Vind stukadoors in Delfzijl

Op zoek naar stukadoors in Delfzijl? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Delfzijl

 • SILVA Stukadoor en Klusbedrijf
  SILVA Stukadoor en Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Stukadoor in Delfzijl

  Bij ons kan u terecht voor echt vakwerk (Kwaliteit gegarandeerd). We bieden een uitstekende service aan onze klanten die hulp nodig hebben met stucwerk binnen. Sausklaar stucen - Begaanklaar stucen - Tegelsklaar stucen - Fijne schuurwerk stucen - Reparatie en restauratie van de stucwerk - Gips platen plafonds plaatsen. Werkzaamheden : Overal goed afplakken/afdekken (vloer met stucloper waterdicht afdekken, plasticfolie voor de ramen, deuren en meubels afdekken). Voorstrijken . Stuccen met Knauf of Gypro Finesse, Ardalan w 140... Sponzen/messen. __ Resultaat: Zeer glad(sausklaar), netjes behangklaar of tegelsklaar. __ Kwaliteit gegarandeerd. - Officieel offerte aanvragen. *Spoedklus mogelijk in overleg* Laat ons weten welke klus u voor ogen hebt en maak een afspraak voor de klus te bekijken en bespreken en wij zoeken de beste oplossing voor u. __*We zijn niet de goedkoopste als dat is wat u zoekt*, Gewoon normaal, standaard NL bedrijf prijs. _____ Voor meer info bellen/Google: SILVA Stukadoor en Klusbedrijf,op Markplaats ben ik ook beschikbaar. ......LET OP : Als vakman betaal ik hier t/m 70 euro aan (Werkspot) vanaf de moment dat u contakt gegevens met ons deel. Aub. Serieus aanvragen. ------‐---‐---------------- (Per direct beschikbaar)

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Snel en fijne comunicatie met dit bedrijf. Ik zat echt omhoog met deze klus. SILVA reageerde snel en er was goed en vriendelijke telefoonisch overleg. Hij is nog de zelfde dag komen kijken naar de klus en heeft het op de zaterdag er na direct in orde gemaakt. Ook terplaatsen was er een prettige comunicatie en er werd echt vakwerk afgeleverd. Zo blij met deze stukadoor dat ik hem de vervolg stukwerk ook laat doen in het huis. Ik bevel SILVA Stukadoor van harte aan.
  Kom in contact
 • Starkstuc
  Starkstuc
  Beoordeling: 4.9 van 54.9555 reviews
  Stukadoor in Delfzijl

  StarkStuc met de ondernemingsactiviteiten in Groningen en omgeving begonnen. Ons bedrijf heeft zich in de loop van tijd gespecialiseerd in het uitvoeren van de stucwerkzaamheden. Ons werkgebied bestrijkt nu heel Nederland. Wij houden ons bezig met diverse stucwerkzaamheden in en om het huis met uitsluitend ervaren stukadoren, inclusief de vennoten. Hierdoor leveren wij kwalitatief werk op tegen de scherpe prijzen. De continue aandacht voor de goede relatie is een van de gezichtbepalende kenmerken van ons qua betrouwbaarheid, het nakomen van afspraken en het leveren van het gewenste resultaat. Wij beschikken de gewenste vakbekwaamheid, kwaliteit en klantgerichtheid. Wij luisteren altijd naar de wensen van de opdrachtgever. Ons bedrijf is een klein maar als het nodig is kunnen wij altijd nieuwe medewerkers indienst nemen of personeel inhuren. In geval van belangstelling en vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u graag te woord staan.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Aanrader! Vriendelijke vakmensen, harde werkers en denken goed mee. Het werk is het netjes uitgevoerd. Op een paar plekken is het niet helemaal strak geworden.
  Kom in contact
 • Stucadoorsbedrijf Kuipers
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stukadoor in Delfzijl

  Stuc- en spacwerkzaamheden in de omgeving Noord Groningen Sierpleister Betonlook

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Prettige communicatie, komt afspraken na en levert goed werk af.
  Kom in contact
 • Tabela
  Tabela
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Stukadoor in Delfzijl

  Stukadoorsbedrijf Tabela is een bedrijf met 27 jaar ervaring van het stukadoren van wanden en plafonds. Ik ben sinds 2010 zelfstandig, ons specialiteiten zijn alle soorten stukwerk binnen als buiten. Wij zorgen voor alle benodigde materialen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Zag er fantastisch en strak uit goed werk.
  Kom in contact
 • SHK Klussenbedrijf
  SHK Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Stukadoor in Delfzijl

  SHK Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf nodig hebt in Delfzijl en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Keuken (de)monteren en plaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Klusbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  Zeer tevreden met deze klussen bedrijf
  Kom in contact
 • AARDE Klussenbedrijf
  AARDE Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6548 reviews
  Stukadoor in Delfzijl

  We zijn een stukadoor klus bedrijf met jaren ervaring. Onze team bestaat uit 7 ervaren stukadoors. Altijd offerte Garantie Spoedig stucwerk Ook via M P bereikbaar Sappemeer Achteraf betalen

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Klus is gewijzigd naar stucwerk binnen. Goede communicatie, keurig werk afgeleverd. Vriendelijke behulpzame mensen die zorgvuldig werken. Aanrader
  Kom in contact
 • Power Stuc
  Power Stuc
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Stukadoor in Delfzijl

  Ik heb 15 jaar pervading. Hoge kwalliteit met garantie.snelheid in het afronden van de werkzaamheden

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Top stucadoors bedrijf, vriendelijk hard werkend en zeer professioneel, een prachtig strak plafond. Na de klus wordt alles netjes schoongemaakt en opgeruimd. Ga dit bedrijf zeker nog een keer benaderen voor volgende projecten.
  Kom in contact
 • Y-F Totaal onderhoud

  Nog geen reviews

  Stukadoor in Delfzijl

  Ik werk goed en schoon

  Kom in contact
 • Groot Schilderwerken
  Groot Schilderwerken

  Nog geen reviews

  Stukadoor in Delfzijl

  Grootschilderwerken .nl

  Kom in contact
 • HH Montage
  HH Montage

  Nog geen reviews

  Stukadoor in Delfzijl
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Delfzijl, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 121 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Delfzijl

Andere vakmensen in Delfzijl

Vind vakmensen bij jou in de buurt