Vind Tuinmannen in Delfzijl

Op zoek naar Tuinmannen in Delfzijl? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Delfzijl

 • Ben de Klusjesman
  Ben de Klusjesman
  Beoordeling: 4.4 van 54.4538 reviews
  Tuinman in Delfzijl

  ik werk in ten boer en omgeving. ik werk al 10jaar voor me eigen en daarvoor ook al heel veel ervaring opgedaan. ik doe van slopen tot opbouwen allenmaal zelf. maar heb ook veel klanten voor onderhoud zoals bedrijfspanden hotel en eetgelegenheden en bij mensen thuis ken van jongen tot ouderen mensen zijn die het niet meer kunnen. ik werk schoon en netjes en veilig met meesten duurzaam accu gereedschap dus niet meer die herrie heggenschaar of bladblazer enzo . maar doe ook veel nog met de hand zoals sloot schoonmaken graven enzo wand niet overal ken altijd kraan bij zo als kleine slootjes en onder vloeren graven of kleine achtertuinen enzo. ik werk altijd netjes en veilig en sta gerand voor tevreden klanten en ben verzekerd mocht er toch schaden ontstaan lossen we het netjes op. ik werk oud materialen zoals herbestraten en nieuwe tegels na keuze van klant en werk ook wel met houtzagerij dus ken zo haast alles voor klanten verzinnen en planken dikker laten zagen wat niet standaard is dus veel beteren kwaliteit als je voorbeeld bij standaard bouwmarkten koop van die helen dunnen planken voorbeeld. en probeer altijd voor klanten beste en goedkoopste te zoeken en zo samen naar iedene te kijken en te doen. ik werk veilig netjes en ga net zo lang door dat we er samen tevreden over zijn.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Denkt mee! Goed werk geleverd! Komt afspraken na!
 • Rijk dienstverlening
  Rijk dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Tuinman in Delfzijl

  Rijk dienstverlening. Die van aanpakken houd. Van tuinonderhoud tot aanleg van tuinen. Voor elke project/klus mee denkt met de klant. En wij hebben ook nog een scherpe tarieven!! Kijk ook eens op Rijk dienstverlening op Facebook of Instagram!

  Laatste review:
  Goeie communicatie, op tijd en heeft mijn tuin erg netjes gemaakt.
 • Het Groene Paradijs
  Het Groene Paradijs
  Beoordeling: 4.7 van 54.7521 reviews
  Tuinman in Delfzijl

  Wij hebben ruime ervaring op het gebied van onderhoud van tuinen. Van tuinplant tot en met het laatste stukje groen in uw tuin: wij kunnen het voor u verzorgen. Struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, tuinonderhoud en gras leggen of zaaien. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van tuinen. Om een mooie tuin ook mooi te houden is goed onderhoud van groot belang. Wij verzorgen het zomer klaar maken van uw tuin. Het bemesten en snoeien in het voorjaar, maar ook als onderhoud van uw tuin. Neem direct contact op met Het Groene Paradijs om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Keurig werk afgeleverd, hele mooie tuin weer. Tevreden en blij. Dank jullie wel.
 • Groenlicht Diensten
  Groenlicht Diensten
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Tuinman in Delfzijl

  Hallo, ik ben Ruud, natuur liefhebber en enkele jaren actief als (onderhoud) hovenier. Ik ben op 01.11.2023 voor mijzelf begonnen als zelfstandig hovenier en bouw nu mijn eigen portfolio op. Ik specialiseer mij in snoei werkzaamheden, algemeen tuin onderhoud en het verzorgen van het gazon (d.m.v. verticutatie etc.) Ook zijn andere (tuin) klussen in overleg mogelijk. Ik heb goede communicatieve skills en ben een echte aanpakker. Neem gerust contact met mij op voor verdere vragen. Met vriendelijke groet, Ruud

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Ruud heeft de klus super netjes gedaan. Alles volgens afspraak en alles netjes achtergelaten. Graag een volgend keer weer.
 • Secuur hovenier
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Tuinman in Delfzijl

  Opstartend bedrijf uit woldendorp

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Snelle reactie, en de klus snel en goed uitgevoerd.
 • Agrarische Dienstverlening NL
  Beoordeling: 4.3 van 54.358 reviews
  Tuinman in Delfzijl

  Als hovenier in een groot gedeelte van Groningen en Drenthe werken wij graag voor mensen om hun tuin en erf zo netjes te maken als gewenst. Door jarenlange ervaring en een goed doorpakkingsvermogen is geen klus te groot voor ons. Wij zijn gespecialiseerd in ecologisch verantwoorde onkruidverwijdering. Door middel van een professionele onkruidborstelmachine kan al het onkruid op de straat of tussen de tegels/klinkers moeiteloos en snel verwijderd worden. Ook is er bij ons tuin onderhoud op lange termijn mogelijk!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  200 euro voor een half uur werk en het onkruid is niet weg, alleen geel. Dit had ik zelf ook kunnen doen met een goedkoper middel. Tevens onbeleefd bij eerste contact.
 • Hobby en klusbedrijf W van Rijt

  Nog geen reviews

  Tuinman in Delfzijl

  Vanalle hande werkzaamheden

 • Hoveniersbedrijf Bouwman
  Hoveniersbedrijf Bouwman
  Beoordeling: 3.4 van 53.453 reviews
  Tuinman in Delfzijl

  Bouwmantuinenbestrating / Hoveniersbedrijf Bouwman is een bedrijf gevestigd in Delfzijl ,wij bestaan al meer dan 25 jaar! Zijn goed in meerder facetten bv bestrating, tuinaanleg, terrasoverkappingen, plaatsen schuttingen, vijvers,riool , kraanwerkzaamheden, levering materialen Ga zo maar door , van alle markten thuis, werken door de gehele provincie Groningen en verder, altijd gratis offerte.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Martin Bouwman is een oplichter waar je ver uit de buurt moet blijven! Hij is gaan lopen met onze 65.000,00 EURO. Wij zijn hiervoor bij hem aan de deur gegaan om uitleg te krijgen, gezien Martin ook niet inhoudelijk reageert op berichten en officiële Ingebrekestellingen. Aan de deur is het eerste wat hij zegt ik heb geen tijd voor jullie en doet het liefst de deur direct dicht. Martin geeft geen antwoord op directe vragen en ontwijkt elke vraag. Simpele vragen zoals welke spullen zijn besteld en aanbetaald geeft hij geen reactie. Er komen alleen maar onsamenhangende en ontwijkende antwoorden en uitstel verzinsels zoals dat ga ik uitzoeken en kom ik op terug. Blijf bij deze man uit de buurt, wij zijn niet de eerste er zijn vele slachtoffers vooraf gegaan. Woont u in of omstreeks Delfzijl? Bel gerust diverse hoveniers uit de buurt en doe zelf onderzoek naar deze persoon. Uitgebreide review op google. Hier maximaal 1000 tekens. helaas.
 • T. Froma dienstverlening
  T. Froma dienstverlening

  Nieuw op Werkspot

  Tuinman in Delfzijl

  Ik ben Tristan Froma, eigenaar van T. Froma Dienstverlening. Samen met 4 anderen vorm ik het perfecte team om uw bouwklussen uit te voeren. Sinds een half jaar voeren wij voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers aan- en opbouwprojecten uit. Door het groeiend aantal aanvragen zijn wij van plan om het team dit jaar verder uit te breiden. Een greep uit onze werkzaamheden: • Sloopwerk • Verhuizingen • Diverse klussen in en om huis Wij zijn gewend om met het beste gereedschap en materiaal te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend met u in contact.

 • VLT Onderhoud en Klussenbedrijf
  VLT Onderhoud en Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Tuinman in Delfzijl

  aanbouw verbouw badkamers tegelwerk deuren afhangen binnen en buiten kozijnen plaatsen etc etc

4.5

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Delfzijl, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 50 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Delfzijl

Andere vakmensen in Delfzijl

Vind vakmensen bij jou in de buurt