnen uitbesteden aan Timmerbedrijf Keuter. Verder wil ik wel graag in de review zeggen dat het contact heel erg fijn was en de service ontzettend snel is! Kortom wij waren verder ontzettend tevreden met dit klusbedrijf!

4.6

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Doorwerth, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 507 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in Doorwerth

Andere vakmensen in Doorwerth

Vind vakmensen bij jou in de buurt